Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
dobra ja narazie uciekam mamuski ogarnac mieszkanko 🙂

NO WLASNIE ! Sie tu rozkrecam a przede mna tyle roboty ! JA tez splywam, moze wieczorkiem jeszcze podejde ntu do Was na pobudzenie zmyslow 🤪 PA !

tak najlepiej same zaczynacie o lizaniu itp a później sobie uciekacie, Tyska z Tobą to w ogóle podejrzanie zwłaszcza ze niedawno pisałaś że strasznie podniecona jesteś

Pod pretekstem sprzątania poszła się migdalić 😁

Wiola1983 napisał(a):
Ciekawe czy wszystkie przyszłe mamuśki są takie porypane jak my 🙂

a gdzie my jesteśmy popaprane???????????? nie zauważyłam, wszystko w granicach normy- na razie bo nie wiem jak to się rozwinie...............................................

hehehe nadrabiałam kilka stron od momentu wyjścia do miasta i myślałam, że sie zesikam ze śmiechu 🙃 🙃 prawe wymie, lewe wymie.. dupsko.. to ja w takim razie budze swojego chłopa na lewe 🙃

a tak na prawde to czas wziac sie za obiad 🤨

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
ja tez jestem dobrze ze wy maci humorki bo ja siedze i wyje ale nie bede was tu obarczac swoimi problemami....

Co się stało?? 🥴

a daj spokoj jestem na zwolnieniu od wrzesnia i nie dostalam do tej pory zadnej kasy dzwonie dzis do zusu a oni mi mowia ze ja na zadnej liscie nie figuruje zostalam OSZUKANA

• Mamusia
ewelinka1007 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
ja tez jestem dobrze ze wy maci humorki bo ja siedze i wyje ale nie bede was tu obarczac swoimi problemami....

Co się stało?? 🥴

a daj spokoj jestem na zwolnieniu od wrzesnia i nie dostalam do tej pory zadnej kasy dzwonie dzis do zusu a oni mi mowia ze ja na zadnej liscie nie figuruje zostalam OSZUKANA

A jesteś gdzieś zatrudniona? 🥴 Ja wszystkie zwolnienia do zakładu pracy dostarczam i oni zajmują się resztą..

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):

Co się stało?? 🥴

A jesteś gdzieś zatrudniona? 🥴 Ja wszystkie zwolnienia do zakładu pracy dostarczam i oni zajmują się resztą..

ja tez w zakladzie fryzjerskim firma prywatna ale oni w zusie nie maja zadnych moich dokumentow a nie tylko zwolnien

• Mamusia
ewelinka1007 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):

Co się stało?? 🥴

ja tez w zakladzie fryzjerskim firma prywatna ale oni w zusie nie maja zadnych moich dokumentow a nie tylko zwolnien

Może to jakieś nieporozumienie? 🥴 Idź do pracodawcy i zapytaj a jak rzeczywiście nie odprowadzają składek za Ciebie a masz podpisaną umowę to zgłoś to do inspekcji pracy, ja bym się nie cackała, no chyba że chcesz na lodzie zostać 🥴