Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Andziucha napisał(a):
Ola-Lenka jest sliczna jak sie zmienila 🙂

Dzięki Andzia, no zmienia się, w ogóle mi rośnie jak na drożdżach 🙂
I pozuje, co widać, do każdego foto 😉

niedawno byly te nasz bable takie male a teraz jak ten czas leci 🙂

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Andziucha napisał(a):
Ola-Lenka jest sliczna jak sie zmienila 🙂

Dzięki Andzia, no zmienia się, w ogóle mi rośnie jak na drożdżach 🙂
I pozuje, co widać, do każdego foto 😉

niedawno byly te nasz bable takie male a teraz jak ten czas leci 🙂

Ano, dzieci rosną tylko my wciąż piękne i młode 😁

• Mamusia
haj
Aneta mi za 10 razem bo rejestracji udało się na iv.pl , ale musiałm sie tam wracać , kombinować itp i nie wiem jak się udało
LENKA słodka i jeszcze bardziej do mamy podobna, mogę sie w tej kwestii spierać do upadłego 😉
a dlaczego piszesz ze czort ??? itp ???
moja jest grzeczna, ułożona itp . nawet jak jej sie zdarzy coś spsocić raz na tydzień ( tak jak dziś :silly 🙂 wywaliła mi doniczkę z kwiatkiem i to z OKNA , to ucieka I MÓWI PRZEPRASZAM
minął już jej lęk przed byciem samej , tylko przychodzi i mówi żeby jej zabawki "yjajić" czyt "wywalić " ☺️ i może tak siedzieć cały dzień, oczywiście nie siedzi bo robimy masę innych rzeczy ale już nie ryczy jak widzi jak wychodze , co innego ja P. jest masakra 😠
ja kombinezonu nie zamierzam szukać , nie wiem dlaczego , zobaczymy jak to się poukłada wszystko
ja szukam inspiracji na skalniak , czy też wyspę vzy też nie wiem jak to nazwać ale mamy nowy płot a jutro będzie ziemia i muszę to jakoś pięknie zagospodarowac z iglakami, trawami, pnączami, skalniakami i takimi tam , będą jeszcze brzozy, i akacje , no i może skuszę się na dwie azalie i postanowiłam że w innym miejscu robię ZAGON z tulipanami , kupię z 50 rodzai , odmian i kolorów , uwielbiam te kwiatki , i będe mieć swoje na bukiety 😉
aha i letnie storczyki u mamy już przekwitły a moje mają nowe pąki i nowe pędy a już miałam je wywalić bo myślałam że OSZUKANE , jeden jest niebieski ale wiadomo genetycznie modyfikowany więc zobaczymy czy teraz kwiaty też będą niebieskie
no to chyba tyle
spadam bo P. zaraz z lasu przyjedzie , piorę dziś już 5tą pralkę i chyba będę musiała iść do sąsiada wieszać 😮
potem wiozę mamę na imprezę i o 2.00 w nocy ją odbieram ( dzień EDUKACJI N. ) więc cała chata będzie wolna
tylko co z tego jak mi się dni płodne skończyły 😞
następna szansa dopiero za miesiac ale P. wtedy nie będzie i koniec prób bo nie mogę urodzić później niż na wakacjach 😠 😠 😠
no

• Mamusia
aha
moja wczoraj spała od 15.20 do 19.00 i to została obudzona , potem normalnie poszła spać o 23.00 ( tzn u nas to normalne i mi to nie przeszkadza )
dziś poszła o 14.30 więc pewnie do 18.30 pośpi
a i ciągle nie mówi R i W czy to normalne ??????????( tzn jak mówimy alfabet to jakoś tam powie, ale w wyrazach nigdy ) kiedy z dzieckiem czas iść do logopedy ????
z resztą co ja się pytam jak ja jeszcze u ortopedy nie byłam ☺️
pa miłego weekendu

• Mamusia
Aneta - śmieszne włosy ma Pola 🙃 Ale ważne że kitka już jest 😁 Fajna dziewuszka 🙂

Matylda - Ty się możesz spierać co do podobieństwa, każdy mówi co innego ale większość jest zdania że ona cały S. tylko kolor oczu ma mój 🙂 Asia też to stwierdziła jak nas na żywo zobaczyła.. Chociaż najpierw też powiedziała że do mnie podobna..
Nie wiem, nieistotne 🙂 Ważne że zdrowa.. A czort bo po meblach łazi, laptopa włącza i wyłącza, nie słucha co się do niej mówi, rzuca o podłogę na złość czym popadnie i wymusza wszystko jak tylko się da..
A co Ty z logopedą teraz wyskakujesz? Ja myślę że do 3 lat to spokojnie nie ma się czym martwić - niektóre dzieci jak wiesz dopiero wtedy cokolwiek zaczynają mówić 🙂

• Mamusia
bry

Lenka śmieszna taka, widać że psotek mały 🙂
Pola jaka wylansowana 😉 podoba mi się ta jej kitka 🙂

Do logopedy dokładnie od 3 lat i to wtedy w przypadku kiedy dziecko mało lub nie mówi a jeśli chodzi o wady wymowy to chyba nawet później...mój r to na pewno nie mówi a w to sama nie wiem. I przypomniałaś mi Matylda, że ja u ortopedy nie byłam, zapomniałam o tym na śmierć ☺️

• Mamusia
bry

Ola Lenka cudacznie wygląda w tej grzywce 🙂 🙂 taka zadziora mała 😉
u nas z Julki włosami tez zaliczylismy różne eksperymenty, nawet grzywkę "z bata ciętą" =- na zdjecia teraz patrzec nie moge nawet ale jednak u takiego dziecka liczy się przede wszystkim wygoda 🙂

boszz przyszła mi dzisiaj sukienka w końcu, bo wymieniałam rozmiar. i zdołowana jestem, bo skończyły się te piękne czasy, kiedy w 36 się mieściłam 😠 😠 😠
tylko co ja zrobie jak ja tak lubie słodkości?? 😁 😁

• Mamusia
niksssa napisał(a):
bry

Ola Lenka cudacznie wygląda w tej grzywce 🙂 🙂 taka zadziora mała 😉
u nas z Julki włosami tez zaliczylismy różne eksperymenty, nawet grzywkę \"z bata ciętą\" =- na zdjecia teraz patrzec nie moge nawet ale jednak u takiego dziecka liczy się przede wszystkim wygoda 🙂

boszz przyszła mi dzisiaj sukienka w końcu, bo wymieniałam rozmiar. i zdołowana jestem, bo skończyły się te piękne czasy, kiedy w 36 się mieściłam 😠 😠 😠
tylko co ja zrobie jak ja tak lubie słodkości?? 😁 😁

Dzięki Nikola 🙂
A ja swoją sukienkę (tę co mi mylnie przysłali) wystawiłam na allegro. Nie nosiłam jej, jest jeszcze z metkami ale nikt jej nie chce 🥴