Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja juz mam sciagniete szwy,nie było tak źle i rzeczywiscie jest lepiej,juz tak nie ciagnie. Filipkiem wszystko ok.W poniedziałęk bedziemy mogli wyjechać na pierwszy spacerek 🙂
Dziś troszke miałam czasu dla siebie,zrobiłam sobie brwi i wyprostowałam włosy 🙂
Co do kremu na brodawki to polecam maltan,mi pomaga,ale ja karmie przez kapturki bo mam wklęsłe brodawki.
lydzia zycze jak najmniej bolesnego porodu
Kamonik serdecznie gratulacje 🙂
jo-aneczka witaj w domciu
Zaraz zjem obiadek i jak mały sie obudzi,to bede chciałą z nim troszkę wyjśc na taras,niech zaczerpnie swiezego powietrza.
Miłego popołudnia

• Mamusia
Witajcie kochane brzuszki.
Ja właśnie wróciłam z KTG i zapisały się trzy skurcze 60-80% ale poza tym to generalnie bez szału. Także dalej czekamy ... 😮 😮
Zrobiłam sobie kawkę i zabieram sie za czytanie co naskrobałyście. 🙂 🙂 🙂 🙂

Cześć Brzusie i Mamusie

Ja dalej bez netu 😞

U mnie wszystko dobrze 🙂 Dalej w dwupaku. Dzisiaj byłam na wizycie szyjka mocno trzyma i raczej szybciej nie urodzę a już bym chyba chciała bo coraz ciężej 😞

Jo-aneczka super że już jesteście w domku
Kamonik Anya GRATULUJĘ
Moniczek dużo zdrówka dla Tosi
Kogo pominęłam przepraszam ale już nie pamietam co komu miałam napisać

Lydziaa chyba rodzi to za nią trzymam kciuki 🙂

Miłego weekendu

• Mamusia
Paninka napisał(a):
Diviana napisał(a):
Paninka powiedz teściowej że koleżanka sama w domu może przyjedzi i jakby co mnie na Warszawę podrzuci, szkoda ze nie ma takiego wózka przy skuterze z boku 🤪 hełmy byśmy założyły google i lans na miasto 🤪 🤪 🤪

no dobra tylko wsiadasz na wlasne ryzyko bo ona ze znakow drogowych to tylko STOP zna 😉 😉 reszta to czarna magia i na skrzyzowaniach zawsze tak sie ustawia zeby ktos przed nia byl 🤪 🤪

Czyzbyscie znalazly nowy sposob na przyspieszenie porodu 😁 Jazda z tesciowa na skuterku 😁 😁 😁

Eleeza napisał(a):
Witaj Snapfish , przygarniemy, przygarniemy, a jak trzeba będzie to i na skuterze do porodu zawieziemy * 😁 😁 😁

Witaj Snapfish 🙂 I majtki do szpitala wyślemy 🤪 🤪 🤪

Diviana napisał(a):
Jolu w końcu nie kupiłam tego stanika, miałam to po badaniu zrobić ale nie mialam już potem głowy, chyba przez internet wypisze a póki co spakowalam 2 sportowe do torby po prostu.

Diviana torba już spakowana do końca?? bo moja o dziwo tak 🙂 🤪

Witaj Snapfish 🙂

Trzymam kciuki za lydzie i utarłam już jabłka na jabłecznika... dziś wieczorem piekę na bank, więc uwaga... Myślę, że po moim ostatnim pieczeniu i wielkim wysypie dzieci sierpniowych w lipcu pokonałam już traumę i mogę podjąć się następnych wypieków 🤪
Ogólnie strasznie mi dziś duszno..... nie mogę do końca złapac powietrza a i mała malusio się rusza........ chyba jakaś burza będzie 😮 😮 😮

A teraz spadam robić sos grzybowy, bo wczoraj mama nazbierała troche grzybków i mi dała 🙂

Diviana, jak nie było mnie w domku to listonosz zostawił awizo, więc pewnie list od Ciebie, wieczorem zajadę na pocztę 🙂

• Mamusia
Eleeza napisał(a):
Oooo Aasia to może teraz Twoja kolej?

Eleeza ja bardzo chętnie 🙂 Choćby zaraz moge pojechać na porodówkę hehe 🙂
Powiem Wam że naprawdę dzisiaj w nocy myslałam że już tam pojadę bo po pierwsze obudziły mnie skurcze i jak już nie spałam to czułam je dosyć mocno ale nad ranem przeszło.
Snapfish witamy 🙂
Idę dziewczynki upichcić jakiś obiadek na dzisiaj, tylko nie za bardzo mam pomysł co 😮 do później 🙂

• Mamusia
No ja niby też spakowana, jeszcze tylko wrzucenie kosmetyków wiadomo i jakiś podręcznych rzeczy ale reszta w torbie, musze tylko jeszcze dla siebie ubtranko na wypis przygotować, mój mąż stwierdził że w weekend zamontujemy fotelik dla dzidziusia w samochodzie 😮 no ale jak chce być przygotowany niech montuje 😆 w dodatku oststnio mój nieznoszący dzieci mąż ubierał kołyskę bo co ja źle to zrobiłam bo zostawiłam w ochraniaczu 1 cm szparę, a nie powinno być tam szpary przecież więc sam wiązał 😎 a potem jeszcze baldachim montował 🙂
Foga no to zaskoczona jestm, czyżby nasza poczta tylko w jedną stronę tak fatalnie działała, no to mam nadzieję że Ci się spodoba 🙂

• Mamusia
Eleeza napisał(a):
UWAGA SMS od Lydziaa

"Już jest z tym, że nie Alicja ,ale Szymon. Poszło ekspresowo. Po 13 pierwsze bóle a o 14:45 był z nami. 55cm i 3300g "

🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
to dopiero niespodzianke dowcipnis zrobil!!!! GRATULUJE OGROMNIE!!!!!!!!!!!!!
nic tylko pozazdroscic ekspresowego tempa! 😁 😁 😁
I znowu zaczynam sie obawiac o plec tej mojej kruszynki 😜 😜 😜