Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

Maja jest słodka,
w ogóle fajne miejsce tam macie

Czy Wasze dzieci też nie potrafią się same pobawić swoimi zabawkami? Nikola nawet na nie nie spojrzy, tylko chodzi za mną i stoi przy mnie nawet w łazience 🤔 bez niej nie mogę nic zrobić.... kiedyś bawiła się sama a teraz na każdym kroku muszę być z nią.... nawet jak teraz piszę to stoi mi przy nodze 🤢

Gdzie jest MARINA i obiecane fotki??

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzięki.

Ona taki bunt na tym basenie miała, bo chciała zjeżdżać, a tata stał w miejscu 🙂
Więc musiał iść z powrotem "puścić ją"
Kiedyś nagram ją jak sama zjeżdża.

A basen tak.... super. Tak jak mówiłam, to był początek, jeszcze tak słońca nie było i ludzie w środku na basenach, więc te zewnętrzne baseny były jeszcze w miarę puste.
Co prawda dużo się płaci (jak dla mnie) ale zabawa jest mega.

Ola - dlaczego basen odpada?
Jeszcze ma tą bakterię (czy grzyb to był, bo już nie wiem)?

Ewelina trzymam kciuki 🙂

achaaa - Madzia, u mnie to samo. Zabawki leżą i się kurzą... a ona tylko za mną chodzi (o ile nie jesteśmy w żłobku, tylko w domu)

A na dworzu (tak jak z jedzeniem) - wszystko sama. Sama idzie - nie chce za rękę - histerię robi, więc na ulicy muszę ją brać na ręce.

Zosia samosia w pełnym tego słowa znaczeniu.

Zmykam do pracy.
Film skasuję po obiedzie.
Miłego dnia.

• Mamusia
Bry 🙂

Magda z Ł
- mam na razie unikać basenów tzn Lena przez skłonność do grzybic, nie wiem jak długo 🤢

Marina
- nie masz pojęcia jak Ci zazdroszczę 🥴 Nigdy niczego ludziom nie zazdroszczę - tylko tego jednego - Chorwacji i w ogóle podróży do egzotycznych krajów ☺️
BTW - zdjęcia piękne, jeżowce widzę też łowiliście 🙂 Butki się przydały co? Moja mama pojechała kiedyś bez butów i w pierwszy dzień miała niespodziankę w pięcie i wieczór na chorwackim (wtedy jugosłowiańskim) pogotowiu 🙂

• Mamusia
Natka85 napisał(a):
Szczepiła już któraś z Was dziecko na błoniec, krztusiec, IPV czwarty raz???

my 27 mamy szczepienie 😉

Marina super zdjęcia! I co, za rok znowu jedziecie??

Magda, na Majkę napatrzeć się nie mogę, ale miała tam zabawę! Mojej też by się podobało 😉

• Mamusia
bry

Marinka, zdjęcią śliczne 🙂

Magda ale się Maja ubawiła 🙂 to na Fali jest? bo nigdy nie byłam, jakoś dojechać nie moge - a ile tam w ogóle wejście kosztuje? Mój młody też uwielbia wodę - w ogóle się nie boi skubaniec 😁 😁

chłodno się zrobiło - całe szczęście bo Szymik większość dnia ma stan podgorączkowy i rozbity taki jest przez te zęby - dobrze że upał go chociaż nie męczy 🤢 🤢

kurde Julce się kończą jutro półkolonie - i co ja zrobie??? 😮 😮 🤪 🤪

• Mamusia
bry

ja mojego wczoraj szczepiłam mmr, wkurzyłam się bo wczesnie 2 razy pytałam i mówili, że szczepią priorixen a wczoraj zobaczyłam jak wyrzuca opakowanie po mmr i się okazało, że się priorix skończył 😠 ale zapewniały, że to jedno i to samo tylko inna firma. Narazie nie miał gorączki ale znowu jadę do przychodni bo się nowy problem pojawił...eh

Majeczki jeszcze nie widziałam, zobacze jak będę w domu.

Marinka piękne zdjęcia też zazdroszcze . ☺️

Maks ma półkolonie 3 tyg.do przyszłego piątku jeszcze.

• Mamusia
Magda, mało , bo czasu brak ... Fb mam właczony cały czas , ale praktycznie mnie nie ma. Mam kuzynke i cały czas z nia cos robimy 🙂

Ania, tak za rok jedziemy z dziecmi, nie ma bata 🙂 P. mnie podpuszcza jeszcze w tym roku raz ale z nimi. Ale nie, wole kase dozbierac i jechac dopier 🙂

dziekuje za miłe opinie 🙂

Ola, buty sie przydały niesamowicie 🙂

• Mamusia
Nikssa - tak, na fali.
62 zł/osobę na cały dzień w weekend.
w dni powszednie - 58 zł
Dzieci do 3 roku za darmo.

to jest str aquaparku - http://www.aquapark.lodz.pl/index.php

czyli idąc w sobotę, lub niedzielę: Ty, mąż, Szymek i Julcia zapłacicie 124 zł + Julcia 7 zł to razem daje 131 zł.

• Mamusia
Hej dziewczyny dostałam pracę 🙂 Jestem mega szczęśliwa zwłaszcza, że szukam od dawna. Co prawda będę musiała zaangażować babcie do Matiego i boję się jak on zniesie rozłąkę ze mną. Matiś to taka przylepka moja mała i nie daje się zostawiać z nikim ale teraz nie będzie miał wyjścia. Na szczęście praca od 8 do 16 więc popołudniami będziemy już razem. A dzisiaj cóż bieganina, załatwianie formalności i tak mi zeszło prawie cały dzień. Jestem skonana. Mój małżon kąpie właśnie dziecię nasze i chyba potem polecimy spać 🙂

• Mamusia
mama2011 napisał(a):
Hej dziewczyny dostałam pracę 🙂 Jestem mega szczęśliwa zwłaszcza, że szukam od dawna. Co prawda będę musiała zaangażować babcie do Matiego i boję się jak on zniesie rozłąkę ze mną. Matiś to taka przylepka moja mała i nie daje się zostawiać z nikim ale teraz nie będzie miał wyjścia. Na szczęście praca od 8 do 16 więc popołudniami będziemy już razem. A dzisiaj cóż bieganina, załatwianie formalności i tak mi zeszło prawie cały dzień. Jestem skonana. Mój małżon kąpie właśnie dziecię nasze i chyba potem polecimy spać 🙂

Gratulacje.
a gdzie będziesz pracować?

• Mamusia
magda-d87 napisał(a):
Nikssa - tak, na fali.
62 zł/osobę na cały dzień w weekend.
w dni powszednie - 58 zł
Dzieci do 3 roku za darmo.

to jest str aquaparku - http://www.aquapark.lodz.pl/index.php

czyli idąc w sobotę, lub niedzielę: Ty, mąż, Szymek i Julcia zapłacicie 124 zł + Julcia 7 zł to razem daje 131 zł.

ooo losie 😮 😮 toż to majątek 😮 😮
to my chyba zostaniemy jednak przy tej Wiśniowej Górze 😁 😁 - 18zł za cały dzień za całą rodzinę 😉 😉