Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witaj a[color=yellow][/color]niaa876 kurcze już nie wiem co napisac... Taki nasz los i takie życie. Tobie współczuję z powodu taty ale jak piszesz jesteś szczęśliwą mamą a synek widzę śliczny jak nie wiem co. Imię naszemu mąż też chciał takie dac żeby Mundi mógł wołac 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

jo-aneczka gratulacje oczywiście 🤪 🤪 🤪 zdróweczka dla Was obu no i Tobie życzę żebyś szybko doszła do siebie po tej operacji "2w1"
aniaa876 Tobie również gratuluję zdrowego syneczka 😆

• Mamusia
Aniu śliczne te Twoje maleństwo, a Ty jak się czujesz?
Daniela no nasze jabłeczniki po 15 będą upieczone więc Ty mnie nie strasz, bo ja też jeszcze nie spakowana 😮 ale jakby co to dawaj znać smskiem, ja trzymam kciuki by mała siedziała grzecznie tam gdzie jej miejsce jeszcze.
Kornelka przykro mi bardzo, ale na naleśnika z chęcią się załapię, mam nadzieję że nie będzie miał takich właściwości jak jabłecznik 🙂

Jo-aneczka GRATULACJE 🙂 Dużo zdrówka dla Ciebie
Kornelka współczuję Ci bardzo. Przesyłam 😘nie smutaj się

Na razie żegnam się z Wami idę powyciągać z szafy rzeczy przygotowane dla dzidzi i wpakować w torbę co by mąż wiedział co zabrać w razie akcji 😁 😁 ale myślę a raczej mam nadzieję że to fałszywy alarm był.
Jejku jak ja bym chciała taki poród jak miałam z Gabi szybko i w miarę bezboleśnie

• Mamusia
Lenistwo od rana - wypadałoby zakończyć w południe - ile można 😆 😆 😆 😆 😆???

Idę na zakupy jabłecznikowe 😉 Piekę ciacho i biorę się za sprzątanie, prasowanie i dopakowanie torby!!!!!!! Dziś mam nadzieję zasunąć suwak 😉 - aż jestem w szoku że taka już przygotowana jestem 😁 😁 😁 😁 😁 chyba się starzeję 😁 😁 😁 😁 😁 😁 Mówię wszystkim że mała zrobi niespodziankę jak jej siostry! A ostatnio przyszło mi przez myśl czy ona w ramach niespodzianki nie zechce posiedzieć dłużej 😉 😉 😉 😉 😉 😉

• Mamusia
Daniela dziękuję, już mi lepiej. Przestane o tym teraz myslec. Poukładam sobie w głowie i przetłumaczę. Z waszą pomocą bedzie mi łatwiej. A Ty się oszczędzaj i nie przemęczaj. Fajnie, że już w nowym domku jesteście. To pałac jest, a jak wyremontujecie to zobaczysz jaka będziesz dumna. Powodzenia kochana.

Uciekam na kawkę do ciotki klotki 😁 a później pakowanie toreb tylko w sumie jeszcze dla siebie to na zakupy bym musiała się wybrać....a tu deszczowo i brzuś twardawy 😞

Może po południu jeszcze Was odwiedzę. Pa

jo-aneczka pisze, że Hania jest cały czas z nią.
Kangurują się brzuszek do brzuszka a Hania jest przesłodka 😁

I obie Dziewczyny dziękują Wam za gratulacje i wsparcie 🙂