Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Matylda - przypomniało mi się - ja Was nie zaniedbuję.. Sama z sobą mam pisać? Żeby każda z nas "starych kwietniówek" pisała choć tyle co ja to byłoby co nadrabiać codziennie.. A tak pokątnie piszą że podczytują ale słowa nie napiszą i aż się przykro robi człowiekowi 🥴

Stara kwietniówka nie jestem ale piszę 😉
Moim zdaniem mało się kto udziela bo w 90% przypadków wpisy nie są komentowane, często zostają bez odpowiedzi...

Po wielkich próbach i nerwach udało mi się w końcu zgrać nasz plener ślubny z DVD na komp... Ola Twój program mi w tym pomógł.... walczyłam z tym tydzień - jestem miszcz 😉 😁

• Mamusia
Alice1984 napisał(a):
kasjalena2 napisał(a):
Stara kwietniówka nie jestem ale piszę 😉
Moim zdaniem mało się kto udziela bo w 90% przypadków wpisy nie są komentowane, często zostają bez odpowiedzi...

racja racja.... i tez nie jestem stara kwietniowka a pisze 🙃

Ee no może właśnie dlatego piszecie 🤢

• Mamusia
bry
nie nadrabiam
nie mam siły
weekend ciężki
P. już całe szczęście nie ma
ale jest awaria SZAMBA , wiecie jaki to ból jak się nawet WYSRAĆ nie można ?? 😮 😮
odkąd tu mieszkam 26 lat to pierwszy raz taka sytuacja , i wątpię żeby to się w najbliższych dniach zmieniło , sąsiedzi niebawem będą mieli mnie dosyć 😞
a ja mam chyba zespół napięcia................... ( niestety ) chociaż od paru dni masakrycznie bolą mnie cycki i mam w nich jakieś "nerwobóle" 😉, do tego wzdęcia ( których nigdy nie miałam ale to może przez szambo i niemożność wypróżnienia się 😉 ) i w ogóle jestem senna, osłabiona i zmęczona ale to akurat wina tej nieszczęsnej jesieni
dziś z Biłgo do domu ( a mam 18 km ) jechałam godzinę taka była mgła o 19.00 MASAKRA
no to chyba tyle
do miesiączki 3 dni
niczego się nie spodziewam ale i tak jakoś tak dziwnie się czuję 😮
ahhhhhhhhhhhhh ta podświadomość 😉 😉 😉 😉
pa girls

alexia_79 napisał(a):
kasjalena2 napisał(a):
bry,
ale zimno...

Matylda - obcych ludzi nie wrzucam na fb a Twój komentarz nie wiem co może oznaczać? 🤔
zdjęcie stare - robione w ciąży...

Nie wiem o co kaman 🤔 🤨

Edit - już wiem 😉

😉

• Mamusia
Magda nie obraź sie ale kurde myślałam ze sobie jaja z tym zdjeciem robisz!! że to jakaś przeróbka ot tak dla żartu i nie mam tu na myśli Twojej Twarzy czy w ogóle Ciebie ale jakoś tak to śmiesznie wygląda , ten kształt głowy ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ myślałam że to tak dla żartu ☺️ ☺️ ☺️
PRZEPRASZAM

Nina ja to nawet frani nie mam
gorzje że stos naczyń muszę w miskach umyć, kupę robię w lesie a siku na polu 😮
masakra dzwonię od rana żeby to w 21 wieku nikt do szamba nie chciał przyjechać 😠 😠 😠 😠 😠

gizelda napisał(a):
Magda nie obraź sie ale kurde myślałam ze sobie jaja z tym zdjeciem robisz!! że to jakaś przeróbka ot tak dla żartu i nie mam tu na myśli Twojej Twarzy czy w ogóle Ciebie ale jakoś tak to śmiesznie wygląda , ten kształt głowy ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ myślałam że to tak dla żartu ☺️ ☺️ ☺️
PRZEPRASZAM

hmm... zdjecie robione ze zdjecia....
ok ale przyjęłam Twoja uwage i je skasuje...:

• Mamusia
kasjalena2 napisał(a):
gizelda napisał(a):
PRZEPRASZAM

Magda no nie przesadzaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przecież TAM nic nie napisałam , zdziwiłam sie tylko że to TY bo znam Ciebie inną
to wszystko
o Boze znowu coś spierdoliłam
lepiej dla wszystkich będzie jak zamilknę 🤢

gizelda napisał(a):
kasjalena2 napisał(a):
gizelda napisał(a):
PRZEPRASZAM

Magda no nie przesadzaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przecież TAM nic nie napisałam , zdziwiłam sie tylko że to TY bo znam Ciebie inną
to wszystko
o Boze znowu coś spierdoliłam
lepiej dla wszystkich będzie jak zamilknę 🤢

Matylda no spokojnie, przeciez sie nie obraziłam no co Ty 😉
Może faktcznie kiepawo wyszło to zdjęcie wielkościowo bo źle nachyliłam ale to tylko zdjęcie 😁