Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MONIKA GRATULACJE:d:d
ja juz powoli jem coraz więcej zakazanych rzeczy:P,ale w dalszym ciagu bardzo uważam...jakos się boje,bo po co potem ma sie MAły meczyc wzdeciami czy czyms...osttnio jak mial z kupka problem to zjadlam jabłko i spoko pomogło...
Milcia fajnie,ze wrocilas zastanawialam sie co z Tobą...hihi
Magdey mi tez sie wydaje ze to jakies powiklanie po porodzie..musisz sie zglosic do lekarza,moze masc zwykla pomoze???
moj szwagier jak mial krew przy stolcu,to okazalo sie ze cukrzyca,no ale on wiadomo nie rodził:P

• Mamusia
hej dziewczynki.ziolka to ci fajnie ze dzidzia spi przez całą noc 😉mnie sie jeszcze bidzi raz ale tak koło 4-5tej rano wiec jest ok.i znowu idzie spac ,teraz tez sbie spi 🙂.aha Wojtus ssie palucha 😁ma to chyba po mnie/;pale smoczka tez lubi.zaraz zapodam foteczke:Pjest juz taaaki duzy....Magdey to chyba hemoroidy...ale mozemy sie mylic.daj znac co i jak.....Ania 13...Swietny kolorek włosków ...do twarzy ci.zresztą wcześniejszy tez był fajny 🙂

• Mamusia
Dzień dobry mamki 🙂 Znowu dłuuugo mnie nie było. Ale z czytaniem jestem na bieżąco. Moja mała już na szczęście grzeczniejsza. Bo muszę przyznać, że do niedawna caaaały czas na rączkach w przeciwnym razie darła się w niebogłosy! Nawet po 1,5h kołysania na rękach nie mogłam jej położyć, bo od razu się budziła. Więc szczerze - wykończona jestem. Ale akcja wózek się opłaciła. Wprawdzie wrzeszczała prawie non stop dwa dni, ale teraz bardzo lubi wózeczek i w nim zasypia. Tylko niestety musi być cały czas kołysana bo od razu się budzi;( Macie jakieś sposoby na to?

• Mamusia
Nie jest już aż taka niegrzeczna - est o wieeele spokojniejsza 🙂 Sama poleży, "pobawi" się, tylko z tym spaniem cholera problem 😞 Najlepsze jest to, że to nie może być takie delikatne huśtanie tylko konkretny łomot wózkiem 🙂 Na szczęście mam taki jeden wózek na paskach jeszcze to tylko w nim zasypia:P