Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Tutliputli napisał(a):
aaaaaaaaaaaaaaaa 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 COŚ mi cieknie z prawego cycka !!!!!!!!!

nastawiaj konkubenta niech spróbuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
caly dzien mnie nie ma i oczywiscie ponad 50 str czytania w skrócie :

jeżeli chodzi o porost włosów to tez zauwazylam nieszczesne wloski na brzuchu - beznadzieja 😞
Alexia nie przejmuj sie tym humorkiem ja taki mialam wczoraj 🙂 a co do kupionych wczoraj śpioszek zaczelam poznym wieczorem ogladac ze swoim zestawy ubranek na allegro i niestety mialas racje pokusilismy sie o zakup zestawu ciuszkow dla malutkiej chyba 45 szt Fakt bardzo mi sie podobaly i mysle ze sie oplacalo 🙂
Witam nową Martę 😁
Jeżeli chodzi o moje sny to ja mam jakies czasem koszmary a erotycznych nie mam niestety 🙂 a co do popedu to w I trym nie mialam ochoty wogole a teraz wrecz odwrotnie 🙂
Alexia i Wiola ja również pracuje w banku ale nie tym co wy 🙂 ale powiem szczerze ze moj menager zaskoczyl mnie swoim podejsciem do ciazy oczywiscie na "+"
Jezeli chodzi o ciuchy ciazowe to tez mialam kupic przez allegro ale znalazlam tam sklep z łodzi wiec pojechalam osobiscie i bardzo dobrze bo rozmiar ktory bym sobie kupila byl by o wiele za duży
Tyska nie przemeczaj sie tak z tym sprzataniem po remoncie bo razem z toba meczy sie dzidzius wiec po malu i po trochu jeden dzien cie nie zbawi 🙂 a ty tak bardzo sie nie przemeczysz 🙂 najwazniejsze ze juz koniec 🙂
Frytus najwazniejsze ze dzidzius zdrowy a co do plci ja tez bym sie wkurzyla ale nic na to nie poradzimy

Tutliputli mi tydzien temu jakas woda leciala z cycków ale w niewielkiej ilosci narazie przestala 😁

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
Wiola1983 napisał(a):
Dorka to wal w którym banku ty pracujesz? Skoro takie mają podejście do pracownika to może zmienię barwy 🙂 🤪

Pewnie ci sie nie spodoba ale w Eurobanku 😁 bo zbyt dobrej opinii nie maja 🙂

Powiem ci, że dla mnie podejście do pracownika się liczy i tyle. A co do tego który bank ma lepszą ofertę to nie dyskutuję. Każdy ma swoje plusy i minusy.

Buauauauauauauhahahahahah 😁 😁 Wiola, rozwalasz mnie 😁 😁
Jeszcze mi się przyzwyczai do dobrego i nakarze tak hasać po mieszkaniu 😁

Bosz.. i znowu będę musiała, jak za czasów podstawówki, stanik wypychać 😁
Czuję się jak jakiś pieprzony ssak :'(

• Mamusia
Wiola1983 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
Wiola1983 napisał(a):
Dorka to wal w którym banku ty pracujesz? Skoro takie mają podejście do pracownika to może zmienię barwy 🙂 🤪

Pewnie ci sie nie spodoba ale w Eurobanku 😁 bo zbyt dobrej opinii nie maja 🙂

Powiem ci, że dla mnie podejście do pracownika się liczy i tyle. A co do tego który bank ma lepszą ofertę to nie dyskutuję. Każdy ma swoje plusy i minusy.

Zgadza sie ja swojego postawilam przed faktem dokonanym jak na drugi dzien mialam juz isc na zwolnienie i tak sie balam wejsc i powiedziec mu a uslyszalam slowa ze moje zdrowie jest najwazniejsze i jezeli po mcznym zwolnieniu bede czula sie dobrze to nie ma problemu wrocilam ale tylko na 1,5 mca i pozniej znowu zwolnienie teraz juz do konca A na wigilie oczywiscie jestem zaproszona 🙂

• Mamusia
Ja tez dopiero dotarlam calkiem niedawno do domu, uff znowu calyyy dzien w pracy ( a pracuje w przedszkolu prywatnym). Na szczescie moj ukochany juz mi podal pyszna herbatke i nawet stolik przysunal zebym sie za bardzo nie schylala, ja sie relaksuje a on gotuje 🙂 pieknie pachnie, kurczak i warzywa beda, ale ja caly czas mysle o tym tiramisu 🙂 🙂 to w koncu mozna, czy nie mozna, bo ja za kawalek tiramisu zycie bym oddala, ale od kiedy wiem ze bede mama nie zjadlam ani kawalka. No ale teraz tak pisze i mysle ze moze kawalek nie zaszkodzi, hmm??

• Mamusia
Tutliputli napisał(a):
Buauauauauauauhahahahahah 😁 😁 Wiola, rozwalasz mnie 😁 😁
Jeszcze mi się przyzwyczai do dobrego i nakarze tak hasać po mieszkaniu 😁

Bosz.. i znowu będę musiała, jak za czasów podstawówki, stanik wypychać 😁
Czuję się jak jakiś pieprzony ssak :'(

No nie mogę. W tym momencie przypominasz mi Alutkę z Rodziny Zastępczej (nie wiem czy to oglądacie) ale ja mam z niej niezły ubaw - jak się dowiedziała że jest w ciąży to stale narzeka. Ostatnio na to, że dziecko będzie musiała karmić w nocy a całodobowym barem mlecznym nie jest 🙂 Więc nie narzekaj tylko wypychaj stanik czym popadnie 🙂