Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

tynka83 napisał(a):
kasjalena2 napisał(a):
Marinka - dziękuję Ci bardzo.
Tynka - ja kupiłam kurtkę na zimę na 92cm.

Magda a wiesz ile Nikola teraz ma wzrostu?

86 cm.
Ale kurtkę ma z Nexta i jest na 92cm i jest nawet ciut za duża... zależy od rozmiarówki.

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej.
Kurtka Mai ze zdjęcia to kurtka z kompletu z kombinezonu.
Nie wiem jak jest u Was z temperaturą. U mnie w Łodzi, jak wychodzę do żłobka (w tym tyg wychodzę przed 8mą rano, w następnym będę wychodzić po 6stej) to są 4-5 stopni na plusie, więc nie mam jak inaczej jej ubrać. A idziemy na pieszo do autobusu, potem z autobusu do żłobka. Musi być ubrana ciepło w taką temperaturę. Nie chcę, żeby znów była chora. Na to nie mogę sobie pozwolić.

Andżelika - imię piękne. Też mi się baaaardzo podoba.

• Mamusia
u nas ostatnio było ok. 10 stopni, ale teraz też ma być w nocy niby 1 stopien, także w ten weekend muszę na jakieś zakupy się wybrać. Kurtkę jesienną ma na szczęście cieplutką z zeszłego roku, nie wiem co to za rozmiarówka. Jest z hm na 4-6 mcy, w zeszłym roku się w niej topił a teraz jest idealna 😁 mogłaby być trochę dłuższa ale daje radę. Jak go sama mierzyłam to ma jakieś 84cm, ubrania nosi 86-92, jeszcze jakieś na 80 się trafią ok. Także boję się z rozmiarówką, muszę pojeździć poprzymierzać a potem najwyżej w necie kupić.

• Mamusia
Aneta - nie wiedziałam że Ci się ten tel utopił 🙂

Marina
- może jutro jakieś foto młodej wstawię bo dziś S. ma urodziny ☺️ Ale mówię z góry że nic specjalnego, śmiesznie wygląda, jak źrebak ☺️ No ale musiałam jej obciąć już 🙂

Andzia
- nie widziałam foto z usg 🤢

I żadna prócz Matyldy nie odpowiedziała mi na pytanie n/t kołtunów z tyłu głowy 🥴

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Aneta - nie wiedziałam że Ci się ten tel utopił 🙂

Marina
- może jutro jakieś foto młodej wstawię bo dziś S. ma urodziny ☺️ Ale mówię z góry że nic specjalnego, śmiesznie wygląda, jak źrebak ☺️ No ale musiałam jej obciąć już 🙂

Andzia
- nie widziałam foto z usg 🤢

I żadna prócz Matyldy nie odpowiedziała mi na pytanie n/t kołtunów z tyłu głowy 🥴

aaa , ja miałam odpowiedzieć. Tylko nie mam co, bo Maja ma za krótkie włosy 🙂 i jej nic takiego się nie robi.

• Mamusia
A ja tu jeszcze na chwilke 🙂
co do imienia to sa gusta i gusciki!jednemu sie to podoba drugiemu co innego 🙂

ja juz zwarta i gotowa czekam na wybuch hehe
chodz z jednej strony chcialabym zeby juz bylo po ale z drugiej boje sie jak cholera ☺️
znowu tego bolu itd. 😞

• Mamusia
Ola, moja Majka też ma podobnie, jak wstanie to ma takie siano z tyłu, ale nie używam
odżywek, biorę jej grzebień albo szczotkę do włosów, zwilżam i delikatnie rozczesuję 😉

Co do kombinezonu, to ja na razie nie kupuje, ma kurtkę na zimę, jedynie dokupię jakieś
cieplutkie spodnie. Jeżeli spadnie śniegu masa, że będzie można na sankach jeździć to
kupimy. 😉

• Mamusia
Justyna , nie nie Kochana to przypadkowa aukcja 🙂 On ma 86 z wójcika 🙂 z coccodrillo ma 86 też 🙂 I ma dwuczesciowe, bo jednoczesiowy dostał w prezencie z tchibo 🙂

właśnie wcinam murzynka. Miałam gości z rana 🙂

Ola, Moja Anielka ma straszne dredy kazego dnia, i cóż ja tez używam odżywki , bo inaczej nie idzie rozczesać. Ja uzywam swojej Catzy i odrobine jej daje 🙂 a ma takie długie teraz włoski fajne 🙂

No Anielka uwaga ma 4 Alanków w przedszkolu. W ogóle mam wrażenie, że u niej w grupie są Alanki, Fabianki i Zosie i Julki.... Naprawdę. Jak Pani woła Alanka rudego, bruneta, blondyna to jakos różnie do nich mówi.

Idę pic kawe i sie położe, bo chora sie czuje 🙂

dziś był dzień nauczyciela u nas w przedszkolu, więc o 7 juz byłam składac życzenia dla Pań i prezenty dawać.

BRY,
Ola - dzięki za kod.

Ja też na razie nie kupuję kombinezonu (dwuczęściowego) bo w tamtym roku miałam spodnie dla Nikoli i ani razu jej nie założyłam.. Mam śpiwór w wózku na te gorsze dni.... A najwyżej jak będzie dużo śniegu to dokupię tylko spodnie na sanki.

My kołtunów nie mamy, ale jak wstanie to jej się robią pierze 😉

alexia_79 napisał(a):
kasjalena2 napisał(a):
OLA - czekamy na foto Lenki, już dawno Jej nie widziałyśmy 😉

Zrobiłam jej wczoraj jakieś 3 fotki ale to nic specjalnego, nie ma na co patrzeć 🙂

no jak to nie ma??!! POKAŻ - ja czekam 😉

• Mamusia
kasjalena2 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
kasjalena2 napisał(a):

Zrobiłam jej wczoraj jakieś 3 fotki ale to nic specjalnego, nie ma na co patrzeć 🙂

🤢
i na imageshack i na iv.pl wymagana jest teraz rejestracja i dupa.. albo znajdę inną stronę albo już nie będę pokazywać Lenki 🤢

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
kasjalena2 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
kasjalena2 napisał(a):

🤢
i na imageshack i na iv.pl wymagana jest teraz rejestracja i dupa.. albo znajdę inną stronę albo już nie będę pokazywać Lenki 🤢

na imageshack mozna to ominac 🙂