Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

moniczek napisał(a):
to zapraszam też do siebie do Gdańska 🤪 🤪 🤪
a mnie za to w góry ciągnie hihi....ale w tym roku raczej nie da rady...mąż ma urlop dopiero pod koniec lipca a to będzie chyba za późno na taką wyprawę...ale mam nadzieje że pojedziemy gdzieś bliżej 😎
Idę kąpać smyka 😜
dobrej nocki 😘

Moniczek a w jakiej dzielnicy Gdańska mieszkasz? Ja zawsze do Wrzeszcza jeździłam do cioci i plażę w Brzeźnie najczęściej odwiedzałam 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczyny!
Nie było mnie cały dzień, zaganiana byłam strasznie. Teraz już leżę w łóżku i idę spać bo jutro 2 samoloty i P O L S K A 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

W ojczyźnie nadrobię zaległości z forum bo teraz nie mam siły 😞

Słodkich Snów 🙂

Dzień dobry Brzuszki 😁

Inez
leć bezpiecznie 🙂

Ja i morze i góry uwielbiam 😆
W tym roku myślimy o górach w maju bo nad morze za daleko 🙂

Dzień dobry !!!

Pati się nie odzywa, może od razu została w szpitalu. Pewnie niedługo da znać. Mam nadzieję, ze wszystko dobrze.

Inez hihi witamy w Polsce !!!

Moniczek ty dziś wizyta. Powodzenia !!!

A jak aniołek u Ciebie? Lepiej twój brzuch ? U mnie ostatnio pomimo większej aktywności lepiej, i maluch daje o sobie znać regularnie. Wcześniej się martwiłam jak dłuższy czas go nie czułam, teraz rusza się często 🙂 🙂 🙂

Hej koleżanki mogę przyłączyc sie do waszego forum na lipcowym nikt sie nie odzywa a ja mam ochotę poklikac 🙂

]
Moje drugie szczeście.[/url]

Tak oba. Pierwszy 8 lat temu, a drugi 1,5 roku temu. Też byłam mamą sierpniową ale 2009 🙂 🙂 🙂
Z pierwszą córką wymyśliłam sobie poród w wodzie. A urodziła się i tak na stole już. A z Majką było zwyczajnie. W sumie szybko i nawet mnie nie nacinali 😉. Oba bez znieczulenia jakiegokolwiek. Ale w sumie tak wolałam. Teraz zobaczymy jak będzie. Ostatnio na wizycie miałam bardzo nisko łożysko, ale lekarka kazała mi się nie martwić. Mówiła, że się przesunie w górę. Jutro mam wizytę, zobaczymy. I może poznam płeć 🙂

PS. Mi przed każdym porodem, kilka dni wcześniej wypadł czop śluzowy. Więc wiedziałam że się zbliża wielkimi krokami 🙂 🙂 🙂

Nie martw się ja na początku obecnej ciąży też tak miałam ale na ostatniej wizycie byłam już w 18 tygodniu lekarz stwierdził że łożysko się podniosło i jest już wszystko ok. U Ciebie też na pewno tak będzie, słyszałam że na początku ciąży ta przypadłośc dosc często występuje.

Wiesz ja miałam wywoływany poród a tak mnie pielęgniarki na straszyły że to nic dobrego że boli jak cholera no i tak rzeczywiście było ale chociaż szybko urodziłam.

marta-lion napisał(a):
Widzę po suwaczku, że szybko się zdecydowaliście hihi 🙂 🙂 🙂. Ja myślałam, że my to szybko 🙂

Ojjjjjjjjjj wyskoczył błąd w suwaczku synka :P

No ja mam termin na 6 sierpnia, chociaż dziewczynki rodziły się wcześniej. A Majka kończy 2 latka 20 sierpnia 🙂 🙂 🙂

Oj nie mogę się doczekać wizyty 🤢

Pati odezwij się 🙂