Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
niksssa napisał(a):
aaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Szymek przeszedł sam przez pół pokoju !!!!! 🤪 🤪 🤪 zajarałam się 🙂 🙂 🙂

a Julka na konkursie 1sze miejsce zajęła, tzn. jej drużyna 🙂 🙂 🙂

ajlaw maj kids soł macz 🙂 😉

no to kongratulejszyn 😉

• Mamusia
Ola Ty tu nam groźbami nie rzucaj! 😜 Pamiętaj, że ja 'ajm koming tu Łorso wery sun'!
Gratulacje dla Szymcia i Julii!!!

A ja dostałam zdjęcia naszej chaty no i tak myślę, że sporo pracy (i w chuj kasy) trzeba w to włożyć, żeby jako tako wyglądało 😮

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
niksssa napisał(a):
aaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Szymek przeszedł sam przez pół pokoju !!!!! 🤪 🤪 🤪 zajarałam się 🙂 🙂 🙂

a Julka na konkursie 1sze miejsce zajęła, tzn. jej drużyna 🙂 🙂 🙂

ajlaw maj kids soł macz 🙂 😉

no to kongratulejszyn 😉

ja też low jor kids

• Mamusia
brechti napisał(a):
Ola Ty tu nam groźbami nie rzucaj! 😜 Pamiętaj, że ja 'ajm koming tu Łorso wery sun'!

A ja dostałam zdjęcia naszej chaty no i tak myślę, że sporo pracy (i w chuj kasy) trzeba w to włożyć, żeby jako tako wyglądało 😮

czyli jakiej chaty ??????????
szoł yt please

• Mamusia
brechti napisał(a):

pokażi 🙂

• Mamusia
brechti napisał(a):
Pokazałabym ale tam BURDELLOS że oł maj gad! 😜
Jak dostanę lepsze foty (bo te co mam z komórki) to może wrzucę (jak B to ogarnie, niby już sprzątał ale naprawdę syf totalny).

Studenci mieszkali, to wiecie 😁

ale co to jest
dom
czy jakiś apartment czy co tam jeszcze innego ??

• Mamusia
brechti napisał(a):
Domek: salonik, kuchnia, 3 sypialnie, dwie łazienki no i coś, co wcześniej nazywałam ogródkiem, ale po zobaczeniu zdjęcia nazwę to wybetonowano-wykostkowaną 'podłogą' pod gołym niebem 😁

czyli taki zwykły JARD jak w NY mają 😉
na początek dobre i to
kiedyś se kupisz z 20 sypialniami jak moja siostra ( tylko nie wiem po co to )

• Mamusia
dziękuję dziewczyny za życzenia urodzinowe na facebooku 🙂 🙂 🙂 🙂

A ja mam wózek taki - http://allegro.pl/3-w-1-fyn-4ds-jedo-recaro-y-profi-plus-gratisy-i2392636607.html , kolor fioletowy. I jestem MEGA ZADOWOLONA! jest Wart swojej ceny!!!!!!!!!!!!

Od 1,5 miesiąca używam DODATKOWO jeszcze tego wózka - http://dino.sklep.pl/nowy/bertoni-star-plus-2011-p-10518.html?zenid=883b763f7d3ddb3f8bee8462021c07ce i też jest fajny (choć ma nie najlepsze skrętne przednie koła), dużym plusem jest OGROMNY kosz na zakupy 🙂

• Mamusia
Bry 🙂

Ania - no to super że macie jor ołn haus 😁 Będziesz urządzać kupować meblować.. Fajowo 🙂 No i już się nie mogę doczekać na Twój przyjazd 🙃

Marina
- tak mieliśmy maski, rurki, płetwy i nawet pianki tzn ja nie miałam ale nasi faceci mieli bo oni nurkowali i łowili ośmiornice na kolacje - nie będę pisała w jaki sposób bo to tam zakazane ☺️ Ale ośmiornice pychaaaaaa ☺️

No a my znów do 8.30 pospały i znów mi czasu braknie jak wczoraj 🤢 Muszę po zakupy jakieś iść bo jutro pozamykane a ja nie mam nic na obiad.

• Mamusia
kasjalena2 napisał(a):
Aneta - sama z Polą lecisz?

Moja siostra leci z nami bo bym sama sie nie zabrala 🙂 Pozatym to moj Pierwszy raz samolotem i bede plakac bo sie bojam 🥴

A co z wlosami robisz? ja ide w poniedzialek bo mam odrosty na pol lba i jakos obetne te wlosy bo mnie wkurwiaja!

Frytus150 napisał(a):
kasjalena2 napisał(a):
Aneta - sama z Polą lecisz?

Moja siostra leci z nami bo bym sama sie nie zabrala 🙂 Pozatym to moj Pierwszy raz samolotem i bede plakac bo sie bojam 🥴

A co z wlosami robisz? ja ide w poniedzialek bo mam odrosty na pol lba i jakos obetne te wlosy bo mnie wkurwiaja!

będę na czekoladę farbować i obetnę i zrobię grzywkę 😉