Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Guska007 napisał:
CZEŚĆ MAMKI! TAKIE MACIE ŚLICZNE TE DZIECIACZKI, WIĘC I JA POSTANOWIŁAM POKAZAĆ MOJĄ ANTOSIE 🙂 🙂 [img size=392]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/ma__a1.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Antosia przesłodka do mamy podobna!!!!! 🙂a Marcel Kasiulka niesamowicie przystojny 😁 😁

• Mamusia
kasiulek mi i mojej rodzince na jęczmień pomaga pocieranie złotą obrączką na drugi dzień już widać efekty, nie boli i jest duuuuużo mniejszy. Złoto ponoć wyciąga to paskuctwo. A na marginesie to oznaka osłabionego organizmu, dbaj o siebie bo może jakieś przeziębienie lub grypsko cię chwytać. Trzymaj się ciepliutko!!!Mała mi dzisiaj dała koncert była niespokojna i płakała, dopiero na spacerze pospała długo bo już nikt jej nie dawał rady 🙂Może jutro będzie w lepszym humorze:P

• Mamusia
czesc laski...co u WAS?u nas w jakos..Mały znowu dostał kaszel i katarek..ale nie jest tak żle...dzis odciagnelam pokarm,bo musialam na 3 godz.go zostawić,bo mama w szpitalu znowu..udało mi sie jakies 60ml,ale chyba na pierwszy raz niezle:P bo nie umialam wczesniej...no i herbatką go trochę kolezanka oszukala

• Mamusia
Ania131206 napisał:
czesc laski...co u WAS?u nas w jakos..Mały znowu dostał kaszel i katarek..ale nie jest tak żle...dzis odciagnelam pokarm,bo musialam na 3 godz.go zostawić,bo mama w szpitalu znowu..udało mi sie jakies 60ml,ale chyba na pierwszy raz niezle:P bo nie umialam wczesniej...no i herbatką go trochę kolezanka oszukala

Aniu, ja tez tyle odciagałam ręcznie, ale kupiłam sobie laktator medeli mini electric i odciagam z jednej piersi w ciągu 20 minut 120 ml. Jutro idę do fryzjera, więc dziś rano odciągnełam jedną flaszkę a jutro odciągnę drugą. Moja dziś spała 8 H bez jedzienia. Aż ja się obudziłam i ją nakarmiłam.

• Mamusia
hej dziewczynki 🙂 chyba juz koniec mojego karmienia piersią 😞 mam coraz mniej pokarmu a mała śpi mi tylko na nim 3 godz i nawet w nocy budzi sie 2 razy a do tej pory spala cała noc nawet 🤢 chyba po prostu stracil na wartosci 🤨 a chciałam do pol roku chociaz ja karmic... ale pani dr stierdziła że tak po czesci bedzie lepiej dla małej bo moj pokarm musi byc za tłusty skoro takie problemy kupkowe ma, wiec zobaczymy ale poki co odkad ja dokarmiam juz 2 razy załatiła mi sie sama wiec sa i plusy 🥴 chyba 🤨