Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No tak Laseczki, tutaj takie miłe tematy a ja znowu z problemem do Was.... Wydaje mi sie, że gdzieś tu na forum był już taki wątek ale nie nie moge go znaleźć. Chodzi mi o takie ,,glutowate,, upławy, pierwszy raz je dzisiaj zauważyłam u siebie i nie wiem czy to normalne czy jak???? Miała któraś z Was coś takiego????

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

To myślę że nie masz się czym martwić. Białe są oki. Chociaż nie powinny być raczej glutowate. Ja takie miałam jak brałam luteinę dopochwową i tą natamacynę dopochwową. Ale miałam raz też bez tabletek dopochwowych i lekarz mówił ze wszystko dobrze. Jeśli nic Cię nie swędzi, nie piecze to myślę że nie musisz się martwić. Higiena na maksa. Polecam płyn do higieny intymnej Lactacyd.
Jeśli jednak będzie ich dość sporo, albo będzie cię swędziało bądź będziesz czuła pieczenie zgłoś się do lekarza. Być może jakaś malutka infekcja się kroi.

hejka,co tam u was??Ja zjadłam obiadek i udałam sie na chwilke do miasta.Bo widziałam ze wczesniej pisałyscie o zakupach.Ja tez kupiłam sobie dwie pary majteczek 🙂,sexi to one nie sa,ale sa wygodne,a to przeciez najwazniejsze.

• Mamusia
CZEŚĆ BRZUSZKI ja zamiast zakupów byłam u kosmetyczki 🙂a jak to nazwał mój mąż "na wiejskim tuningu" i wyjaśnie od razu miejski to była by wizyta i chirurga plastycznego 🙂
ale nie o tym chciałam mam problem mianowicie, pewnie przez hormony, mam duży problem z zapachem stóp 😞 nie wiem jak sobie z nim poradzić ani talk nie pomaga ani mycie(ledwo po umyciu znów to samo)NIE WIEM CO ROBIĆ a do lekarki ide dopiero 22.

moniq spróbuj deo, one hamują wydzielanie potu, odświeżają i dają fajny zapach 😉

aniolek upławami się nie denerwuj, szczególnie jak jutro masz wizytę 😉
Istotny jest też zapach, jeśłi są bezwonne lub lekko kwaśnawe w zapachu to jest ok 🙂

jolajola81 czekam na wieści z jutrzejszej wizyty 🙂
Też jutro się wybieram 🙂

• Mamusia
siehankowa pocieszę Cię ja 24 stronki nadrabiałam- rozpisały się dziewczyny i to bardzo 🙂

A ja też dziś na zakupkach malutkich byłam 🙂 Ze względu na to, że nie wiem co we mnie siedzi to kupiłam coś uniwersalnego ręcznik z kapturkiem do kąpieli 🙂

Byłąm też na wizycie maluszek ok- serducho pika jak szalone i jak to mój doktorek stwierdził tylko tak trzymać 🙂