Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Eleeza dzięki Bogu już myślałam, ze coś z naszą wróżką się stało 😉
Często spędzaliśmy wakacje w Grzybowie i Kołobrzeg był naszym miastem 🙂 🙂 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Eleeza napisał(a):
Marta-lion- już prawie masz 😁 😁
Hi hi dzięki 🙂 🙂 🙂 Ja też zmykam. Emilka wróciła ze szkoły, trzeba obiad zjeść i na tańce 😉

Elezza,ale masz fajnie,ale ci zazdroszce,tez bym z chęcią się wybrala nad morze.Moze uda na się wyskoczyć na majówke,ale to wszystko zależy jak się bedę czuła.Właśnie skończyłam szykować obiadek,bo nie dlugo mąż wróci z pracy 🙂

• Mamusia
uj morze morze 🙂 uwielbiam tam jeżdzić - my wybieramy się w ten weekend 🙂 tak najzwyczajniej turystycznie, natomiast od maja do lipca już na stałe, gdyż prowadzimy tam dom wypoczynkowy 🙂 także "Pani przyjmująca gości" będzie w tym roku z pięęęęęknym brzuszkiem 🙂 chyba tylko co 3 tyg będę musiała przyjeżdżać na wizyty kontrolne 🤢 😮 natomiast w sierpniu wracam do siebie aby przygotować się na przyjęcie Maleństwa 🤪 🙂

• Mamusia
Witam was kobietki 🙂 Ja juz po obiadku czekam teraz na meza... niestety nie zaczekalam na niego musialam sama zjesc 🙂 teraz mysle wlasnie co by tu na deser zjesc 😜

Ja tez z checia pojechalabym nad morze, bylismy w weszlym roku cale 2 tygodnie wrocilismy opaleni wypoczeci a teraz niestety nie pojedziemy 😞

• Mamusia
Ach dziewczyny ale jestem zła,jak cholera.Dzwoniłam po wyniki badań testu Papp-a i okazało się że ich jeszcze nie ma,bo nie mieli dołączonego badania USG do wyników krwi i nie mogli obliczyć ryzyka bez tego.Przez przypadek ja zabrałam i oryginał i kopię.Oczywiście dzwonili do mnie,ale ja w trakcie zmieniłam numer telefonu,i oczywiście podawałam im ostatnio ten zmieniony, ale jakoś chyba nie zakodowali go.No i teraz kolejne 2 dni stresu i czekania,bo wyniki mają być w czwartek albo piątek.

Najlepsze życzonka dla Was Kobietki
i dla małych Kobietek w brzuszkach też 😁
Przede wszystkim spokojnej ciąży i radosnego jej zakończenia 😁
I zdrówka!

karolciakam napisał(a):
a ja to na wakacje w lipcu czy jeszcze czerwcu pojechałabym nad morze... odpocząć, zrelaksować się i nabrać duużo sił!
Hihi i urodzić 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
karolciakam napisał(a):
a ja to na wakacje w lipcu czy jeszcze czerwcu pojechałabym nad morze... odpocząć, zrelaksować się i nabrać duużo sił!
Hihi i urodzić 🙂 🙂 🙂

no jasne... 😉 Szybciutko zdrowego bejbika ale już po powrocie do domku 😉 coby póxniej po metryki nie jeżdzić nad morze, czy w góry! Pewnie od początku sierpnia będę już w Warszawce bo dziewczyny rodziły sie przed terminem 😉

to zapraszam też do siebie do Gdańska 🤪 🤪 🤪
a mnie za to w góry ciągnie hihi....ale w tym roku raczej nie da rady...mąż ma urlop dopiero pod koniec lipca a to będzie chyba za późno na taką wyprawę...ale mam nadzieje że pojedziemy gdzieś bliżej 😎
Idę kąpać smyka 😜
dobrej nocki 😘