Skocz do zawartości

czerwiec 2011 | Forum o ciąży

nika1306

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No to gratulacje dla Luny... O rany, jak jej zazdroszczę! Wiecie co? Ostatnio non stop słyszę o tym, że porody kończą się cc. Nie macie wrażenia, że coraz więcej kobiet nie daje rady urodzić naturalnie? Hmmm...
Dzisiaj znów o 5 wstałam i nie umiałam dłużej pospać. Nie wiem, co się ostatnio dzieje, zawsze miałam spanie jak nie wiem co. Poczytałam do 6 książkę i znów poszłam spać. No i po 12 idę do lekarza, ale w związku z wczorajszymi badaniami pewnie nic konkretnego się nie dowiem, bo skąd? Teraz nie pozostaje nic innego jak czekać.

• Mamusia
Ooo Luna gratulacje!!! 🤪 Dużo zdrówka dla Ciebie i Majeczki!!!

Ale miła niespodzianka z rana 🙂

Co do Basi to wszystko u niej ok, wczoraj napisała że zaliczyła ostatni egzamin i miała wejść na forum wieczorkiem, ale pewnie za dużo wrażen miała 🙂

• Mamusia
Doris25 napisał(a):
nika1306 napisał(a):
musisz je najpierw wrzucic na strone http://imageshack.us/
potem skopiuj kod forum i w klej go tutaj 😜

no wrzuciłam na tą stronkę, jaki kod forum ?

tam po wrzuceniu masz z boku kody na forum i to jest trzeci od gory , musisz go skopiowac

• Mamusia
Butterfly napisał(a):
No to gratulacje dla Luny... O rany, jak jej zazdroszczę! Wiecie co? Ostatnio non stop słyszę o tym, że porody kończą się cc. Nie macie wrażenia, że coraz więcej kobiet nie daje rady urodzić naturalnie? Hmmm...
Dzisiaj znów o 5 wstałam i nie umiałam dłużej pospać. Nie wiem, co się ostatnio dzieje, zawsze miałam spanie jak nie wiem co. Poczytałam do 6 książkę i znów poszłam spać. No i po 12 idę do lekarza, ale w związku z wczorajszymi badaniami pewnie nic konkretnego się nie dowiem, bo skąd? Teraz nie pozostaje nic innego jak czekać.

kiedyś właśnie luknęłam sobie na majóweczki i chyba tam była większość cc ...

• Mamusia
Witam dziewczyny ja także melduję się w dwu paku nadal 🙂

Gratulacje dla Luny 🙂 Majeczka urocza 🙂

I tak bóle mi minęły jedynie mam twardnięcie brzuszka co jakiś czas i kłuje w podwoziu i na tym tyle 🙂
Małemu się nie spieszy na ten świat najwidoczniej 🙂he he
Dziś mam wizytę u ginki ale ok 17.30 dopiero i mam troszkę stracha że mnie ochrzani co do mojej wagi 😞ale co ja poradzę mam się głodzic??

• Mamusia
Hej Ania no niby nie dużo aż tak +18kg ale jak byłam u niej ostatnio 19maja to miałam +16kg i sapała i to jak 😠 więc teraz to już będzie wrzeszczec chyba 🤪 bo 2kg jeszcze dobrałam ale tego po mnie nie widac rodzina gada że brzuch mam większy i mocno opadnięty już.I spuchnięta jestem jak cholera tzn dłonie i stopy aż bolą 😞
A jak tam Aniu twoje samopoczucie???

• Mamusia
tak, zczaiłam, Nika mi napisała :
wchodzisz na stronę : http://imageshack.us, tam masz "prześlij", wrzucasz zdjonko, klikasz prześlij teraz, jak zdjonko się załaduje to na dole masz "kod forum", kopiujeszgo i wklejasz do wiadomości na brzuszku.