Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dagi_ napisał(a):
tak, mieszkamy w Belfascie, ale tylko moj szpital taka ma polityke a ja o tym nie wiedzialam kiedy sie decydowalam do niego zapisac. Czy wiem jak rozpoznac?? 🙂 🙂 hmmmm, nie mam pojecia 🙂 ogladam wlasnie jakies zdjecia usg chlopcow i dziewczynek, moze Dzidziuszek bedzie w dobrej pozycji i cos tam wymyslimy oboje 🙂 🙂 jak nie, to w styczniu ide na usg 3d w polsce wiec mam nadzieje, ze wtedy.

ps. kurczak pyszniuteczeczki 🙂 🙂

chcesz moge ci podeslac zdjecie usg mojej malutkiej bo mam udokumentowane ze to dziewczynka i zaznaczone na zdjeciu hehe :P

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wiola o zwierzętach?????a tak to się teraz nazywa?????????jasne może jakies programy o zwierzach????
brechti a zaryzykuj z tą herbatą i poproś gościa zobaczymy co jego panna powie, jeju dajcie sobie trochę rozrywki

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
Dagi_ napisał(a):
tak, mieszkamy w Belfascie, ale tylko moj szpital taka ma polityke a ja o tym nie wiedzialam kiedy sie decydowalam do niego zapisac. Czy wiem jak rozpoznac?? 🙂 🙂 hmmmm, nie mam pojecia 🙂 ogladam wlasnie jakies zdjecia usg chlopcow i dziewczynek, moze Dzidziuszek bedzie w dobrej pozycji i cos tam wymyslimy oboje 🙂 🙂 jak nie, to w styczniu ide na usg 3d w polsce wiec mam nadzieje, ze wtedy.

ps. kurczak pyszniuteczeczki 🙂 🙂

chcesz moge ci podeslac zdjecie usg mojej malutkiej bo mam udokumentowane ze to dziewczynka i zaznaczone na zdjeciu hehe :P

nam lekarz pokazywał kilka razy ale ja tam prócz rozmazanego obrazu nic nie widziałam 😮

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
Wiola o zwierzętach?????a tak to się teraz nazywa?????????jasne może jakies programy o zwierzach????
brechti a zaryzykuj z tą herbatą i poproś gościa zobaczymy co jego panna powie, jeju dajcie sobie trochę rozrywki

Ja codziennie na Animal Planet oglądam Policję Dla Zwierząt a potem Na Posterunku. Minęłam się z powołaniem bo miałam być weterynarzem 🙂

• Mamusia
Dagi_ napisał(a):
oczywiscie ze chce 🙂 🙂!!! [email protected] to moj mail!! 🙂 bede bardzo wdzieczna 🙂

ok zaraz ci przesle tylko znajde zdjecie bo teraz nie moge znalezc ani plytki ani zdjec 😞 😞 ale na kompie mam filmik wiec jesli nie znajde to filmik ci wysle bo tam tez jest 🙂

• Mamusia
oj nie specjalnie, wiem ze moje kompetencje w tej kwestii nie sa hmmm, wlasciwie sa zadne 🙂 pod warunkiem ze nie zobaczymy tzeciej nozki albo hamburgerka baardzo wyraznie oboje, to nie bedziemy tego brali powaznie. Oj wiecie, sami juz w glowach kombinujemy, bo ciekawi jestesmy, a w takiej sytuacji mozecie sie tylko domyslac, ze rozne czerzy do glowy przychodza wlacznie z tym ze sama postarasz sie rozszyfrowac 🙂

• Mamusia
Dagi_ napisał(a):
oj nie specjalnie, wiem ze moje kompetencje w tej kwestii nie sa hmmm, wlasciwie sa zadne 🙂 pod warunkiem ze nie zobaczymy tzeciej nozki albo hamburgerka baardzo wyraznie oboje, to nie bedziemy tego brali powaznie. Oj wiecie, sami juz w glowach kombinujemy, bo ciekawi jestesmy, a w takiej sytuacji mozecie sie tylko domyslac, ze rozne czerzy do glowy przychodza wlacznie z tym ze sama postarasz sie rozszyfrowac 🙂

wysle ci zaraz nagranie bo zdjec nie moge znalezc 😞 tylko mi sie wgra w plik 🙂 w mailu napisze ci w których minutak jest pokazane i zaznaczone

Kuźwa. Jest 4.26 a ja spać nie mogę 😠
Macie jakieś sprawdzone sposoby na to, żeby zmusić konkubenta do pójścia spać nie o 4 rano i wybudzania mnie tylko jak normalni ludzie chodzą ! o 23 !! Jesoo ja z nim zwariuję ! teraz on poszedł spać a ja ? 😠 😠 😠

I po Waszych postach dotarło do mnie, że mam 2 wartościowe zdjęcia usg, bo reszta to główki i kości udowe. Nie mam żadnego nagrania, bo sprzęt mają dziadowski. Nie mam kolejnych 250 na kolejne usg, co by sobie dziecię upamiętnić. I w ogóle zła jestem...

Tutliputli o ty biedactwo - odbijesz sobie w dzień jakąś drzemką
mój też jeszcze śpi to żadnego pożytku z niego, psa wyprowadziłam, kawę zrobiłam i siedzę

• Mamusia
Witam!

Sprzedam : 26szt dla chlopca - jak nowe ! koniec aukcji za 5 godz http://allegro.pl/bcm-paka-dla-chlopaka-26-szt-oryginalne-i1344596272.html

24szt dla dziewczynki http://allegro.pl/bcm-super-dla-dziewczynki-24szt-oryginalne-i1354363575.html

poźniej będą również nowe aukcje ze skarpetkami , rajstopkami i innymi rzeczami , serdecznie zapraszam!

Jesli ktos zdecyduje się na kupno po kliknieciu kup teraz lub licytacji prosze o kontakt 20749246 , poniewaz chcialabym dorzucic jakis gratis brzuszkowej mamie 🙂

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂 Humor mi się troszkę poprawił, wszystkie gorzkie żale zmuszony był przyjąć na klatę mój mąż, dobrze, że nic nie mówił tylko mnie głaskał i tulił 🙂 Wypłakałam się i na razie odpukać jakoś jest 🙂 Pogoda? Hmmmm wszystko się roztopiło i prócz wiatrzyska i braku słońca znośnie - nic nie pada (jeszcze). Nie wiem co będę dziś robić bo w planach nic nie mam. Pewnie znów będę się nudzić jak mops. A do tego mąż mi wczoraj oświadczył, że 16.12 mają "Wigilię" w klubie i wróci w stanie wskazującym 🤪 🤪 🤪 W ogóle co to za zwyczaje - wigilia w klubie zakrapiana alkoholem??? Ciekawe jak w piątek do pracy pójdzie. Wczoraj wpadłam na pomysł, że chyba sobie kupię kota albo psa żebym miała z kim pogadać bo siedzę sama całymi dniami jak ten mongoł. Aaa właśnie - stwierdziłam, że dziś mam dyspensę - usmażę sobie mielonych 😁

Dzien doberek, ja dzisiaj biore sie za pisanie ankiety do pracy mgr. Jutro mam seminarium i musze to oddac, a tak mi sie nie chce, ze hej. Wczoraj 7 godzin wystawialam swoje klamoty na allegro 😞 Wyobrazacie sobie - tyle czasu - kregoslup to myslalam, ze mi odpadnie i oczywiscie musialam wyperswadowac na mezu masaz;D
Tutliputli a Ty powiedz mi czy u Ciebie w Wawie to kazde usg kosztuje 250 zl? Bo jestem w szoku, ze tak duzo...