Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Joma , my mamy w zasadzie taki sam kpl tylko ala sosna, komody mamy 2 taką jak Ty z 3 szufladami i z 6, do tego sosnowy przewijak i sosnowe łóżeczko. Nawet stolik taki sam mamy tylko sosnowy 😉 🙂
Foty wstawię jak już wszystko poustawiane będzie bo mąż jeszcze tą mniejsza komodę składa 🙂 no i półki jeszcze musimy dokupić ale to na sam koniec, jak już wszystko stanie na swoim miejscu. 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
jolajcik napisał(a):
Barakuda hehehhe, to będzie wyjątkowo długi maj 🤪 zaczął się 3 dni temu od porodu Justyny albo jeszcze wcześniej Ola1978 go rozpoczęła a ciekawe kiedy się skończy 🙂

Jola, ja mam coś dziwne przeczucie , że się moja Majeczka też z maja wyłamie ale na czerwiec 😉
Ja chciałabym, żeby Maja była z maja ale... 😉
Kiss :*

• Mamusia
Jolajcik, Werona, to cieszę się, że nie jestem sama 😘 ale też działa to trochę mobilizująco, żeby w końcu wszystko dopiąć na ostatni guzik i potem już tylko czekać 😁
Joma, no wszystko wygląda perfekcyjnie - począwszy od mebelków i ścian, a kończąc na drobiazgach typu kosmetyki poustawiane na półeczkach itd. Ja mam nadzieję, że rodzyneczki dziś wyślą moje zamówienie, a mi może uda się dziś poprasować - wczoraj miałam lenia ☺️

• Mamusia
Barakuda napisał(a):
jolajcik napisał(a):
Barakuda hehehhe, to będzie wyjątkowo długi maj 🤪 zaczął się 3 dni temu od porodu Justyny albo jeszcze wcześniej Ola1978 go rozpoczęła a ciekawe kiedy się skończy 🙂

Jola, ja mam coś dziwne przeczucie , że się moja Majeczka też z maja wyłamie ale na czerwiec 😉
Ja chciałabym, żeby Maja była z maja ale... 😉
Kiss :*

TEŻ JESTEM CIEKAWA KTO ZAMKNIE WORECZEK 🙂

• Mamusia
Witam ponownie, już myślałam że dziś nie zajrzę, bo coś się nie mogłam wejść na stronkę.
Hussi gratulacje 🙂
Martynko, ja też planuję kupić literki i kilka naklejek żeby upiększyć kącik mojego szkraba 🙂. Znalazłam fajne literki na allegro i czekam na męża żeby pomógł mi wybrać 🙂
Jak na razie wyprasowałam ochraniacz na szczebelki i założyłam poszewkę na kołderkę. Chętnie bym łóżeczko ubrała, ale trzeba materac odświeżyć.

• Mamusia
Hussi graaaaaaatuuuuluje! Niech Piotruś rośnie zdrowo, a Ty wracaj szybko do formy! 🙂 😘
Czekamy na foteczkę ☺️

Anonimosia to tylko tak wygląda! 😉
Naprawdę dużo rzeczy mamy jeszcze do kupienia, a na pocieszenie powiem Ci, że nie mam wypranego i wyprasowanego ani jednego ubranka ☺️ Na razie wyprałam tylko pieluchy tetrowe i kocyki i na tym koniec 😉
Ale w tym tygodniu biorę się za to już konkretnie 😉

• Mamusia
Boże, dziewczyny, uciekam prasować kolejna partię ubranek bo mam wrażenie, że jak jeszcze chwilkę tu posiedzę to sama zaraz urodzę tym bardziej, że kolejna ma być dziewczynka... 😉 :P ( aż mi się moja Majeczka zaczęła na maxa wiercić ) 😉 :P