Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
Alexia 🙂 haha mam galaretke 🙂 poszlam specjalnie do sklepu po nia 🙂 nawet pani w windzie mnie zaczepila bo zauwazyla ze trzymam galaretke w reku i powiedziala ze smaka jej zrobilam na galaretke i tez zaraz sobie zrobi 😁

hehe moja jeszcze nie zastygła ale już też się nie mogę doczekać 😉

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
eunia91 napisał(a):
No trochę lipa z tymi rozstępami... 😞 mój to się wkurza że potem będę brzydko wyglądać... 😞 trudno... Chciała dziecko to ma brzydulę żonę... :P

niech nie przesadza. Jak tak mówi to niech sam w ciąży chodzi. Faceci!! 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
a ja mam glukoze w poniedzialek 🙂 tylko ze ja mam skierowanie na 75 g

Ja teraz też bede miala na 75 i po dwóch godzinach. Mam nadzieje ze bedzie ok. A z ta dieta to nie za wesolo, bo strasznie lubie slodycze, a tu post 😞. Wy tu o róznych pysznościach piszecie a ja nie moge 😠

eunia91 napisał(a):
ja miałam na szczęście wszystko w normie... Po wypiciu tego myślałam że zemdleję... Ochyda...

a mnie to bardzo smakowało, nawet chciałam więcej no ale w sumie ja to dziwna jestem i ta moja ciąża też 😮

• Mamusia
Wlasnie strasznie mi sie podoba to wszystko razem, chciala bym zielone, bo u nas to nie wiadomo co bedzemy mieli, bo dzis znowu nie udalo sie zobaczyc 😠. Ja mam dosyc blisko do kalwarii gdzie znajduje sie sklep tego sprzedawcy wiec wszystko sobie poogladam 🙂

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
eunia91 napisał(a):
ja miałam na szczęście wszystko w normie... Po wypiciu tego myślałam że zemdleję... Ochyda...

a mnie to bardzo smakowało, nawet chciałam więcej no ale w sumie ja to dziwna jestem i ta moja ciąża też 😮

Ja tez uwazam ze nie bylo to takie zle......... no to teraz bede miala dokladke 75 😁

• Mamusia
anus321 napisał(a):
Wlasnie strasznie mi sie podoba to wszystko razem, chciala bym zielone, bo u nas to nie wiadomo co bedzemy mieli, bo dzis znowu nie udalo sie zobaczyc 😠. Ja mam dosyc blisko do kalwarii gdzie znajduje sie sklep tego sprzedawcy wiec wszystko sobie poogladam 🙂

to zdaj relacje z ogladania lozeczek to moze sobie zamowie u niego 🙂