Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Pati123 tak to jest jak przeprowadza sie w nowe miejsce ja pochodze z malej miejscowosci i przyjechalam do duzego miasta na studia skonczylam i kontakty sie urwaly, albo wszyscy sie porozjezdzali zmienialam prace to tu to tam, a teraz jak z mezem mieszkam to nikogo tu nie mam w poblizu zadnych znajomych. czasem sie widuje z kolezanka, ale to raz chyba na miesiac 😉
Pati albo mi sie zdaje albo masz doleczki w policzkach? 😜

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Post zawierał cytat z wypowiedzi lub wypowiedź zawierającą treść dotyczącą spamowania. Post został usunięty. Jeśli to tylko cytat, to z góry przepraszam - Admin.

Post zawierał cytat z wypowiedzi lub wypowiedź zawierającą treść dotyczącą spamowania. Post został usunięty. Jeśli to tylko cytat, to z góry przepraszam - Admin.

wiesz co Marta no podoba mi się to ale obawiam się że nie poradziłabym sobie z wiązaniem hihi...ogólnie uważam że chusty sa bardziej zdrowe i wygodne od nosidełek których akurat jestem przeciwniczką...

moniczek napisał(a):
wiesz co Marta no podoba mi się to ale obawiam się że nie poradziłabym sobie z wiązaniem hihi...ogólnie uważam że chusty sa bardziej zdrowe i wygodne od nosidełek których akurat jestem przeciwniczką...
No ja nosidełek nigdy nie używałam, nawet nie umiem się nimi obsługiwać. Bo rozumiem że piszesz o tych takich plecakach na dzieci 🙂
Nad chustą się zastanawiałam, teraz jak będzie Julia, ale właśnie sama nie wiem. Czy bym się nie zabiła 🙂 🙂 🙂

PS. U mnie dziś krokiety z barszczem 🙂 Jak na weselu 🙂

ja tez jestem samotna tutaj,gdzie sie przeprowadzilismy.Sasiedzi którzy kolo nas mieszkaja sa sporo starsi od nas i nie ma z nimi kontaktu 🥴Mój mąz jak jest w pracy to ja tez nie mam sie do kogo odezwac,czasami to jest mi tez bardzo przykro.Jak będzie maluch to chociaz z nim wyjde na spacerek i do niego sie odezwę 🙂

aneczkare22 napisał(a):
ja tez jestem samotna tutaj,gdzie sie przeprowadzilismy.Sasiedzi którzy kolo nas mieszkaja sa sporo starsi od nas i nie ma z nimi kontaktu 🥴Mój mąz jak jest w pracy to ja tez nie mam sie do kogo odezwac,czasami to jest mi tez bardzo przykro.Jak będzie maluch to chociaz z nim wyjde na spacerek i do niego sie odezwę 🙂
Będziesz wtedy jak ja. O kwiatkach, chmurkach, pieskach kurkach itp 🙂 🙂 🙂 Cały boży dzień 🤪 🤪 🤪

Ale wolę to niż te plotkary, które siedzą przed domami i obserwują i wogóle. A takie rozmowy z maluchem są bezcenne 🙂

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
aneczkare22 napisał(a):
Będziesz wtedy jak ja. O kwiatkach, chmurkach, pieskach kurkach itp 🙂 🙂 🙂 Cały boży dzień 🤪 🤪 🤪

Ale wolę to niż te plotkary, które siedzą przed domami i obserwują i wogóle. A takie rozmowy z maluchem są bezcenne 🙂

I jeszcze jedna korzyść- Maluchy zaczynają szybciej mówić i lepiej się rozwijają, jak cały czas się do nich nawija 😁

Eleeza napisał(a):
moniczek napisał(a):

PS. U mnie dziś krokiety z barszczem 🙂 Jak na weselu 🙂

ooo Marta jadę do Ciebie na obiad mniam 🤪 🙃 🤪

Ja też!!!!!
Bardzo proszę. Babcia robiła. I zrobiła jak dla całej budowy 🙂 🙂 🙂

Martuś gotuj więcej podejrzewam że nie jedna będzie chętna 😎

Ja Was zostawiam - czas na relaks hihi....muszę nogi wyciągnąć i popatrzeć na jakiś film...umęczyło mnie dziś to sprzątanie - pora na kawkę 😜

Miłego popołudnia dziewczynki 😘 😘 😘

Eleeza napisał(a):
marta-lion napisał(a):
aneczkare22 napisał(a):

I jeszcze jedna korzyść- Maluchy zaczynają szybciej mówić i lepiej się rozwijają, jak cały czas się do nich nawija 😁
To prawda. Warto im też wcześnie zacząć czytac bajki. Moja Emilka bardzo szybko układała pełne zdania. Ku zaskoczeniu niektórych.
Maja teraz rozumie i zaczyna mówić w dwóch językach. Czasem to jest zabawne 🙂 Bo wybiera sobie ten, który łatwiej jej wymówić 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
jolajola81 napisał(a):
Pati123 tak to jest jak przeprowadza sie w nowe miejsce ja pochodze z malej miejscowosci i przyjechalam do duzego miasta na studia skonczylam i kontakty sie urwaly, albo wszyscy sie porozjezdzali zmienialam prace to tu to tam, a teraz jak z mezem mieszkam to nikogo tu nie mam w poblizu zadnych znajomych. czasem sie widuje z kolezanka, ale to raz chyba na miesiac 😉
Pati albo mi sie zdaje albo masz doleczki w policzkach? 😜

Niestety nie mam, a bardzo mi się podobają 🙂 Mam dwie koleżanki właśnie z takimi dołeczkami 🙂

aneczkare22 napisał(a):
dziewczyny,wy tu piszecie o tej glukozie,a ja jak miałam robione badanie to nic takiego nie piłam,nie wiem dlaczego??
Kiedy miałaś to badanie?

Eleeza napisał(a):
Wlaśnie znalazłam przepis na dzisiejszy obiad 🙂
http://www.kwestiasmaku.com/pasta/makaron_kurczak_szpinak/przepis.html

Makarony baaaaaardzo lubię 🙂

Paninka nie wiem co Ci doradzić 🤔