Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ann5353 napisał(a):
Eleeza napisał(a):
Ja jestem rakiem i z tego opisu zgadza się jedynie to " Najbardziej nie lubią niespodzianek i zmian, o których nikt ich wcześniej nie uprzedził. Na wszystkie wydarzenia reagują bardzo emocjonalnie. Są wyczulone na słowa krytyki, a rozzłoszczone stają się zaskakująco niegrzeczne. Potrafią na całe lata obrazić się na krewnego, który publicznie skomentował ich niepowodzenia. Kiedy czują się zagrożone zaczynają chorować lub cierpieć na bóle brzucha" 😁 😁 😁 😁 😁

hahaha 🤪 🤪 🤪 Najlepszy jest ten ostatni fragment 😁

Ale w moim przypadku prawdziwy, jak byłam mała i bałam się np. pójść do zerówki to od razu bolał mnie brzuszek

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

moniq1984, z jednego kalendarza chłopczyk, z dwóch innych dziewczynka 😉
bo ja i Inez też z listopada i 26 latek 😜 ale i u mnie i u Inez na 200% chłopczyk będzie 😁

• Mamusia
Eleeza napisał(a):
ann5353 napisał(a):
Eleeza napisał(a):
Ja jestem rakiem i z tego opisu zgadza się jedynie to " Najbardziej nie lubią niespodzianek i zmian, o których nikt ich wcześniej nie uprzedził. Na wszystkie wydarzenia reagują bardzo emocjonalnie. Są wyczulone na słowa krytyki, a rozzłoszczone stają się zaskakująco niegrzeczne. Potrafią na całe lata obrazić się na krewnego, który publicznie skomentował ich niepowodzenia. Kiedy czują się zagrożone zaczynają chorować lub cierpieć na bóle brzucha" 😁 😁 😁 😁 😁

hahaha 🤪 🤪 🤪 Najlepszy jest ten ostatni fragment 😁

Ale w moim przypadku prawdziwy, jak byłam mała i bałam się np. pójść do zerówki to od razu bolał mnie brzuszek

Ja też tak miałam 🙂 sprawdzian przed którym się stresowałam i nałam od razu temperaturka 🙂 a wagą jestem 🙂

• Mamusia
siehankowa napisał(a):
bo ja i Inez też z listopada i 26 latek 😜 ale i u mnie i u Inez na 200% chłopczyk będzie 😁

I obie będziemy miały synków 🙂

• Mamusia
siehankowa napisał(a):

no u mnie podobno dziewczynka 🙂 wiec wszystko okaże sie jak sie urodzi 🙂
choc powiem Wam, że oswoiłam sie z ta myślą i jakoś dziwnie chyba bedzie jak sie chłopak urodzi 🙂 ale cieszyć sie bede i niestety moja teściowa też(ciągle powtarza, że ona woli chłopaka i chciałaby aby sie właśnie on urodził)

• Mamusia
Ja wczoraj starałam się wybrać mebelki dla malucha, no i oczywiście takie dziewczyńskie są i mówię do męża będą jaja jak jednak to chłopiec, a on że nie chce chłopca 😮 bo tak sobie pomyślał że tak fajnie że będzie jedynym mężczyzną w domu 🤪

• Mamusia
i wózek zamówiony.. za 8 tygodni dopiero będzie wiec mam nadzieje, ze maleństwo nie bedzie sie spieszyc przed terminem na swiat 🙂

a mam pytanie, bo widze ze wy to w wiekszosci bardzo zorientowane.. czym sie rózni rożek od becika? 😁 bo nie wiem co wybrac.. 😉

gratuluje wszystkim mamom które wrócily ze szpitala, natomiast tym które to czeka albo maja wizyty- trzymam kciuki..

Eleeza- to i mi powróż, a co! 🙂 24 latka i listopad.. a jak powiesz ze chłopak to.. 😜

no i wszystkim mamusiom przyszłym i juz obecnym- wszystkiego najlepszego, a tym imieninowym- podwójnie najlepszego 🙂

• Mamusia
Diviana napisał(a):
Ja wczoraj starałam się wybrać mebelki dla malucha, no i oczywiście takie dziewczyńskie są i mówię do męża będą jaja jak jednak to chłopiec, a on że nie chce chłopca 😮 bo tak sobie pomyślał że tak fajnie że będzie jedynym mężczyzną w domu 🤪

moj od poczatku mowil ze nie chcialby chlopca...tylko corke...bo po co koloejny leniuch w domu ( on jest tym pierwszym) po pierwszym usg jak mu powiedzialam ze bedzie dziewczynka to jeszcze sceptycznie podchodzil ale po grugim jak na wlasne oczy zobaczyl core to pekal z dumy...
wogole wszyscy sie ciesza ze to jednak cora no oprocz tescia ktory zawiedziony troche jest...jak sie dowiedzial ze dziewczynka to stwierdzil ze ok w tym roku juz nie zdazymy ale w przyszlym to on wnuka zamawia 😮 😮

• Mamusia
Paninka napisał(a):
Diviana napisał(a):

moj od poczatku mowil ze nie chcialby chlopca...tylko corke...bo po co koloejny leniuch w domu ( on jest tym pierwszym) po pierwszym usg jak mu powiedzialam ze bedzie dziewczynka to jeszcze sceptycznie podchodzil ale po grugim jak na wlasne oczy zobaczyl core to pekal z dumy...
wogole wszyscy sie ciesza ze to jednak cora no oprocz tescia ktory zawiedziony troche jest...jak sie dowiedzial ze dziewczynka to stwierdzil ze ok w tym roku juz nie zdazymy ale w przyszlym to on wnuka zamawia 😮 😮

U mnie też dziadkowie zawiedzeni, babcie ok a ja tam się ciesze z dziewczynki, choć jeszcze nic nie kupuję bo te 80% i nic konkretnego na usg tylko zaciśnięte nóżki.

• Mamusia
Paninka napisał(a):
a co do imienia to od zawsze chcialam lilke...a teraz mam coraz wiecej watpliwosci... 🥴

Lilka to prześliczne imię mi się bardzo podoba, co prawda do naszego nazwiska by nie pasowało 😞 i tak ładnie się zdrabnia 🙂

Diviana napisał(a):
U mnie też dziadkowie zawiedzeni, babcie ok a ja tam się ciesze z dziewczynki, choć jeszcze nic nie kupuję bo te 80% i nic konkretnego na usg tylko zaciśnięte nóżki.
U mnie mamy też zawiedzione były... I mój tata... A Tomek to chyba chciał syna... A reszta to chyba nie miała oczekiwań 🙂
Szczególnie teściowa chciała "kuciki", bo ma dwóch synów i pierwszego wnuka, więc chciałaby dziewuszkę...
No może następnym razem! 🙂 Bo ja bym chciała mieć parkę! 🙂

• Mamusia
Diviana napisał(a):
Paninka napisał(a):
a co do imienia to od zawsze chcialam lilke...a teraz mam coraz wiecej watpliwosci... 🥴

Lilka to prześliczne imię mi się bardzo podoba, co prawda do naszego nazwiska by nie pasowało 😞 i tak ładnie się zdrabnia 🙂
wlasnie nie wiem czy do nazwiska bedzie pasowac...bo brzmi jak dzien przed sobota 😉nie znam zadnej liliany a wiekszosc imion mi nie pasuje bo z kims mi sie kojarzy...
a moj tata to nie dopuszczal do siebie mysli ze mialby wnuka...od poczatku on sukienki dla wnusi ogladal 🤪