Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Diviana napisał(a):
A jak chcesz poprawić humor to napisz mi swój adres to Ci wyślę jakieś kolczyki 🙂
😁 Wysłałąm na sierpnióweczkach! 😁 To jednym słowem czasem warto sobie trochę ponarzekać na forum 😉 hahaha
Dziękuję!

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Diviana napisał(a):
Eleeza napisał(a):
Diviana- nie ma problemu tylko niestety cena i koszt wysyłki mega zabójczy 😞
http://allegro.pl/kidsline-ekskluzywna-posciel-do-lozeczka-4cz-i1628013290.html

😮 😮 😮 Faktycznie piękne ale obawiam się że mnie nie stać, ale mam znajomą która szyje więc jej foto podeślę to może uszyje mi coś podobnego w bardziej przystępnej cenie, a jak nie to sama szyć zacznę 😎

Cena to rozbój w biały dzień ale niestety uległam ☺️ ☺️ chociaż długo biłam się z myślami, ale wpadła dodatkowa gotówka i mąż dostał podwyżkę więc czuję się rozgrzeszona ☺️
Pomysł z uszyciem- super 🙂 Gdybyś potrzebowała dodatkowych fotek to mogę porobić i Ci podesłać.

• Mamusia
jolajola81 napisał(a):
Diviana my na białołęce.

OOO no to nieźle, nam niestety chodziło o kasę więc musieliśmy w oddali od Warszawy bo wiadomo im dalej tym taniej, no ale teraz przynajmiej sarny i bażanty pod płotem się pasą 🙂

• Mamusia
agusiakowalczyk napisał(a):
Diviana napisał(a):
A jak chcesz poprawić humor to napisz mi swój adres to Ci wyślę jakieś kolczyki 🙂
😁 Wysłałąm na sierpnióweczkach! 😁 To jednym słowem czasem warto sobie trochę ponarzekać na forum 😉 hahaha
Dziękuję!

To wyślę jutro bo dziś już raz byłam na poczcie 😁 mi nic tak nie poprawia humoru jak mała niespodzianka 🙂

• Mamusia
Diviana napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Diviana my na białołęce.

OOO no to nieźle, nam niestety chodziło o kasę więc musieliśmy w oddali od Warszawy bo wiadomo im dalej tym taniej, no ale teraz przynajmiej sarny i bażanty pod płotem się pasą 🙂

My dopiero ją ogrodzilismy, ale jak tam bylam to tez bazanta widzialam jak siedzial, myslalam, ze to wieeeelki kogut hehe.

• Mamusia
jolajola81 napisał(a):
Diviana napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Diviana my na białołęce.

My dopiero ją ogrodzilismy, ale jak tam bylam to tez bazanta widzialam jak siedzial, myslalam, ze to wieeeelki kogut hehe.

To będziecie mieć fajnie 🙂 i maluch też

• Mamusia
mapa napisał(a):
Diviana napisał(a):

no ale teraz przynajmiej sarny i bażanty pod płotem się pasą 🙂

uwielbiam tak 😁

Mapa to zapraszam na grilla 🙂 w ten weekend przyleciały też 2 bociany i 2 zające obok siatki hycały więc cały zwierzyniec tam jest 🤪

agusiakowalczyk napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Wiecie co?
ze moja mala kopie mnie juz w zebra, az dziwne 😉 was tez tam dosiega dzidzius?

Jola, jak Ty pięknie wyglądasz! 😁
Ja to czuję ruchy w całym brzuchu! 🤪 I pod samym biustem też! 🤪

Hej, agusiakowalczyk i jolajola, wasze dzidziusie to chyba jednak niżej się znajdują 😉
Dopiero w 36 tygodniu macica znajduje się pod łukiem żebrowym, więc to trochę za szybko jak na odczuwanie dzidzi pod biustem 😉
Tak przynajmniej mi mówiono 🥴
Teraz w tym miejscu macie pewnie inne narządki, które musiały się przepchnąć z ich tradycyjnego miejsca tam, gdzie ich bobo nie dopadnie z kopniakami 😁
Ja to bym chciała, żeby mi się pęcherz schował w bezpieczne miejsce, bo mam wrażenie, że moja mała trenuje na nim zaciskanie piąstki 🙃

jo-aneczka napisał(a):
Hej, agusiakowalczyk i jolajola, wasze dzidziusie to chyba jednak niżej się znajdują 😉
Dopiero w 36 tygodniu macica znajduje się pod łukiem żebrowym, więc to trochę za szybko jak na odczuwanie dzidzi pod biustem 😉
Tak przynajmniej mi mówiono 🥴
Teraz w tym miejscu macie pewnie inne narządki, które musiały się przepchnąć z ich tradycyjnego miejsca tam, gdzie ich bobo nie dopadnie z kopniakami 😁
Ja to bym chciała, żeby mi się pęcherz schował w bezpieczne miejsce, bo mam wrażenie, że moja mała trenuje na nim zaciskanie piąstki 🙃

🤪a mi to zdecydownie pod biustem! ale to na pewno dlatego, że czuję to jak siedzę, więc brzuch mi się podnosi jakby.. 🙂 Albo te kopniaczki tak promieniują, że mam takie wrażenie 🙂 Bo wątroba chyba mnie nie kopie hehehe albo żołądek hehehehe 😁

• Mamusia
aneczkare22 napisał(a):
a my juz po obiadku ,teraz czas na deser 🙂

No i ja tak właśnie siedzę i myślę co tu zrobić na deser 🙂
Mam ochotę na ciasto z galaretką, ale nigdy nie robiłam.
A może ciasto czekoladowe? Hm...

Inez napisał(a):
aneczkare22 napisał(a):
Mmmmm.... galaretkę to i ja bym zjadła! 😁 Tylko w tym remoncie to pewnie nie da rady... 😞
Mój Tomek dzisiaj działa razem z moim tatą 🙂 I nawet obiad dla nich zrobił 🙂 ziemniaki i sadzone 🙂 jestem pod wrażeniem 🙂

Co do Magdy, to miała robione ktg, które nic nie wykazało żadnych skurczy 🙂 to dobre wieści. Lekarze też przebadali ja ginekologicznie, i dalej nic nie wiedzą 😮 😮 😮
Jutro mają jej powtarzać te badania cukru i wtedy zadecydują.
Bardzo was wszystkie pozdrawia 🙂

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
Diviana mi się podobają te z masy perłowej w kolorze zielonym 🙂 "wesołe".

Te akurat chyba mam w pracy ile pamiętam, więc możesz mi swój adres napisać na sierpnióweczkach a jak do roboty wrócę to Ci wyślę 🙂
No ciekawe skąd ten cukier u Madaleny dziwne to 🤔

Diviana napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Diviana mi się podobają te z masy perłowej w kolorze zielonym 🙂 "wesołe".

Te akurat chyba mam w pracy ile pamiętam, więc możesz mi swój adres napisać na sierpnióweczkach a jak do roboty wrócę to Ci wyślę 🙂
No ciekawe skąd ten cukier u Madaleny dziwne to 🤔
Dobrze kochaniutka ale ja zwracam za przesyłke chociaż 🙂

Z tym cukrem w moczu są rózne teorie, ale to takie nasze gdybanie więc poczekamy na wyniki.

Inez napisał(a):
aneczkare22 napisał(a):

inez ja miałam lody smietankowo-truskawkowe i polałam je sosem tofii 🙂