sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży
Moniczek niedługo będę większa niż kruszynka 🙂 🙂 🙂
- Mamusia
Witam wszystkie mamy Sierpniowe 🙂 Termin mam na 8.08 z ostatniej miesiączki a na 16.08 z USG zaszłam w ciążę 23 dnia cyklu 🙂
Gość
Witaj Asiunka28. Masz blisko termin mojego 🙂
Gość
marta-lion napisał(a):
nie martw się przy takim wielorybie jak ja to i tak do dnia porodu będziesz jak kruszynka hahahahaha 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜
Witaj Asiunka28 u sierpnióweczek - się proszę rozgościć 😉
Moniczek niedługo będę większa niż kruszynka 🙂 🙂 🙂
nie martw się przy takim wielorybie jak ja to i tak do dnia porodu będziesz jak kruszynka hahahahaha 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜
Witaj Asiunka28 u sierpnióweczek - się proszę rozgościć 😉
- Mamusia
Asiunka28 witam nową mamę 🙂
marta-lion to mówisz, że 20 kg jest do przeżycia 🙂 Samo 20 mnie nie przeraża ale jak pomyślę, że będę miała niecałe 70 kg to już gorzej 🙂
marta-lion to mówisz, że 20 kg jest do przeżycia 🙂 Samo 20 mnie nie przeraża ale jak pomyślę, że będę miała niecałe 70 kg to już gorzej 🙂
- Mamusia
🙂 Super ! Za 5 godzin idę na spotkanie z dzieciątkiem 🙂 mam nadzieję że jest wszystko w pożądku. Jak tam dziewczyny Wasze brzuszki juz widoczne ?
Gość
to moja czwarta ciąża więc i brzuszek malutki już widać 😜
Gość
Lydziaa84 powiem ci że jak z Majką szłam do porodu miałam 68kg. I czułam się nawet atrakcyjna. Miałam tylko super ładny brzuszek (fakt duży, ale ładny, bez rozstępów) i piękne pełne piersi (tu ubolewam, że mi nie zostały 😉). Zależy od tego jak tyjesz. Twarz miałam niezmienioną, ręce chude jak zawsze, nogi mi nie puchły.
W pierwszej ciąży przytyłam tyle samo, ale wszędzie (uda, tyłek, twarz). Ogólnie wyglądałam gorzej. I fakt chyba przez sam wygląd czułam się gorzej. Jakaś taka ociężała.
Dlatego w drugiej ciąży wszyscy mówili: wyglądasz ślicznie będzie chłopak. A tu hihi... Wyszła Majka 😁 😁 😁.
Uff... Teraz też mówią wyglądasz kwitnąco. Chyba raczej leżąco 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
W pierwszej ciąży przytyłam tyle samo, ale wszędzie (uda, tyłek, twarz). Ogólnie wyglądałam gorzej. I fakt chyba przez sam wygląd czułam się gorzej. Jakaś taka ociężała.
Dlatego w drugiej ciąży wszyscy mówili: wyglądasz ślicznie będzie chłopak. A tu hihi... Wyszła Majka 😁 😁 😁.
Uff... Teraz też mówią wyglądasz kwitnąco. Chyba raczej leżąco 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Gość
moniczek napisał(a):
Nio mój też "wystaje" 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂to moja czwarta ciąża więc i brzuszek malutki już widać 😜
Gość
Asiunka28 napisał(a):
Ja też za 5 godzin wychodzę z domu na wizytę 🙂 🙂 🙂🙂 Super ! Za 5 godzin idę na spotkanie z dzieciątkiem 🙂 mam nadzieję że jest wszystko w pożądku. Jak tam dziewczyny Wasze brzuszki juz widoczne ?
- Mamusia
Sama jestem ciekawa jak przytyję, bo nigdy raczej z tym problemu nie miałam, ale czego się nie zniesie dla maluszka 🙂
Jeśli chodzi o brzuszek to mój trochę odstaje, a najbardziej ujawnia się wieczorem-sama jestem w szoku jaki on wtedy duży jest.
Powodzenia na wizytach 🙂 i czekam na wieści z waszych brzuszków 🙂
Jeśli chodzi o brzuszek to mój trochę odstaje, a najbardziej ujawnia się wieczorem-sama jestem w szoku jaki on wtedy duży jest.
Powodzenia na wizytach 🙂 i czekam na wieści z waszych brzuszków 🙂
- Mamusia
lydziaa84 chciałabym mieć taką wage końcową 🙂 a nie100 😞 😞
no ja brzuszek długo miałam teraz tylko sie powieksza 🙂
no ja brzuszek długo miałam teraz tylko sie powieksza 🙂
- Mamusia
Wspaniałych widoków mamusie na wizytach 🙂

Rekomendowane odpowiedzi
Gość
Gość
no to trochę więcej niż ja- ja mam 156 🙂
A jak tam dzisiejsze samopoczucie dziewczyny? Wczoraj takie piękne słonko miałam za oknem, a dziś znów szaro:/ ale chociaż jest ciepło 🙂
no proszę jakie kruszynki mamy na forum 😜 😉 pozazdrościć tylko