Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tak, elektrolity też dostał, takie rozpuszczalne w wodzie. Na szczęście nie ucieka mi od picia więc chociaż się nie odwodni. Akurat przed chwilą zasnął więc poczekam do wieczora, zobaczę jak się sytuacja rozwinie. Jeżeli dalej będzie płacz i takie słanianie się to pojedziemy do szpitala 😞

• Mamusia
Mojemu na biegunkę to pomogło http://www.hipp.pl/produkty/hipp-ors-200/hipp-ors-200-kleik-marchwiowo-ryzowy/ tylko to niedobre jest i np. mój starszy syn nie chciał tego pić a Gabryś chętnie pił. Najważniejsze że pije.

• Mamusia
Matylda - jestem usatysfakcjonowana.
U mnie nie ma czegoś takiego jak rozwadniane mleka z wodą, brrrr 😮 🤢

Dzięki za odpowiedzi w sprawie laptopów.

Moja Maja wyjeżdża na wieś z moim mężem w czwartek i wraca chyba we wtorek, a ja z racji tego, że pracuję, będę siedziała w domu i się byczyła (po pracy) - cieszę się, bo trochę odpocznę, chociaż kilka dni po tym całym roku non stop z młodą 🙂 aż nie wiem co będę robiła przez ten cały czas... jeszcze weekend do tego.... 🤪

• Mamusia
magda-d87 napisał(a):

Moja Maja wyjeżdża na wieś z moim mężem w czwartek i wraca chyba we wtorek, a ja z racji tego, że pracuję, będę siedziała w domu i się byczyła (po pracy) - cieszę się, bo trochę odpocznę, chociaż kilka dni po tym całym roku non stop z młodą 🙂 aż nie wiem co będę robiła przez ten cały czas... jeszcze weekend do tego.... 🤪

😁 😁 😁 szalej, dziewczyno, szalej!

ja też się cieszę moim prawie dwudniowym 'urlopikiem' 😉

• Mamusia
brechti napisał(a):
magda-d87 napisał(a):

😁 😁 😁 szalej, dziewczyno, szalej!

ja też się cieszę moim prawie dwudniowym 'urlopikiem' 😉

baa ja się cieszę tym kilkugodzinnym z Tobą i Kasią 😁

• Mamusia
brechti napisał(a):
To Mariny jednak nie będzie?
Szkoda, że nawet nie odpisała, ale cóż.

jeszcze może mi sie uda. Od razu mnie nie skreslac proszę 😉 😉 😉. A nie odpisała, bo nie ma w ogóle czasu. Nie będę zapeszac , dlatego nie pisze o co cho... ☺️ 😎 😎 jak sie uda wszystkko to się pochwalę. 🙂 🙂 🙂 🙂 Wszystko robie, zeby byc Aniu naprawde , bo strasznie chcę być , uwierz mi

• Mamusia
czesc lasencje 🙂
Alez Wam zazdroszcze tych "urlopow" od dzieci tez chce,ale moja sis przyjezdza na urlop za poltora tygodnia to moze troszeczke odpoczne od malej mamy w planie nad morze jechac 🙂
Idem do szkoly ...ciekawe czy dam rade,w sensie czy pogodze obowiazki domowe,z zajmowaniem sie Pola ,chodzeniem do szkoly i uczeniem sie no nie wiem ale co tam sprobowac mozna....
A tak to nudy pogode mamy powalona co chwile leje gdzie te lato na zachodzie pyam sie;/

• Mamusia
A ja idę zazumbić 🙃

Marina
- ja się chyba domyślam o co cho 😁

Ania - wyślij mi numer na kom na priva bo miałaś odszukać tela i dupa blada - do dziś nie mam 🙂
Rozmawiałam z Kasią - uzgadniamy lokalizację ale wstępnie pewnie gdzieś centrum - może koło rotundy.. i jednak około 19-tej bo Katarina też coś tam ma do załatwienia.. Tak więc czekaj na komunikat i dawaj tego numera do siebie

• Mamusia
Z Mateuszem już lepiej. Od czterech godzin nie zrobił kupki, dużo sika za to ale przez to że pije dużo. Przespał mi prawie 4 godziny co się rzadko zdarza i jest spokojniejszy. Za to ja byłam przymusowo u dentysty z przeogromnym bólem zęba. Dała mi znieczulenie, usunęła nerw i kanałowe leczenie mnie czeka. Ponoć miałam ogromne zapalenie miazgi. Boję się, że jak znieczulenie mi puści to będzie bolało 😞 Zobaczymy, na razie trzymam się dzielnie.

• Mamusia
Ania dzięki za odpowiedz w sprawie paszportu 😉 Mówisz, że długo nie czekałaś?
U mnie wariatkowo, tata w szpitalu, więc my z mamą zajmujemy się firmą..ja dodatkowo mam masę swoich urzędowych spraw, więc na nic nie mam czasu.. ale już niedługooo 😉

• Mamusia
marinka napisał(a):
brechti napisał(a):
To Mariny jednak nie będzie?
Szkoda, że nawet nie odpisała, ale cóż.

jeszcze może mi sie uda. Od razu mnie nie skreslac proszę 😉 😉 😉. A nie odpisała, bo nie ma w ogóle czasu. Nie będę zapeszac , dlatego nie pisze o co cho... ☺️ 😎 😎 jak sie uda wszystkko to się pochwalę. 🙂 🙂 🙂 🙂 Wszystko robie, zeby byc Aniu naprawde , bo strasznie chcę być , uwierz mi

No ja myśle 🙂 Trzymam kciuki za to 'coś' 😜

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
Ania dzięki za odpowiedz w sprawie paszportu 😉 Mówisz, że długo nie czekałaś?
U mnie wariatkowo, tata w szpitalu, więc my z mamą zajmujemy się firmą..ja dodatkowo mam masę swoich urzędowych spraw, więc na nic nie mam czasu.. ale już niedługooo 😉

W czwartek złożyłam podanie a w poniedziałek na stronie internetowej widniało 'paszport gotowy do odbioru' 😉 Ja akurat odebrałam kilka dni później. Z tym, że nasz paszport jest tylko tymczasowy, na inne trochę dłużej się chyba czeka.

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
A ja idę zazumbić 🙃

Marina

Ania - wyślij mi numer na kom na priva bo miałaś odszukać tela i dupa blada - do dziś nie mam 🙂
Rozmawiałam z Kasią - uzgadniamy lokalizację ale wstępnie pewnie gdzieś centrum - może koło rotundy.. i jednak około 19-tej bo Katarina też coś tam ma do załatwienia.. Tak więc czekaj na komunikat i dawaj tego numera do siebie

Ola znalazłam telefon, ale zamierzam kupić sobie starter z Play więc jak jutro będę miała nowy nr to Ci wyślę 🙂

• Mamusia
brechti napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
A ja idę zazumbić 🙃

Marina

Ola znalazłam telefon, ale zamierzam kupić sobie starter z Play więc jak jutro będę miała nowy nr to Ci wyślę 🙂

Bardziej ch...wej sieci nie mogłaś już wybrać? 😁 Tzn najwięcej się płaci do nich za połączenie 🤢
Tak czy inaczej czekam 🙂

• Mamusia
Bry!

Ola, ja od 2 dni cwicze zumbe. Nic mi sie tak nie podoba jak to, dzieciaczki wstaja sobie wczesnie , jedza sniadanko a ja tancze patrzac na yoytybe. Chyba sie tak nie powinno ale nic nie zrobie. wieczorami nie mam jak wyjsc ostatnio. a to mi sie podoba , bo mozna tanczyc, Anielka dolaczy powtarza i Józek tanczy 🙂 Wszyscy zadowoleni(ja najbardziej)

my od 6 na nogach i po godzinie cwiczen, ze mnie sie lalo 🙂

Anielka z Józkiem teraz maluja a ja ide sie umyc 🙂 I na spacer 🙂

w sumie najwazniejsze sie ruszyc, nie zrobic sobie krzywdy.

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
brechti napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
A ja idę zazumbić 🙃

Marina

Bardziej ch...wej sieci nie mogłaś już wybrać? 😁 Tzn najwięcej się płaci do nich za połączenie 🤢
Tak czy inaczej czekam 🙂

Mogłam, wtedy bym nie kupowała startera 😜 Play ma najtańszy transfer danych więc nie muszę lapka brać 😉 jakby co to ja bede dzwonic 🙂