Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

bry,
jak dla mnie śmiechu warte 🙂 ale przecież jak zawsze " nic się nie stało...." żenada, teraz Rosja nas pogrąży 6:0. HEHE gospodarze.... Normalnie krew mnie zalewa jak patrzę na nasze mecze....

Rosja i Czechy - przynajmniej było co oglądnąć 😉

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
niksssa napisał(a):
Mati chyba do końca fazy grupowej, tak mi sie o uszy obilo 🤢 🤢
a czerwień dostał bo jak bramkarz coś odwali to bardziej krytycznie na to patrzą niż u innego zawodnika. tak mi sie wydaje. zresztą co sędzia to decyzja. 😉

Ja też słyszałam że jeden mecz pauzuje 😮

http://gwizdek24.se.pl/euro-2012/grupa-a/wojciech-szczesny-czerwona-kartka-jak-dlugo-nie-zagra-co-oznacza_262783.html

• Mamusia
niksssa napisał(a):
. no i jego poświęcenie jego poświęceniem ale cała reprezentacja straciła jednego z najlepszych graczy bo do konca fazy grupowej nie zagra 🥴 no ale zobaczymy, moze młody podoła 😉

Napisałaś że do końca fazy grupowej nie zagra... Nie kombinuj teraz 😜

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
niksssa napisał(a):
. no i jego poświęcenie jego poświęceniem ale cała reprezentacja straciła jednego z najlepszych graczy bo do konca fazy grupowej nie zagra 🥴 no ale zobaczymy, moze młody podoła 😉

oo losie
tak, bije sie w piersi, napisałam, bo tak wczoraj pierdolili na tym meczu że aż sprawdziłam czy jakies inne reguly nie sa przypadkiem na takich mistrzostwach 😉

• Mamusia
niksssa napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
niksssa napisał(a):

oo losie
tak, bije sie w piersi, napisałam, bo tak wczoraj pierdolili na tym meczu że aż sprawdziłam czy jakies inne reguly nie sa przypadkiem na takich mistrzostwach 😉

Piersi zostaw mężowi niech miętosi, po co się będziesz bić 😁 Przydadzą się jeszcze 😉

• Mamusia
no dobra ale jak grecy zaczeli grac w 10 to ja sie spodziewałam ze to wykorzystamy i jeszcze pare bramek pykną a tu dupa. dobra, ważne że w plecy nie jesteśmy jak nas ruskie nie rozdepczą to mamy jeszcze szanse 😉 i tak cały czas trzymam kciuki bo mój R. ma bilet na ćwierćwinał i nasi jak wyjdą z grupy to właśnie bedzie Polska grać 🙂

• Mamusia
co robita ????
mi młodą P. uśpił na dworze
z pieczarek moich dupa bo wszystkie zrobaczywiały
ale za to mam świeże , świeżuteńkie kurki prosto z lasu
ale nie za dużo bo mama poszła tylko na chwilkę i tylko na zupke wystarczy
P. już po południu jedzie 🤪 super bo to już za długo tak siedzieć od środy w domu, niestety w środę znowu przyjedzie 🙃
a w środę u mnie akurat nawiedzenie figurki
co by tu jeszcze
a w nocy ponoć straszna burza u nas była tak koło 2.00 a to dziwne bo wiecie jaka ja jestem wyczulona w tym temacie ale ani ja ani P. ani LENA nic nie słyszeliśmy ( chociaż my to padliśmy o 1.00 jak muchy po tym seksie 😉 )
no i nie mam planów na dziś , coś tam zjem , potem muszę odstawić P. na busa i znowu samotny wieczór ( tzn nie samotny bo z internetem 🙂 )
piszta tam coś no

• Mamusia
Nie narzekać już tak, ja tam wiem że daleko nie zajdą nasi ale nie będę na nich narzekać, grają jak potrafią i tyle 🙂
Nie można być dobrym we wszystkim 😁
Noooo co ja to jeszcze miałam?
Aha u mnie dziś łosoś jak co sobotę.. Znaczy już zjedzony z młodymi ziemniaczkami i kapustką kiszoną 🙂

• Mamusia
a ja zrobiłam kapustke, ciasto sie piecze, zara jade z knajpy odebrac pyszniutki sosik a pozniej do mamy stoły poustawiac itd. a kurwa mac jak bedzie jutro deszcz padał to sie wściekne 😠 😠

aha i nagrywam mojagwiazde i wysyłam na casting do play'a 😉 pewnie juz i tak role obsadzone ale co tam -- spróbujemy 🙂

• Mamusia
No to Nikolina powodzenia 🙂 🙂 🙂 🙂 Może się uda 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Byłam dziś z psem u weterynarza (pekińczykiem) - ma 3 latka i już zwyrodnienie kręgosłupa się zaczyna 😞 nie chce wchodzić po schodach 😞 no i trza ją nosić 😞 dostała zastrzyki i będziemy ją leczyć. A ta druga pekinka - zero takich problemów. No i na szczęście w sumie, że nie obydwie będą chorować na to.

A ja po zakupach, obeszłam market i cały rynek 😉

Dziś na obiad u mnie młode ziemniaczki TYLKO z zsiadłym mlekiem 🙂 (oczywiście jeszcze z koperkiem i boczkiem smażonym na skwarki), a jutro młoda kapustka, schab i młode ziemniaczki 🙂

Zaraz się za gotowanie kapusty zabiorę, bo jutro nie będę miała czasu. Mykam na sesję zdjęciową.

A i pyknę ciasto z rabarbarem z polewą budyniową... oooo.... i to tyle....

Maja z tatą na dworzu, a ja planuję umyć okna jeszcze i posprzątać chałupę.

Achaa - temat EURO - u mnie się ogląda WSZYSTKIE mecze.
ja też oglądam, ale żebym się tym tak podniecała to nie 😉

achaaaaa - Alice - jakbyś była to daj znać, chciałam Cię o coś zapytać.

Idę ogarniać 😉

• Mamusia
jestem-pralka zajeta przez rodzicow-zrobie sobie jutro pranie a tym czasem ide robic serniczki w szklankach 😜 zasmakowaly mi tylko moj maz chce wersje bez ciastek bo cistka w tym deserze zwlaszcza te degestive mu nie podchodza 😞 a mi smakuja o i tyle

Dzis bylysmy z Ala na dzialce. Ala to ma fisia na punkcie kierowania autem. Co tylko wsiadam z nia do samochodu to sie rzuca na kierownice i musi "jezdzic".
A wczoraj bylismy u dziadka Ali (tescia) w pracy na lotnisku i Ala miala przyjemnosc zwiedzic samolocik 🙂
Wstawie Wam troche fotek i filmik jak sie zaladuje.

Poza tym sie szykujemy powoli do wyjazdu bo we wtorek ok 20stejk idziemy spac z kurami tzn razem jak ala padnie spac boo o 3ciej pobudka i fruuu nad morze tak zeby ominac korki w okolicy poznania czyli byc tam grubo przed 8ma godzina.
A we wtroek o 10 mam jeszcze rezonans kolana ze skierowaniem na podejrzenie uszkodzenia lekotki i mzliwa operacje. Ale wyniki to sobie odbiore po powrocie z urlopu. Jedziemy tylko na tydzien takze szybko zleci.
Ide ladowac filmik i fotki a potem robic serniczki 🙂