Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Zawsze męża wyciągam na spacerek właśnie tak wieczorkiem. Już trochę lepiej wtedy jest na polku. Chociaż ostatnio niezbyt chętnie ze mną wychodzi. Wraca z pracy ok. 19 taki wykamany, że nawet ruszać mu się nie chcę... Nic dziwnego - montuje okna a tu taka duchota cały dzień...

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej 😘

no dziś musze przyznać że się wyspałam 🙂

a ja nadal nic! na wieczór strasznie twardnieje mi brzuch i ciągnie w dół.. 🤔

Żanka mój też mątuje okna 🙂 ale nie takie w domach tylko takie jak w bankach 🙂 i też przychodzi zmęczony i nie do życia! denerwuje mnie tylko to że jest bardziej opalony ode mnie 😁 hehehe

ja już nie planuje kiedy ma wyjść, czekam sobie cierpliwie 🙂 jak jej się zachce to wyjdzie, przyspieszę jak będzie po 40 tyg 🙂

jak się czujecie?? u mnie taka pogoda jak wczoraj .. duszno.. jak wiaterek zawieje to ok :P

super ta córeczka Soli 🙂 mmm 🙂

• Mamusia
Znając życie będę tak chodzić do końca lipca hehehe 🙂
I żadne wysiłki i chcenia tu nie pomogą. Nie moge się doczekać wtorku bo mam ostatnią wizytę i już bym chciała wiedzieć czy coś tam się szykuje czy nie 🙂

Znowu brzuszek nawala. No nic będę więc zaglądac co jakiś czas. Tym czasem zmykam bo nie chce sie ładowac strona.

• Mamusia
I wywaliło mnie z brzuszka 😞

Magdey Hehe no mój też już jest bardziej opalony ode mnie 🙂Ja już skończyłam 40 tc i stwierdziłam, że nie ma co przyspieszać - próbowałam wcześniej i to nie pomaga... Aczkolwiek dalej trzymam ziolke za słowo - załatwiła mi termin na dzisiaj:P :laugh: 🙃
Czuję się jak pomarszczona śliwa. Duszno, duszno i jeszcze raz duszno 😞

• Mamusia
no mi znowu brzuszek szwankuje. ehhhh... Ja własnie kończe sprzątać kuchnię. Juz jestem cała mokra. Zrobię kuchnię i wstawie drugie pranie i idę się wykąpać żeby się troszkę schłodzić a potem będę moczyć nogi w solonej wodzie 😁

• Mamusia
ziolka No może, może, aczkolwiek nie nastawiam się już na to... Chociaż - może jednak pobiegam po schodach i strzelę sobie mocną kawkę:P :laugh:
Magdey no niby czop mi odszedł już daaawno, szyjka miękka była na ostatniej wizycie i nieco skrócona, rozwarcie na 2 zewnętrzne (chyba), a wewnętrzne na 1,5. Ale to było półtora tygodnia temu. Więc z niecierpliwością czekam na dzisiejszą wizytę...

madziatre ja to samo ! jeszcze wczoraj mi koleżanka przysłała zdjecie swojej małej ! wszystkie dzieci są takie piękne i chce swoją już mieć...

• Mamusia
Wszystkie maluszki są kochane!! Każdy inny 🙂 Justiks - czuprynka taka, że masakra - urocza 🙂 A Milci i Soli takie słodkie kruszyneczki, takie niewinne no MNIAMUŚNE po prostu 🙂 Wszystkie takie będą - ZDROWE SILNE I ŚLICZNIUSIE 🙂

• Mamusia
madziatre ja tak mam od jakiegoś czasu - myślałam, żę przejdzie, ale powoli się przyzwyczaiłam do swojego bojowego nastroju 🙂 Myślę, że to już zmęczenie i podświadome myślenie o zbliżającym się cudzie 🙂
Magdey ja jednak bym wolała nad ranem, po przespanej nocy i pełna sił 🙂
Ciekawe jak z Aniunią - czy miała tą cesarkę dzisiaj...

niech już zleci ten czas jak najszybciej! w domu już wysiedzieć nie mogę, jak mi tak gorąco to się strasznie denerwuje i chodze po domu, skacze, łaże po tych schodach ... i nic 😁