Carpioo, i wyszłaś ze sklepu z tą plombą na spodniach nie piszcząc ?
😮 Nie żartuj, że na Puławskiej w TRN są ciuszki dla dzieci ? ! 😮 Sto lat tam nie byłam, aż tak się pozmieniało ?? TRN ma ubranka dziecięce ?
Przesłodziachne są te Twoje ciuszki !!! 🤪🙃 Ja też takie chcęęęę !!!!
Olalenka, śliczny zestawik kupiłaś dla Roksi !!!
Ale wygląda na większy niż r.62 🙂 Cudo !!!
I prześliczne te mebelki ! Też chciałabym białe lub ecru. Żeby do wszystkiego pasowały.
Tym bardziej, że mam super wielką komodę z Ikei właśnie białą i z maleństwem na początku będziemy spać w jednym pokoju. Więc wszystkie mebelki u mnie będą białe, a ściany ... hmmm... fiołek 😉 ?
koyotka napisał(a):
Zuziaczku ja będę długo jeszcze luteinę brała. chodzi o to że mamy z mężem inną grupę krwi. Ja mam bardzo rzadką, więc mała będzie miała jak tata tak na 99% i chodzi o to aby czasami jak coś zacznie się dziać mój organizm nie zwalczał jej organizmu..tak po krótce
czyli tak po krótce konflikt serologiczny.
Czyli masz Rh ujemne.
Fredeczka bardzo fajne zdjecia 😉brzusio sliczny 🙂 Kasiuczka ciuszki fajne choc slabo widac 😉natomiast widac bardzo dobrze jaka z Ciebie laseczka 😉 Zuziaczku no sorki za to slonko 😉postaram sie wkrotce oddac 😉 do 13 lipca bedzie na 100%
Gosia sliczne te ubranka 😉a to foto na plazy,hmm ja nie wiem gdzie Ty masz te kilogramy o ktorych pisalas 😉Chyba tak jak Zuziaczek napisala,schowalas w piety 😉
Zuzia- właśnie mi NIE piszczało .. 😞 jestem wściekła.. 😞
no i mam doła.. jak kanion zaje...ście wielkiego!
weszłam na wagę u Roziców.. nierobiłam tego z 1,5 tygodnia, jak nie 2 tyg.. i żyław w słodkiej świadomości że mam 7,5 do przodu! a tu.. 🥴😞🤨☺️ ważę 71 kg!!! jestem załamanaaaaa już 11 do przodu. mówcie mi ELEVEN 😞 załamana jestem 😞
Ja tez mam ujemna grupe krwi moj maz dodatnia,w poniedzialek ide odebrac wyniki na przeciwciala, moja gin powiedziala ze w pierwszej ciazy nie ma duzego ryzyka za to przy nastepnych jest juz o wiele wieksze.
Carpioo, nie załamuj się kochana , ja już mam chyba + 13 kg..a z tego co pamiętam z Twoich fotek, to po Tobie w ogóle nie widać,tych kilogramków, a przecież ponoć maleństwo masz duże..więc tylko zostaje się cieszyć,że tak cudownie rośnie i dobrze mu u mamusi 🙃
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
Zuziaczek
😮
Nie żartuj, że na Puławskiej w TRN są ciuszki dla dzieci ? ! 😮 Sto lat tam nie byłam, aż tak się pozmieniało ?? TRN ma ubranka dziecięce ?
Przesłodziachne są te Twoje ciuszki !!! 🤪 🙃 Ja też takie chcęęęę !!!!
Olalenka, śliczny zestawik kupiłaś dla Roksi !!!
Ale wygląda na większy niż r.62 🙂 Cudo !!!
I prześliczne te mebelki ! Też chciałabym białe lub ecru. Żeby do wszystkiego pasowały.
Tym bardziej, że mam super wielką komodę z Ikei właśnie białą i z maleństwem na początku będziemy spać w jednym pokoju. Więc wszystkie mebelki u mnie będą białe, a ściany ... hmmm... fiołek 😉 ?
koyotka napisał(a):
czyli tak po krótce konflikt serologiczny.
Czyli masz Rh ujemne.
Zuziaczek
madziek84
Kasiuczka ciuszki fajne choc slabo widac 😉natomiast widac bardzo dobrze jaka z Ciebie laseczka 😉
Zuziaczku no sorki za to slonko 😉postaram sie wkrotce oddac 😉 do 13 lipca bedzie na 100%
Gosia sliczne te ubranka 😉a to foto na plazy,hmm ja nie wiem gdzie Ty masz te kilogramy o ktorych pisalas 😉Chyba tak jak Zuziaczek napisala,schowalas w piety 😉
carpioo
no i mam doła.. jak kanion zaje...ście wielkiego!
weszłam na wagę u Roziców.. nierobiłam tego z 1,5 tygodnia, jak nie 2 tyg.. i żyław w słodkiej świadomości że mam 7,5 do przodu! a tu.. 🥴 😞 🤨 ☺️ ważę 71 kg!!! jestem załamanaaaaa już 11 do przodu. mówcie mi ELEVEN 😞 załamana jestem 😞
natalia7986
edytak
Nie załamuj się tą wagą!!! Na tym świat się nie kończy a Ty i tak pewnie wrócisz do swojej normy po porodzie 😉
malena10
malena10