Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A co do nacinania to nie wiem nawet jak jest w tym szpitalu, ww którym ja chcę rodzić. Ale ja wolę chyba być nacięta. Podejrzewam, że samego nacięcia sie nie czuje, bo tak jest tam wszystko napięte, a później chyba łatwiej to zszyć . Z resztą nie wiem, ale tak mi się zdaje. W sumie to nie mogę myśleć o tym, bo aż strach mnie oblatuje grrrrrrrrrr

• Mamusia
asiac123 napisał(a):
włączyłam filmik "poród naturalny" mojemu narzeczonemu i jak przedtem chciał być przy porodzie to teraz powiedział że woli zostać na korytarzu... włączcie ten filmik swoim facetom to się okaże który da rade... 😜

jestem ciekawa jak z tym czopem,czy juz nam sie tam zebrał czy jak. macie wogóle wiecej sluzu tam na dole? bo ja musze czasem az wkladki nosic 🤢

• Mamusia
Ja wole nie pokazywac takiego filmiku , po co ma sie stresowac przed czasem , zresztą ja to bym wolała by przy porodzie był ktoś inny niż facet siostra lub ktos bliski , boje się że po porodzie seksualnośc sie popsuję , poród bardzo działa na psychikę faceta ... kobieta dostaje dzidzie i zapomina o bólu i cieszy się dzidzią , a facet z boku jak patrzy ... sama nie wiem...

• Mamusia
Ja wole nie pokazywac takiego filmiku , po co ma sie stresowac przed czasem , zresztą ja to bym wolała by przy porodzie był ktoś inny niż facet siostra lub ktos bliski , boje się że po porodzie seksualnośc sie popsuję , poród bardzo działa na psychikę faceta ... kobieta dostaje dzidzie i zapomina o bólu i cieszy się dzidzią , a facet z boku jak patrzy ... sama nie wiem...

• Mamusia
Zdarza się, że jest więcej-zależy od dnia.Wtedy co chwilę biegam do kibelka i sprawdzam, czy to na pewno ten śluz, czy może jakieś krwawienie.I oczywiście panikję niepotrzebnie... Dobrze laski, że Wy też tak macie, bo ja myślałam, że wariuję, a widzę że to normalne 🙂

• Mamusia
Ogladałam kiedys film dokumentalny o porodzie. Jak każda wie niektóre kobiety decyduja sie na poród w wodzie,kobieta rodzi przy relaksacyjnej muzyce,partner ja masuje i ponoc mozna samemu stymulowac porod w taki sposob ze rodzac kobieta przechodzi delikatny orgazm 😲 🤪 Polecam ten program,moze gdzies na youtube jest ale bardzo ciekwy. I jest to naukowo udokumentowane ze to mozliwe,jesli kobieta jest zrelaksowana,gleboko oddycha i skupia sie jako na przyjemnosci to przechodzi orgazm podczas porodu !!

• Mamusia
karolinecka831 napisał(a):

jak mu to pokażesz albo inne z you tube to na pewno mu się odwidzi, bo ja właśnie myślę w ten sam sposób nie chce żeby później inaczej na mnie patrzył a ten filmik okazał się bardzo skuteczny 🙂

• Mamusia
Ja sobie nie wyobrażam żeby mojego meza przy mnie nie bylo, on z reszta też sobie tego nie wyobraża. Mimo tego, że to wszystko wyglada jak wyglada,nie sądzę, żeby później jakoś inaczej patrzył-to w końcu nasza Dzidzia wspólna. Nie wiem, tak czuję że będę się bezpieczniej z nim czuła i mimo wszystko razem chcemy przez to przejść 🙂

• Mamusia
wiem wiem, ale nie wydaje mi się, żeby to miało wpływ. W końcu jak nas kochają to wydaje mi się, że takie momenty mogą jeszcze bardziej zbliżyć. Z resztą sama już nie wiem. wiem, że my chcemy rodzić razem i mam nadzieję, że nic to nie zmieni poźniej w sprawach łozkowych 🙂 Zobaczymy ehehehe

http://www.sklep-smile.pl/wozki-dzieciece/wozki-gleboko-spacerowe/tako/tako-warrior.html

A to mój typ wózka ... taki kupimy ...
Tylko mysle jeszcze nad kolorem...

Bardzo fajny wózio 😉Moj maz tez go obserwowal heh,wybor jest niesamowity i na co sie tu zdecydowac..??hi hi 🙂
Jednak Tako polecana ,przyzwoita firma i cena 🙂

asiac123 napisał(a):
włączyłam filmik "poród naturalny" mojemu narzeczonemu i jak przedtem chciał być przy porodzie to teraz powiedział że woli zostać na korytarzu... włączcie ten filmik swoim facetom to się okaże który da rade... 😜

No i po co uprzedzac czas????Wszystko ma swoje miejsce,emocje i uwazam to za bezmyslne ,zeby sie stresowac z wlasnej woli . 😮.....bez obrazy 🙂

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
http://www.sklep-smile.pl/wozki-dzieciece/wozki-gleboko-spacerowe/tako/tako-warrior.html

A to mój typ wózka ... taki kupimy ...
Tylko mysle jeszcze nad kolorem...

Bardzo fajny wózio 😉Moj maz tez go obserwowal heh,wybor jest niesamowity i na co sie tu zdecydowac..??hi hi 🙂
Jednak Tako polecana ,przyzwoita firma i cena 🙂

Tak byłam dziś w bobasie i własnie go wypatrzyłam i jest rewelacyjny ... tylko pytanie jaki kolor ... podobno 5 tyg się czeka takie ma powodzenie
Wiesz oglądałam ubranka dla Wojtusia i tam sa strasznie drogie masakra , a chciałam już cos kupic

Leginsik napisał(a):
Ogladałam kiedys film dokumentalny o porodzie. Jak każda wie niektóre kobiety decyduja sie na poród w wodzie,kobieta rodzi przy relaksacyjnej muzyce,partner ja masuje i ponoc mozna samemu stymulowac porod w taki sposob ze rodzac kobieta przechodzi delikatny orgazm 😲 🤪 Polecam ten program,moze gdzies na youtube jest ale bardzo ciekwy. I jest to naukowo udokumentowane ze to mozliwe,jesli kobieta jest zrelaksowana,gleboko oddycha i skupia sie jako na przyjemnosci to przechodzi orgazm podczas porodu !!

heh ,mozliwe???
Ja moge zagwarantowac silne,nie zapomniane uczucie,jednak z orgazmem nie maja nic wspolnego 😁