Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej dziewczynki,właśnie wróciłam od lekarza.
Najpierw napiszę jak po badaniach połówkowych a potem was przeczytam.
No więc tak,potwierdziło się że chłopak,widoczne jajka i siusiorek 😁 😁Mąż skakał po całym gabinecie 🤪 🤪
Odnośnie badania serca płodu,wszystko w jak najlepszym porządku,prawidłowa budowa,narządy poza sercowe również 🙂 🙂 Słychaliśmy serduszka,pięknie biło.Waży równe 400 gram 🙂 🙂Franek jest starszy o tydzień,wychodzi z USG.
Lekarz mierzył stópkę ,ma 3,5cm niezły kajaczek 😁 😁 😁 A i ogólnie w trakcie badania miał czkawkę,śmiesznie to wyglądało.

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

malstep napisał(a):
hej dziewczynki,właśnie wróciłam od lekarza.
Najpierw napiszę jak po badaniach połówkowych a potem was przeczytam.
No więc tak,potwierdziło się że chłopak,widoczne jajka i siusiorek 😁 😁Mąż skakał po całym gabinecie 🤪 🤪
Odnośnie badania serca płodu,wszystko w jak najlepszym porządku,prawidłowa budowa,narządy poza sercowe również 🙂 🙂 Słychaliśmy serduszka,pięknie biło.Waży równe 400 gram 🙂 🙂Franek jest starszy o tydzień,wychodzi z USG.
Lekarz mierzył stópkę ,ma 3,5cm niezły kajaczek 😁 😁 😁 A i ogólnie w trakcie badania miał czkawkę,śmiesznie to wyglądało.

Ale fajnie 🤪super,ze chlopak zdrow jak rydz ,stopa konkretna hahaaha
Ciesze sie bardzo 🙂 😘

• Mamusia
Ale naskrobałyście 🙂

Zocha, brzuszek super 🙂

a co do kolorystyki wózka, to ja nie patrzę na to jaka bedzie pora roku tylko wybiorę taki wózek, żeby się mało brudził. Zresztą, raczej kupie używany więc nie wiem jak to będzie z kolorem.
Poprzednio miałam taki wózek z taką kolorystyką: http://allegro.pl/kadex-elipse-3w1-nowy-mgalant11-i1518994171.html tyle że na budce były jeszcze gdzieniegdzie żółte paski. I ten kolor się sprawdził, mało się brudził.

ja dzisiaj ranny ptaszek , potem bede dluzej , dzis mam wizyte denerwuje sie strasznie w nocy mialam sen , ze bede miala chlopaka , ale to sie mam nadzieje okaze dzisiaj pozdrawiam i milego dnia Drogie Panie

• Mamusia
Ja też już na nogach 🙂 Wróciłam ze spaceru z psami i powiem Wam, że ładny dzień się zapowiada 🙂To nastraja mnie optymistycznie 🙂Jedyne co mnie martwi, to że nadal nie czuję ruchów-ale tyle już wyczekałam to wytrzymam jeszcze troszkę 🙂 Miłego dnia Brzuszki!!

karolinecka831 napisał(a):
niop bo tak jest ... ja to sie zawszę muszę poryczec... teraz moj mąż tak dbał o mnie , pomagał mi ... a tu sama heee coz bedę miała luzu że hoo na obiadki do CKU... i spacerki ... Dobrze że mam Was kochane ...

do CKU?A tam obiadki sa???
Uczylam sie w CKU,studium kierunek administracyjno-biurowy 🙂

kasia1986 napisał(a):
Ale naskrobałyście 🙂

Zocha, brzuszek super 🙂

a co do kolorystyki wózka, to ja nie patrzę na to jaka bedzie pora roku tylko wybiorę taki wózek, żeby się mało brudził. Zresztą, raczej kupie używany więc nie wiem jak to będzie z kolorem.
Poprzednio miałam taki wózek z taką kolorystyką: http://allegro.pl/kadex-elipse-3w1-nowy-mgalant11-i1518994171.html tyle że na budce były jeszcze gdzieniegdzie żółte paski. I ten kolor się sprawdził, mało się brudził.

wozek swietny 🤪
Tylko czy kola sa pompowane?

• Mamusia
Witajcie z rana dziewczynki, Wy to ranne ptaszki jesteście. A jeszcze z pieskiem o tak wczesnej porze... Ja zawsze chciałam mieć psiaka, ale ze względu właśnie na te spacery nigdy się nie zdecydowałam. Wolę pognić w wyrku 🙂 zwłaszcza zimą 😁
Zocha brzusio świetny i rośnie jak na drożdżach 🙂 gratuluje

• Mamusia
Ja mam seterkę irlandzką 🙂 Przesłodką sunię, która też potrzebuje bardzo dużo ruchu( a mieszkamy w bloku)! Ale od zawsze mialam psy,więc jestem przyzwyczajona 🙂 Przez jakiś czas (krótki) psa nie było i strasznie mi brakowało, nawet tych porannych spacerów 🙂

no ja tez zawsze mialam psa ale zawsze bylo podworko , i on biegal calymi dniami , a teraz w bloku i zazyczyl sobie psa , i trzeba wychodzic , wiec , on olal to , i ja musze wychodzic z nia ,

mialam tez krolika , super sprawa ale jak sie pojawil pies , to chcial sie pobawic z nim , jak wychodzilam do pracy to zamykalam krolika w drugim pokoju , ale moj pies nauczyl sie otwierac drzwi i wlazl do pokoju i otworzyl klatke i niestety , moj kroliczek zmarl

• Mamusia
Fashionalex napisał(a):
mialam tez krolika , super sprawa ale jak sie pojawil pies , to chcial sie pobawic z nim , jak wychodzilam do pracy to zamykalam krolika w drugim pokoju , ale moj pies nauczyl sie otwierac drzwi i wlazl do pokoju i otworzyl klatke i niestety , moj kroliczek zmarl

biedny króliczek... 🥴