Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hello,
czesc Nina 😁 W koncu, dlugo Cie tu nie bylo 🙂

Ola mi generalnie chodzi czy Tutli juz do rodzenia sie przymierza, bo chyba termin na jakos teraz ma, nie?

Nikssa, potem napisze ta historie jeszcze raz, bo dosc dluga a ja jak zwykle w tyle ze sprzataniem/praniem/odkurzaniem ☺️ aaa i zmywaniem bo zmywarka nie dziala 😞

Marinka, dzieki 🙂 Boze jak Anielica szybko rosnie, Jozek tez, jacy oni podobni sa do siebie....

Wczoraj ostatni raz kochalismy sie przy dziecku. Zaczela nasladowac ruchy B i moje 'dzwieki' ☺️ Wczesniej nie zwracala na nas uwagi 😜

Mati brzusio super, kurde, tez chce miec dzidzie ale nie moge teraz, moze za 2-3 lata, a szzkoda bo nie chce takiej roznicy wiekowej miedzi dziecmi. Chociaz moze blizniaki mi wyjda 😁

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ewelinaaleks napisał(a):
hej a ja tak od wczoraj nadrabiam w wolnych chwilach i musze pogratulować ci matylda doczekałaś sie wkońcu jak to twierdziłas nie możliwego 😜a jednak można super 🙂

wszystko jest możliwe
oby szybko zleciało, bo ciąża to jednak nie dla mnie tzn chodzi mi o wyrzeczenia i niepełnosprawność
ale na razie nie narzekam szybko czas leci

• Mamusia
gizelda napisał(a):
Ewelinaaleks napisał(a):
hej a ja tak od wczoraj nadrabiam w wolnych chwilach i musze pogratulować ci matylda doczekałaś sie wkońcu jak to twierdziłas nie możliwego 😜a jednak można super 🙂

wszystko jest możliwe
oby szybko zleciało, bo ciąża to jednak nie dla mnie tzn chodzi mi o wyrzeczenia i niepełnosprawność

oj zleci zleci szybko nawet się człowiek nie zorientuje a tu już rok zleciał 😮

• Mamusia
Ewelinaaleks napisał(a):
gizelda napisał(a):
Ewelinaaleks napisał(a):

wszystko jest możliwe

napisz jeszcze co u WAS ??
jak Dawid ??
jak w pracy ????

• Mamusia
gizelda napisał(a):
Ewelinaaleks napisał(a):
gizelda napisał(a):
Ewelinaaleks napisał(a):

wszystko jest możliwe

napisz jeszcze co u WAS ??
jak Dawid ??
jak w pracy ????

W pracy spoko teraz cały styczeń oprócz weekendów siedzę w domu odbieram nadgodziny i wykorzystuje 5dni urlopu, od16 na tydzień idę na szkolenie z kelnerstwa i barmanstwa na własne życzenie trochę mi godziny nie odpowiadają bo będę wracać 3 w nocy no ale chciałam to mam 😎
Mały rośnie łobuzuje i jest mega kochany przy tym przez styczeń siedzi ze mną w domku.
Nadrabiając czytałam o zębach i chciałam wszystkim przypomnieć ze najpóźniej to mojemu dawidowi wyszedł pierwszy ząb bo pojawił sie dopiero po skończonym roku 🙃
teraz tez czekamy na 3-ki ale na razie nie widać 🤔
Oprócz tego mam mały problem i się denerwuje codziennie w związku z tym ale mam nadzieje ze da się go rozstrzygnąć po mojej myśli 🥴

• Mamusia
hej.
Ewela fajnie, że wpadłaś 😉
Muszę kupić Nikoli kieckę na wesele - ma iść przed parą młodą.... wesele 1 czerwca, ale ja zawsze wszystko wcześniej ogarniam 😉 😉
Nie wiem jak jej to wyjdzie i czy w ogóle ruszy ale bez spiny, pójdzie to pojdzie, nie pójdzie to tez dobrze 😁
Chciałam kupić coś w tym stylu:
http://allegro.pl/retro-sukienka-tutu-rozyczki-92-wesele-chrzest-i2920818916.html
do tego jakiś sweterek/bolerko

no i to tyle u mnie 😉

• Mamusia
kasjalena napisał(a):
hej.
Ewela fajnie, że wpadłaś 😉
Muszę kupić Nikoli kieckę na wesele - ma iść przed parą młodą.... wesele 1 czerwca, ale ja zawsze wszystko wcześniej ogarniam 😉 😉
Nie wiem jak jej to wyjdzie i czy w ogóle ruszy ale bez spiny, pójdzie to pojdzie, nie pójdzie to tez dobrze 😁
Chciałam kupić coś w tym stylu:
http://allegro.pl/retro-sukienka-tutu-rozyczki-92-wesele-chrzest-i2920818916.html
do tego jakiś sweterek/bolerko

no i to tyle u mnie 😉

Też sie ciesze ale nie wiem na jak długo 😜
sukieneczka śliczna cudeńko 🙂
a i ja się też ciesze że ty jesteś 😘

• Mamusia
Magda sukienka śliczna , nie żadna bufoniasta - piękna

a jak Nikola sobie poradzi to tego nie wie nikt hehe
na ślubie moje siostry z przodu szła kuzynki córka , 4 letnia , sypała kwiatki i wszystko było ładnie pięknie , do czasu kiedy ja musiałam iść na ołtarz a ona do rodziców
podsumowując wyła całą mszę , tzn nie całą bo ksiadz nie mógł nic prowadzić , w połowie wzięłam ją do siebie i siedziała ze mną na ołtarzu

• Mamusia
bry

Magda mi się też sukienka baaaaaaaaardzo podoba - taka subtelna 🙂 Jula też niosła kwiatki kiedyś, miała 4 lata i było ok, akurat miała taki okres że nie wstydiła się nikogo ani niczego :P Mi się wydaje, że Nikolcia troszkę jeszcze za mała na to, bynajmniej mojego szałaputa sobie nie wyobrażam w tej roli, kwiatki pewne by wysypał w jednym miejscu i latał wszędzie byle nie tam gdzie trzeba. Aczkolwiek no może z Tobą pójdzie i uda ci się doprowadzić ją ten odcinek do ołtarza 🙂 A jak nie - to będzie WYGLĄDAĆ a to u kobiety też ważne 😉

ulubiona, przeklęta już przeze mnie zabawka http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/57212295/ wali od rana do wieczora od soboty, głowa mi pęka a on nie odpuszcza 😁 😁

• Mamusia
Bry 🙂

Magda
- sukienka bardzo ładna i ja też muszę Lenie kupić coś w tym stylu na mój własny ślub 🤢
Ale myślę że jeszcze za wcześnie na to, zwłaszcza że przez pół roku trochę podrośnie a na wiosnę pojawi się więcej letnich sukienek.. Więc ja zaczekam. Myślałam o tym, żeby nam Lenka obrączki niosła ale chyba odpuszczę.. 🙂

Zastanawiam się nad tą ale to do latania w lato...
http://www.nextdirect.com/pl/pl/shopping/girls/younger-girls/12/4?pid=130058&curr=pln&lang=pl&country=pl&curr=PLN&returnurl=%2fsearch%3fp%3dQ%26lbc%3dnextdirect%26uid%3d42166001%26ts%3dcustom%26w%3d*%26af%3dgatt2%3a4%20%20cat%3a418%26isort%3dbst%26method%3dand%26view%3dlist%26nxtv%3d000%26nxti%3d0%26lang%3dpl%26country%3dpl%26curr%3dPLN&bct=%26quot%3bAll%20Items%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bYounger%20Girls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bDresses

• Mamusia
Piękne te sukieneczki dziewczyny! Bardzo mi sie podobją 🙂

Bry!

my juz po spacerku z Jozkiem i zaraz sie wybieramy do sąsiadki na kawę 🙂 Ja tez musze kupic Anilce sukienke na slub ale nie mój oczywiście... matko jak ja będę wyglądac Olu w czerwcu, masakra jakas.

Nikolina , no kochana znam twój ból , bo u nas identyczna sytuacja... Ale na szczescie przeszedł na pianinko takie drewniane i te dźwieki sa milsze uchu) gitara poszła w odstawkę , bo już wytrzymac sie nie dało 🙂

A my wczoraj dostalismy od P z Anielką po pięknym bukiecie tulipanów 🙂 jak ja kocham te kwiaty, śa takie subtelne , delikatne 🙂 Anielka sie rozpłakała , bo dostała mniej ale cóż , niech sie cieszy , że dostała, wstawiła do swojego pokoju i sie podnieca , że kwiatki ma od tatusia 🙂
byłam w lidlu własnie i kupiłam zestaw do szycia w końcu porządny, bo te nitki mi sie gub iły a teraz w takim pojemniczku są , że każda rzezc ma swoje miejsce 🙂

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Marina - dasz radę 😉 Najwyżej będziesz mniej z moim S. tancować i tyle 😁
On dobry tancerz, dobrze prowadzi więc nic Ci nie grozi.. oczywiście jak Cię P. puści w objęcia pana młodego 😁:

Ola, no co Ty... Mój powinien puścić 🙂 A z S na pewno zatańczę! O! z Panem młodym 😉 😉 😉 😉 😉 😉 sukienke już wybrałaś?

• Mamusia
marinka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
On dobry tancerz, dobrze prowadzi więc nic Ci nie grozi.. oczywiście jak Cię P. puści w objęcia pana młodego 😁:

Ola, no co Ty... Mój powinien puścić 🙂 A z S na pewno zatańczę! O! z Panem młodym 😉 😉 😉 😉 😉 😉 sukienke już wybrałaś?

Jeszcze nigdzie nie byłam, może w lutym się wybiorę.. Wiesz, na to w Wawie to cały dzień trzeba poświęcić, muszę się zorganizować.. Może mama do mnie przyjedzie na urodziny to wykorzystam jej obecność a jak nie to teściowa z S. zostanie bo obawiam się że on to dziecku jeść nie da tyle ile trzeba 😉

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
marinka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

Jeszcze nigdzie nie byłam, może w lutym się wybiorę.. Wiesz, na to w Wawie to cały dzień trzeba poświęcić, muszę się zorganizować.. Może mama do mnie przyjedzie na urodziny to wykorzystam jej obecność a jak nie to teściowa z S. zostanie bo obawiam się że on to dziecku jeść nie da tyle ile trzeba 😉

Ha ha 😁 no trzeba sie już rozglądać 🙂 A co tak mało jej daje jedzenia? 😁

• Mamusia
marinka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
marinka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

Ha ha 😁 no trzeba sie już rozglądać 🙂 A co tak mało jej daje jedzenia? 😁

On nie wie co ona je, ile je i kiedy je więc dzwoniłby do mnie co 10 minut 😁

• Mamusia
gizelda napisał(a):
Ewelinaaleks napisał(a):
ale ruch 😮

ja w Rzymie
wyczuwam pewną PROPAGANDĘ 😁

u nas OK
brzuch mnie boli

jutro jedziemy w końcu szukać mebli dla młodej ale z nią więc nie wiem czy się uda , może z pół godziny w salonie wytrzyma

a ja chciałam położyć młodego ale chyba nic z tego nie bedzie dzis 😞
Ja sie znowu kszatam po domu od srody popołudniu nie pale i nie wiem co ze sobą zrobić 😁