Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
Wiola1983 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
Wiola1983 napisał(a):
Dorka to wal w którym banku ty pracujesz? Skoro takie mają podejście do pracownika to może zmienię barwy 🙂 🤪

Pewnie ci sie nie spodoba ale w Eurobanku 😁 bo zbyt dobrej opinii nie maja 🙂

Powiem ci, że dla mnie podejście do pracownika się liczy i tyle. A co do tego który bank ma lepszą ofertę to nie dyskutuję. Każdy ma swoje plusy i minusy.

Zgadza sie ja swojego postawilam przed faktem dokonanym jak na drugi dzien mialam juz isc na zwolnienie i tak sie balam wejsc i powiedziec mu a uslyszalam slowa ze moje zdrowie jest najwazniejsze i jezeli po mcznym zwolnieniu bede czula sie dobrze to nie ma problemu wrocilam ale tylko na 1,5 mca i pozniej znowu zwolnienie teraz juz do konca A na wigilie oczywiscie jestem zaproszona 🙂

No ja dokładnie to samo usłyszałam i w kwestii L4 nie mam najmniejszych problemów ale ogólnie o zaufanie chodzi 🙂

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ej no ide swoje cycki sprawdzić, mąż obok może się skusi
alexia żyjesz czy depresja cię pochłonęła???????????
a właśnie stanik też miałam kupić i uuuups zapomniałam

• Mamusia
Wiola1983 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
Wiola1983 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
Wiola1983 napisał(a):
Dorka to wal w którym banku ty pracujesz? Skoro takie mają podejście do pracownika to może zmienię barwy 🙂 🤪

Pewnie ci sie nie spodoba ale w Eurobanku 😁 bo zbyt dobrej opinii nie maja 🙂

Powiem ci, że dla mnie podejście do pracownika się liczy i tyle. A co do tego który bank ma lepszą ofertę to nie dyskutuję. Każdy ma swoje plusy i minusy.

Zgadza sie ja swojego postawilam przed faktem dokonanym jak na drugi dzien mialam juz isc na zwolnienie i tak sie balam wejsc i powiedziec mu a uslyszalam slowa ze moje zdrowie jest najwazniejsze i jezeli po mcznym zwolnieniu bede czula sie dobrze to nie ma problemu wrocilam ale tylko na 1,5 mca i pozniej znowu zwolnienie teraz juz do konca A na wigilie oczywiscie jestem zaproszona 🙂

No ja dokładnie to samo usłyszałam i w kwestii L4 nie mam najmniejszych problemów ale ogólnie o zaufanie chodzi 🙂

jesli chodzi o zaufanie to tez mam moze nie 100% ale 90% bo wiem i nie raz juz sie przekonalam w ciazy na L4 ze jesli bede miala problem z praca to dzwonie do niego i pomaga mi od reki zalatwic wszystko 🙂

• Mamusia
Mi moj facet wlasnie nakazal sie najesc tym co gotuje, bo idziemy jutro rano na usg. Dziecko jak uslyszalam w zamowieniu 😉 ma byc ruchliwe, tak abysmy sami mogli okreslic plec dziecka 🙂 🙂 bo minawet jesli sie bedzie dalo to nie powiedza, taka polityka szpitala.... no ale moze sie uda samemu jakies plciowe wnioski wyciagnac 🙂 🙂 zobaczymy jutro 🙂

• Mamusia
Dagi_ napisał(a):
Mi moj facet wlasnie nakazal sie najesc tym co gotuje, bo idziemy jutro rano na usg. Dziecko jak uslyszalam w zamowieniu 😉 ma byc ruchliwe, tak abysmy sami mogli okreslic plec dziecka 🙂 🙂 bo minawet jesli sie bedzie dalo to nie powiedza, taka polityka szpitala.... no ale moze sie uda samemu jakies plciowe wnioski wyciagnac 🙂 🙂 zobaczymy jutro 🙂

Ojeej, to będziecie sami mogli podglądać malucha i Wam nie powiedzą, czy chłopczyk czy dziołszka? dziwnie.... Aaaa Dagi Ty za granicą jesteś, prawda?

• Mamusia
tak, mieszkamy w Belfascie, ale tylko moj szpital taka ma polityke a ja o tym nie wiedzialam kiedy sie decydowalam do niego zapisac. Czy wiem jak rozpoznac?? 🙂 🙂 hmmmm, nie mam pojecia 🙂 ogladam wlasnie jakies zdjecia usg chlopcow i dziewczynek, moze Dzidziuszek bedzie w dobrej pozycji i cos tam wymyslimy oboje 🙂 🙂 jak nie, to w styczniu ide na usg 3d w polsce wiec mam nadzieje, ze wtedy.

ps. kurczak pyszniuteczeczki 🙂 🙂