Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Pati123 napisał(a):
Dziękuję Wam za pocieszenie kobietki 🙂
Czekam z niecierpliwścią na męża jak on przyjeżdza czas szybciej płynie 🙂
Mam nadzieję,że fryzjer poprawi mi humor 🙂

No mi tez napewno by poprawil mi humor.. chocaz ostatnio nie narzekam. 🙂
Nadal zastanawiam sie czy wrocic do pracy 🥴 jak sie cieplo zrobi bedzie sie mialo wiecej energii 😆 tez trzeba bedzie pojsc do fryzjera.

• Mamusia
dzień dobry mamusie 🙂
Ale mamy dziś piękny dzionek 🙂 Chciałam się dziś wybrać na basen ale byłam na badaniach i pani kiepsko mi krew pobrała, bo cała ręka mnie boli, więc wolę jej nie nadwyrężać :/
Co do spania to ja korzystam ile się da, szkoda tylko, że nie można sie wyspać na zapas 🙂

lydziaa84 napisał(a):
dzień dobry mamusie 🙂
szkoda tylko, że nie można sie wyspać na zapas 🙂

Haha fajnie by było 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

existence Moje naleśniki: kurczak w panierce (gyros) drobno pokrojony, cebulę jedną malutką podsmażyć.
Na naleśnika (z dużej patelni) smaruję sos czosnkowy(własnej roboty), kładę liść sałaty pekińskiej, na to pokrojony pomidor (jeden naleśnik =ćwiarka pomidora)na to cebula podsmażona(mało) na to ser i kurczak polewam sosem czosnkowym i jest uczta 🙂 🙂 🙂

Też mam ochotę na lody, ale po moich ostatnich dwóch przeziębieniach wolę nie ryzykować. Jak będzie jeszcze cieplej to nadrobię 🙂 🙂 teraz pozostaje mi czekolada heheheh

existence napisał(a):
Dziewczyny, podrzućcie jakiś ciekawy przepis na naleśniki (ale nie na słodko).
Dzidziuś domaga się czegoś innego a nie mam pomysłu na obiad...
Ja robiłam w sobotę naleśniki z kurczakiem, szpinakiem i serem feta, polane sosem serowym. Hmmm... Pyszne wyszły.

aneczkare22 napisał(a):
mi sie podoba takie łóżeczko
http://allegro.pl/klups-lozeczko-safari-materac-g-k-p-wroclaw-i1474102294.html

Łóżeczko super. Mi też się podobało, jak byłam w ciąży z Majką. Ale ja mam takie ustawienie w sypialni, że łóżeczko stoi prostopadle do naszego łóżka i w tym przypadku oglądałabym tą żyrafę, która jest na łóżeczku. Ja musiałam tam mieć szczebelki, żeby leżąc w łóżku zaglądać na dzidziusia, stąd też wybrałam łóżeczko tej firmy, ale bardziej zwyczajne.

PS. Mam dla Majki krzesełko do jedzenia z tej serii z żyrafką hihi 🙂 🙂 🙂

A my byłyśmy z Majeczką na spacerze. Dziś to był chyba jedyny sposób by zasnęła. Ciężkie te spacery dla mnie, bo muszę ją włożyc do wózka, a potem wyciągnąć 😞, a ona waży już troszkę. Z drugiej strony jak nie zaśnie to wariuje potem cały dzień, jest nieznośna i to wtedy zajmowanie się nią też wymaga wysiłku. Więc nie wiadomo co wybrać, zwłaszcza że z dźwiganiem u mnie nie za bardzo. Ale mam nadzieję, że wszystko dobrze.

Ja w trakcie gotowania ziemniaków, do tego gołąbki jeszcze ze Świąt haha miałam zamrożone i sosik pomidorowy do tego 🙂
Czas na obiad dzidzia już głodna się robi 😁

A łóżeczko z żyrafą bardzo ładne. Widziałam na Allegro że zestaw łóżeczko+materac +komoda można kupić już za jakieś 700zł właśnie to z żyrafą
Tu akurat z misiem http://allegro.pl/hit-lozeczko-komoda-materac-zestaw-mis-tymon-i1474028807.html

marta-lion napisał(a):
aneczkare22 napisał(a):
mi sie podoba takie łóżeczko
http://allegro.pl/klups-lozeczko-safari-materac-g-k-p-wroclaw-i1474102294.html

Łóżeczko super. Mi też się podobało, jak byłam w ciąży z Majką. Ale ja mam takie ustawienie w sypialni, że łóżeczko stoi prostopadle do naszego łóżka i w tym przypadku oglądałabym tą żyrafę, która jest na łóżeczku. Ja musiałam tam mieć szczebelki, żeby leżąc w łóżku zaglądać na dzidziusia, stąd też wybrałam łóżeczko tej firmy, ale bardziej zwyczajne.
Mi sie bardzo podobaja mebelki z tej firmy,a na to łózeczko to sie chyba skuszę 🙂

PS. Mam dla Majki krzesełko do jedzenia z tej serii z żyrafką hihi 🙂 🙂 🙂

coś mi sie nie wkleiło...........chciałam napisac,że na to łózecko chyba sie skusze,widziałam jeszcze mebeli ale z tym się na razie wstrzymam

lydziaa84 napisał(a):
marta-lion ty to się oszczędzać chyba musisz, jak wychodzisz z małą to dorwij jakąś sąsiadkę niech Ci pomoże 🙂
Kurde dobrze by było. Ale tu ani sąsiadki, ani sąsiada 🙂 🙂 🙂 Będzie dobrze.
Staram się nie wychodzić sama dość często. Zazwyczaj czekam na męża, ale dziś długo pracuje 😞.

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
existence napisał(a):
Dziewczyny, podrzućcie jakiś ciekawy przepis na naleśniki (ale nie na słodko).
Dzidziuś domaga się czegoś innego a nie mam pomysłu na obiad...
Ja robiłam w sobotę naleśniki z kurczakiem, szpinakiem i serem feta, polane sosem serowym. Hmmm... Pyszne wyszły.

Marta, napisz dokładnie jak je robisz, bo mi ślinka po plecach kapie 😉