Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kurcze jak jadłam sniadanie o 7.00 rano to tylko pije ciągle i wogóle nie chce mi się nic jeść.. ale chyba ide coś wsunąć bo może dzidzia jest głodna?
a mąż mnie dziś do kina zaprosił 🙂 chyba widzi ten mój zły nastroj i stara się jak może żeby mi go poprawić.. wczoraj mi nawet kwaituszki przyniósł..

• Mamusia
No ja wiem, że teraz na mnie kolej, ale chyba moja Lilcia jeszcze nie zdaje sobie z tego sprawy, a żadne tłumaczenia i persfazja nie pomaga - ma mnie po prostu w nosie - dobrze jej tam gdzie jest 🙂 Albo słucha tatusia, który mówi do brzusia : siedź sobie tam Ci dobrze, wyjdź 5.07 w tatusia urodzinki 🙂

• Mamusia
Jeee, ale Ty to masz dobrze... Mój to nawet śniadania do pracy sobie nie zrobi jak ja mu nie przygotuję... No ale tak go nauczyłam i mogę mieć pretensje tylko do siebie:P Ja nawet o kinie nie myślę - bałabym się, że mi wody odejdą, albo coś 🙂 Nawet już daleko z domu się nie wybieram:P Bo bym ze wstydu się chyba spaliła 🙂

• Mamusia
Chłopy tak chyba mają - wczoraj mi się mój przyznał, że im bliżej, tym bardziej jest zesr... hehe wcześniej nigdy tego nie okazywał:P No byłyby jaja, jakby wyszła w urodzinki tatusia 🙂 Ale to niedziela jest!! A w niedzielę leniwe dzieci się rodzą - idealnym przykładem jest moja siostra:P

ja bym się bała do kina wyjść 😁 hehe nie zapuszczam sie daleko od domu :P no ale kwiatki to by mógł przynieść ! 😁

mój gada, ale żeby już wyszła 🙂

• Mamusia
a tam może w kinie ją ruszy prędzej.. a mamy iść na epoke lodowcową 3 to tak akurat dla dziecka dobry film.

Moj mąż jest niedzielny ale nie jest leniuch a moja siostra się w Weilką Niedzielę urodziła.. i co? i jest wielka (182cm wzrostu :laugh: )

no nie chciał być przy porodzie, ale go przekonałam 🙂 bo sobie nie wyobrażam żebym tam sama była

182??!! o boże :P to ja mam 177 i czuje się wielka 😁

• Mamusia
moj tez sie obawia porodu ze mna chociaz juz kiedys zapowiedzial ze mnie samej nie zostawi ale tak w głębi duszy to ma poważne wątpliwości a ja go już nie naciskam, bedzie jak bedzie.. jak bede sama to trudno aby tylko dzidzia szybko wyszla..

• Mamusia
No to faktycznie wieeeelka!! Ja należę do niskich raczej 165cm w kapeluszu:P
Magdey to super, że go przekonałaś, skoro zależało Ci na tym i się zgodził to masz kochanego męża 🙂 Na szczęście ja nie miałam tego problemu, mój od razu powiedział, chociaż ja nie chciałam, że nie ma innej opcji - to jest jego dziecko też i on chce tam być 🙂

kochanych mężów mamy i dzieci kochane też będziemy mieć 🙂

a wiecie jak ja bardzo bym chciała mieć te 7 cm mniej ?? na obcasach bym mogła chodzić !! a tak jak ubiorę to od męża większa jestem hehe

• Mamusia
W zasadzie to teraz sobie nie wyobrażam, żeby mogło być inaczej, żebym sama była... Ostatnio jak mała mi waliła po pęcherzu to aż łezki mi poleciały i tatuś przyszedł jej przegadać że tak mamusi nie wolno robić i wtedy mnie tak śmignęła, że odruchowo tatusia pociągnęłam za włoski. Powiedział, że teraz już wie co go czeka i zaczyna się bać:P 🙃 Ale po chwili wybuchnął śmiechem 🙂 😁

• Mamusia
No na pewno Magdey wiele kobiet Ci zazdrości tego wzrostu, ale na dobrą sprawę jest to pewnie czasem "męczące".
Mój chłop to pewnie też wpadnie w panikę - delikatnie mówiąc, ale chciałabym go wtedy widzeć hehe Na pewno komicznie będzie.

chyba tak hardcorowo nie będzie :P mi sąsiadka mówiła że fajnie jak jest ta dróga osoba, że dużo pomaga. No zobaczę jak u mnie to będzie wyglądało :P