Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

łiiiiiiii 😁 moja mała ma czkawke 🙃 🙃 🙃 ależ fajowe uczucie
w ogóle wczoraj dostałam kolejny wór ciuszków.. są tak śliczne! niektóre nawet jeszcze z metkami.
i Maja ma już nawet strój na plaże 🙃 Ciotka mojego przysłała nam różowe body calvina claina 😁 mamy już tyle śpioszków, że nie zdążymy przechodzić

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
Mamy patrzec na te 79 w niku??

Yes 🙂
Kochana to normalnie ogromny szacun bo w zyciu bym nie powiedziala patrzac na te zdjecia ze jestes po 30 🙂 Normalnie szok..

A dziękuję za komplement 🙂 Jestem dobrze zakonserwowana 😉

uuu to chyba ja jestem najmłodsza mam 22 lata a 23 stycznia będę już o rok do przodu 🙂 Przeczytałam wszystko ale sie rozpisałyście 🙂 zmartwił mnie wpis o tym twardnieniu brzucha itp 😞 TYSKA gratuluje chłopca- fajnie wiedzieć co tam w brzusiu siedzi 🙂

• Mamusia
tyminka napisał(a):
uuu to chyba ja jestem najmłodsza mam 22 lata a 23 stycznia będę już o rok do przodu 🙂 Przeczytałam wszystko ale sie rozpisałyście 🙂 zmartwił mnie wpis o tym twardnieniu brzucha itp 😞 TYSKA gratuluje chłopca- fajnie wiedzieć co tam w brzusiu siedzi 🙂
No pewnie ze fajnie 🙂 Przynajmniej moge wybrac rzeczy do kupienia z dwoch mozliwych jakie sobie wymyslilam 🙂

a dziś w końcu zobaczyłam taki falującu brzuszek jak mnie malutka kopała 🙂 cudowne uczucie. ale tez mam łożysko na przedniej części brzucha i pewnie będę słabiej odczuwać.

• Mamusia
magda-d87 napisał(a):
Alexia - a co?? 😁 😁 😁 Chciala bys objac nas opieka jako najstarsza z "bractwa"? 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Pisząc "chciałabym" miałam na myśli, że chciałabym, żeby był tu ktoś starszy ode mnie... więc proszę się tu nie pastwić nad moim wiekiem 😜

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
Wlasnie sie skapnelam ze wszystkie ktore tu teraz jestescie obecne bedziecie miec dziewczynki ! Normalnie epidemia kobiet.. tylko ja mam jaja w swojej macicy 😜

hehe i jak to jest mieć jaja 😁
Jakbym bylka obojnakiem 😮 Zartowalam 🤪 Ale se rodzynka wychodowalam, wszedzie dziewuchy, wychowam sobie podrywacza !

• Mamusia
tyminka napisał(a):
uciekam mąż mnie woła 🙂 znów będę do tyłu 20 stron

A mój poszedł na wigilię firmową i pewnie szybko nie wróci, w dodatku jak już wróci to będę miała izbę wytrzeźwień a nie sypialnię, ojjj dostanie OPR że dziecko musi opary wdychać 😠

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
Wlasnie sie skapnelam ze wszystkie ktore tu teraz jestescie obecne bedziecie miec dziewczynki ! Normalnie epidemia kobiet.. tylko ja mam jaja w swojej macicy 😜

Jakbym bylka obojnakiem 😮 Zartowalam 🤪 Ale se rodzynka wychodowalam, wszedzie dziewuchy, wychowam sobie podrywacza !

przynajmniej bedzie mial w czym wybierac moze jakis casting :P

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):

Jak najbardziej. Bedzie to wysoki brunet o niebieskich oczach 🙃 Zapraszam ! 🤪

Załamana jestem 😞 😞 😞 😞
zdiagnozowano mi to swędzenie: ot zostałam nosicielką trudnego w leczeniu trądziku. Trudnego bo leczenie trwa ok 2 miesięcy...Powód: stres, osłabienie organizmu i zmiany pogodowe..

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):

Jak najbardziej. Bedzie to wysoki brunet o niebieskich oczach 🙃 Zapraszam ! 🤪

No ja nie wiem, nie wiem - ja mam mieć Julię - więc jak na Julię przystało musi być Romeo 😁 Ciężko będzie sprostać hihi 😁