Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Pati123 napisał(a):
Piszecie jak szalone 🙂 Stonkę poród na wesoło zapisałam bo dziś coś nie mam weny do czytania, jakiś dół mnie łapie.. 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

to poczytaj te stronke od razu!!!! jest lekiem na kazde smutki, szybciutko dola sie pozbedziesz!!!! 😁 😁 😁 😁
ja nadal jak przypomne sobie co tam bylo to zaczynam sie smiac, a ze gosci mamy to nie chce na niezrownowazona wyjsc i staram sie hamowac ☺️ 😁 😁 😁

Anya napisał(a):
kamonik napisał(a):
Paninka napisał(a):
a jesli chodzi o prod to ja raczej nie chce zeby m. byl ze mna....( zreszta on tez nie wykazuje wiekszych checi) chce zeby byl w szpitalu, za sciana ale niekoniecznie przy mnie..... chyba zamiast wsparcia to dyskomfort bym czula 😮 😮

Paninka mam takie same wątpliwości

ja też 🤢

I ja też do was dołączam.Mój Krzyś jest taki ciekawski że za moją głową trzymając mnie za ręke to by nie wystał....a po co ma oglądać to i owo 🙂 Niech czeka na korytarzu jak przy 1porodzie 🙂

Dziewczyny wg. mojego rankingu ogólnego dziewczyn sierpnióweczki 2011 pleć przedstawia się następująco : dziewczynek jest 16, chłopców 10, a jeszcze nie rozpoznanych 14

🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
magdalena20 ja widziałam, że byłam wpisana jako Katarzyna wpisz Kasia, Kaśka obojętnie byle nie Katarzyna 🙂 A mała to chyba Alicja na tą chwilę będzie 🙂

Karolciakam śliczna kruszynka

Co do porodu to mój mąż będzie przy porodzie, na początku się wahał wiec mu powiedziałam nie ma sprawy pójdę z mamą albo przyjaciółką, ale stwierdził, że to jego dziecko i on pierwszy chce je widzieć 🙂

Pati Kochana wejdź na tą stronkę to doła do porodu nie dostaniesz, ja się cały czas śmieję 🙂 🙂 🙂
moniczek Śliczny duży brzusio i zdolna córeczka 🙂 🙂
Kasia1984 Witaj ponownie ! Ja też pamiętam że już kiedyś do nas pisałaś 🙂 🙂 🙂

Jezu mój brzuch..... a moja Gabi: mamo no co ty się tak śmiejesz, powiedz mi a jak ja mam jej powiedzieć?! za mała nic nie zrozumie 😁 😁 😁 Poczytam wieczorem mężowi 😜

Witam po kilku dniach nieobecności.... Coś mam awarię przeglądarki Mozilla, nie wiecz czemu, pierwszy raz nie chce mi sie otwierać? A najlepsze jest to, że w Explorerze musiała wpisać hasło na Brzuszek, by się zalogować........a ja hasła zapomniałam....... ☺️ Aż w końcu dziś po kilku próbsch mnie olśniło i przypomniałam sobie 🙂 od azu tak jak w Mozilli zapisałam je...
A z najnowszych wieści:
Dziś byłam na 4d i......
Będziemy mieli córeczkę - Jagódkę

Zdjęcia nie dodam, bo mam tylko filmik, a mała na nim tak buszuje, że nawet nie ma jak ładnie jej uchwycić 🙂 Wszystkie wymiary w normie, wiek też 20 tydzien i 3 dzień.
Uff dobrze, że jest wszystko ok 🙂))

Jej i kolejna kupa w tym chorym Explorerze.. jest problem ze zmieną foty w avatarze... co za dziwna przeglądarka........ Ciekawe co z tą moją Mozzilą się stało, że nie można jej otworzyć???

Foga gratuluję Córci 🤪
Cieszę się, że wszystko dobrze u Ciebie-myślałam o Was 🙂

madalena20
wklejam jeszcze ostatnią listę jaką mam 😉
Od niedzieli ten Fach przekazuję Tobie 😘
A mój Brzucholek niedługo prześlę 😉

Dziewczynki 🙂
1. marta-lion - Julia
2. Eleeza - Liwia
3. jolajola81 - Emilka
4. aniolek82 - Oliwka
5. moniq1984 - Marysia
6. _Evelina_ - Wiktoria
7. moniczek – Antoninka
8. karolciakam
9. monika835 - Lena
10. k8_online – Julcia
11. existence
12. Paninka – Liliana
13. lydziaa84 - Alicja
14. Diviana – Alicja
15. Daniela-Antoninka
16. jo-aneczka - Hania
17. Foga – Jagódka

Chłopcy
🙂
1. aneczkare22 - Filip
2. malstep - Franek
3. madalena20 - Mikołaj
4. karolcia12345i -Wiktor
5. Justyna891 – Norbert
6. Joan84 - Bastian (Sebastian)
7. Anya – Michałek
8. mapa – Maciek
9. marta_m
10. agusiakowalczyk

Dzięki Dziewczynki!!!
Nawet przypadkiem poczyniłam pierwszy zakup dla Małej... Otóż wpadłam na chwilę do Aldika a tam przecenili kombinezoniki zimowe dla dziewczynek, rozm. 74-80... Kupiłam, a co na następną zimę będzie, tym bardziej, że cena była śmieszna 15 zł... 🤪 Kolor - oczywiście róż 🙂

madalena20 napisał(a):
Hehe mapa mam nadzieje, że spiszę się tak świetnie jak Ty w tym prowadzeniu rankingu brzuszków i ich maluszków 🙂

Nawet jeszcze lepiej 😁
Bo z dodaniem informatyczno-graficznej duszy 🙂
Nie mogę się doczekać!!!
Ta stronka będzie na jakieś hasło?

mapa napisał(a):
madalena20 napisał(a):
Hehe mapa mam nadzieje, że spiszę się tak świetnie jak Ty w tym prowadzeniu rankingu brzuszków i ich maluszków 🙂

Nawet jeszcze lepiej 😁
Bo z dodaniem informatyczno-graficznej duszy 🙂
Nie mogę się doczekać!!!
Ta stronka będzie na jakieś hasło?

To jest strona www na którą będziecie mogły się zarejestrowac tak jak tu na www.brzuszek.net