Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

ja też uważam że drogo.
Ale miejsce fajne.

Mam 39st ledwo żyje, a Nikola już drugi tydzień kaszle wieczorami, co 3 dni jeździmy do lekarza i co 3 dni dostajemy nowy syrop.... 😮

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kasjalena2 napisał(a):
ja też uważam że drogo.
Ale miejsce fajne.

Mam 39st ledwo żyje, a Nikola już drugi tydzień kaszle wieczorami, co 3 dni jeździmy do lekarza i co 3 dni dostajemy nowy syrop.... 😮

a może to jakaś alergia? mój w sumie też od tygodnia pokasłuje ale tylko w nocy 🤔 może dziś mu włączę napowietrzacz i zobaczę jak będzie.

A ja ma dziś zawrócenie głowy jeszcze muszę się dziś spakować na ten konkurs i łapie mnie dół bo to będzie moja pierwsza noc bez Dawida 😞 😞 😞 😞 prawie 48 godzin bez niego tragedia 🥴

• Mamusia
kasjalena2 napisał(a):
A ja mam o czym pisać, ale po co pisać jak tylko jedna czy dwie osoby zauważą posta...
Fakt, nie jest tak jak było i ciekawe czy będzie

no to pisz 😉 ja Cię "słucham" Madziu 🙂

i ja pracuję... a mimo to - mam czas, codziennie wchodzę (chociaż postawić kropkę), więc trudno mi wierzyć w to, że ktoś nie ma czasu przez pracę zawodową 🙂 nieeee???

Z drugiej strony - gdybym nie była uzależniona od internetu, to pewnie bym nie wchodziła, tylko odpoczywała po pracy, a że ja MUSZĘ otworzyć tego laptopa, odpalić i chociaż kilka stron obskoczyć minimum raz dziennie - to pewnie dlatego jestem na brzuszku często.

• Mamusia
siemanko 🙂
neta nie mialam bo piorun u nas jebnal;/

U nas wszystko dobrze wszyscy zdrowi 🙂

Madziu-tak Karol odwiedza Pole co poltora tygodnia haha ale wcale mi nie zalezy na tym by ja odwiedzal,bo umawia sie np na wtorek i nie zjawia sie i wieczorem dzwoni i przeprasza ze nie przyjechal wiec taka robota z nim;/ Wyjebane mam w niego juz a jemu iwdze nadal zalezy na mnie ale pies go jebał jak to by moja babcia powiedziala 😁
Nadal czekam na sprawe;/

KURWAAAA BZYKAC MI SIE CHCEEEEEE 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Matylda bzykac to znaczy Wydawać wysoki, cichy, wibrujący dźwięk-tak bynajmniej jest w słowniku oficjalnie 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Mi tez sie chcialo ale juz nie chce 😜 niema to jak samowystarczalnosc ☺️

• Mamusia
ja tez jestem codziennie, bynajmniej zaglądam 😉

ale teraz mam ciężkie 2tyg w perspektywie bo pomijając 2ke dzieci na głowie musimy pod nieobecność moich rodziców ogarnąć jeszcze 2 sklepy więc pracy po tąd 🤨 🤨 ale potem w końcu upragniony wypoczynek 🙃 🙃 🙃

właśnie skończyłyśmy z Julką wypisywać zaproszenia na urodziny, młody lata z gołą (odparzoną) dupą a pies za nim czai się żeby go po jajkach polizać 😁 😁 dzień świra - jak co dzień 😁

mi się bzykać nie chce, aseksualna się zrobiłam 😁 😁 😁

dzień sprzątania,
ale mi się dziś wyjątkowo nic nie chce...
narazie ogarnęłam tylko pokój Niki i obejrzałam filmik córeczki koleżanki z marcóweczek. Jestem pod wrażeniem jak ona ślicznie mówi, no szooookk.... bo to, że jest przepiękną dziewczynką to swoją drogą.

Plan jest taki że jedziemy na Grunwald wieczorkiem.
a mój Ł. jak dobrze pójdzie to wyjedzie na rok do Francji do pracy, ależ się cieszęęęę 🤪

• Mamusia
Kurcze dziewczyny ależ miałam kilka stron do nadrobienia, ale udało mi się, przeczytane wszystko 🙂 Pracę dostałam w biurze w firmie Neonet. Cały czas się martwię jak ta moja mała przylepka wytrzyma bez mamusi, ale cóż trzeba pracować bo z jednej wypłaty krucho i to bardzo 😞
W ogóle dziewczyny muszę się wam wyżalić bo wy zrozumiecie a nie mam się komu wygadać. Mam siostrę 19 lat która jest aktualnie w drugiej ciąży. Ma już jedną prawie dwuletnią córeczkę a we wrześniu urodzi drugą. Normalnie masakra. Została ze wszystkim sama bo facet ją zostawił, rodzina się od niej odwróciła i w zasadzie to ma tylko mnie. Wszystkiego jej brakuje, bo wcześniejsze ubranka po córci powydawała bo nie brała pod uwagę, że będzie jeszcze jeden dzidziuś. Pomagam jej jak tylko mogę, ale u nas tylko jedna wypłata a dziecko też mamy więc za dużo nie mogę dać od siebie. Szkoda mi jej i tych dzieciątek bo one niczemu winne. Niby z opieki społecznej dostaje jakiś zasiłek ale te 120zł miesięcznie to kropla w morzu potrzeb. Wzięłam to na swoje barki i czuję, że mi ciąży 😞 Musiałam się wyżalić

• Mamusia
Bry 🙂

O bzykaniu nie gadam bo wolę robić niż gadać 😉

Magda - jak to się cieszysz że Ł na rok wyjedzie? 😮 Ja bym ochujała chyba 😮 🤢 W sumie Ty masz mamę na miejscu to inaczej..

Maja - a można jakoś Twojej siostrze pomóc? Co jej potrzeba? Czego brakuje? Może ta z nas która będzie mogła to jakoś ją wesprze... Np ja mogę coś tam kupić, jakieś ubranka czy butelki czy cokolwiek czego jeszcze nie ma... Oczywiście w miarę możliwości... I nie wstydź się jakby co pisać... Kasy nie dam ale jakąś małą rzecz mogę kupić 🙂

Ola - cieszę się bo w końcu duż gotówka nam się przyda, a taka rozłąka tez nam dobrze zrobi - juz to przerabialismy 😉
Zresztą co 3 miesiące będzie przyjeżdżał na 3 tygodnie. Damy radę - kto jak nie my 😉 To tylko rok
OBY TYLKO WYPALIŁO

Maja - ja tez moge wspomóc siostrę jakimiś rzeczami dla małej.
A rodzice też się odwrócili od niej??