Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Przyszłam powiedzieć że nigdy nie biorę udziału w żadnych konkursach ale teraz jest jakiś w Lubelli - w makaronach - i pomyślałam - a co mi tam - wpiszę te kody z torebek na stronie i dzisiaj dostałam sms że wygrałam pojemniki do przypraw 😁
☺️
Pewnie jakieś badziewie ale cieszy 🙃

Matylda - tu masz część zdjęć ale nie wiem czy to warte oglądania - ja po kilku sekundach wyłączyłam 🤢

http://grawitacja44.wordpress.com/2010/05/06/szokujace-fotografie-martwych-cial-ze-smolenska/

moja mama ostałą takie coś fajne takie naczynie kwadratowe coś jak porcelana a na tym taki wielki napis LUBELLA 😁

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Frytus150 napisał(a):
Ja tam nic nie widzialam takiego kurde jakas slepa jestem,tylko ciala tam lezaly tak? to takie drastyczne???Przeciez wiadome ze po takim wypadku tak to bedzie wygladac...Albo ja jakas zimna jestem...

no w tym linku od Natki tam po środku tego artykułu czy co tam jest są fotki do otwierania
dla mnie też to drastycznie nie było, wręcz ciekawe ☺️

• Mamusia
gizelda napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
Ja tam nic nie widzialam takiego kurde jakas slepa jestem,tylko ciala tam lezaly tak? to takie drastyczne???Przeciez wiadome ze po takim wypadku tak to bedzie wygladac...Albo ja jakas zimna jestem...

no w tym linku od Natki tam po środku tego artykułu czy co tam jest są fotki do otwierania
dla mnie też to drastycznie nie było, wręcz ciekawe ☺️

A tych nie widzialam wczesniej dopiero teraz to włoczylam,mnie takie cos nie rusza.... ☺️

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
[color=black]
Matylda - tu masz część zdjęć ale nie wiem czy to warte oglądania - ja po kilku sekundach wyłączyłam 🤢

....

witam
ogladnelam zdjecia i filmik. Ja tez tu za wiele nie widze. No moze to jadno gdzie widac cala postac przy kosci. Przypomnialam sobie ze widzialam juz te zdjecia w necie od razu po katastrofie i tez byla afera i potem znikly.

A na tym filmiku 4minutowym to w kolko powtarzali te same 4 zdjecia przez 4 minuty.

A tak z innej beczki to wlasnie proboje uspic mojego malego histeryka.
Dzis przyszla kupiona przeze mnie suszarka do ciuchow viledy. Jest super i jaka pojemna! 2 cale duze 6kg wsady mi weszly 🙂
O taka kupilam-polecam jak komus sie spodoba 🙂

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/833/vileda.jpg/][IMG]http://imageshack.us/a/img833/4859/vileda.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
gizelda napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Matylda - czemu mam usuwać skoro to wszędzie dostępne jest?

nie wiem myślałam że może tak nie wypada na forum ciążowym ☺️

Wypada, nie wypada.. To Ty chciałaś zobaczyć 🙂 Ja Ci to tylko ułatwiłam 🙂

Aaaa jutro przyjeżdża do mnie Tutli z Wiolinem 🙃

• Mamusia
Matylda odpisze Ci zaraz znow priva.
Suszarka ma wysokosc 140cm szerokosc 67cm i głebokosc 62cm i posada 20m powierzchni suszenia. Mi tam wlazly 2 6kg pełne ladunki prania Ali ciuchow i meza podkoszulek i spodni. plyty mozna sobie zakladac na jaka sie chce wysokosc w zaleznosci co chcesz suszyc 🙂

• Mamusia
gizelda napisał(a):
Natka85 napisał(a):
padam z nóg normalnie 🥴

mam mega doła!!!! ale każdy dźwiga swój krzyż podobno...

co tam znowu ????
ja już nigdy w życiu nie zamierzam mieć doła -NEVER !!!!!!!!!!!!

Oj Mati to długa historia, ta sama od 30 lat ☺️ I kolejne jej odnogi 🤢
wierzę, że wszystko się nam jakoś poukłada.
Nawet 3 w lotka trafiłam we wtorek, niby takie parę złotych, ale i tak cieszy! 🙂

• Mamusia
Hej 🙂
melduje sie ze zyje 🙂 zreszta wczoraj juz powysyłam wam zaproszenia na fb 🙂
wrescie juz mam neta i mysle ze tak zostanie 🙂
u nas ok dzieciaczki zdrowe i oby tak zostało 🙂
Miłek wazy juz 7,5kg i nosi ubranka 74 i 80 wiec goni Maje ktora wazy teraz 10,5kg 🙂
ogolnie sa bardzo grzeczne a Maja troszczy sie o braciszka np wkłada mu smoczek do buzi jak płacze, wyciermu buzie pieluszka jak sie slini, wyciaga mu palce z buzi. uwielbia go całowac i przytulac 🙂

Ciekawa jestem jak tam Andzelika 🤔 🙂

• Mamusia
linkaa napisał(a):
Hej 🙂
Miłek wazy juz 7,5kg i nosi ubranka 74 i 80 wiec goni Maje ktora wazy teraz 10,5kg 🙂
ogolnie sa bardzo grzeczne a Maja troszczy sie o braciszka np wkłada mu smoczek do buzi jak płacze, wyciermu buzie pieluszka jak sie slini, wyciaga mu palce z buzi. uwielbia go całowac i przytulac 🙂

Dzięki za zaproszenie 🙂 Ewelinko ładna z Ciebie kobietka, a dzieci masz przesłodkie 🙂
Jak Ty dajesz radę??? podziwiam Cię 🙂))

• Mamusia
Natka85 napisał(a):
linkaa napisał(a):
Hej 🙂

Dzięki za zaproszenie 🙂 Ewelinko ładna z Ciebie kobietka, a dzieci masz przesłodkie 🙂
Jak Ty dajesz radę??? podziwiam Cię 🙂))

dzieki, ale wcale nie jest ciezko jak mozna sobie wyobrazac 🙂 maja spi w ciagu dnia po 3, 4 godziny iw tedy mozna duzo zrobic

• Mamusia
cześć WAM
my znowu wstałyśmy godzinę temu 😮
muszę cos z tym zrobić do połowy listopada bo P. powiedział że jak p ojdziemy do miasta to on sobie nie wyobraża żeby ona latała do 23.00 bo on o 6.00 do roboty wstaje - tylko że mi to jak najbardziej odpowiada 😮
Natka ja też raz w życiu miałam 3kę w totka 😁
Ewelina pokazałabyś dzieciołki