Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wiecie co..ten bujaczek co kupiłam jest boski. Wczoraj wsadziłam do niego Małgorzatkę a ja w tym czasie odkurzyłam, pomyłam podłogi, zrobiłam pranie, wyprasowałam pościel i jeszcze obiad zrobiłam. A w godzinach szczytu fochów Małgosi...usnęła na nim....co było szokiem dla mnie i dla męża. Ciekawe kiedy się nim znudzi...oby niezbyt szybko:P

• Mamusia
dzień dobry 🙂 Lilianka tez juz gryzaczkiem się bawi 🙂 Ale jak nie umie sobie go czasem dobuzi wsadzić to się denerwuje:P
willsonka chyba też się skuszę na ten leżaczek. Ja niestety mam problem ze zrobieniem czegoś w domu 😞 Bo jak Lilka śpi to praktycznie prawie cały czas musi być huśtana - rzadko się obejdzie bez... a jak nie śpi to chce żeby cały czas przy niej być. Max 20 min zajmie się sobą i zabawkami 😞

• Mamusia
dzien dobry dziewczynki 🙂dzis juz cieplej u nas.ja od rana na nogach ,byłam juz u dentysty 😞niestety nie obejdzie sie bez leczenia kanawałowego!no i w plecy 100zł.dzis na to szczepienie.hm...w sumie to Wojtusiowi jakby przeszło.pewnie po spacerku wczorajszym.wymroziło go i są efekty 🙂Zanka to nie zaciekawie masz....skoro Lili nie daje ci dłużej odpoczac 😞wiem cos o tym tez tak miałam z Weronka 🙂.teraz tez mam troszke problemu z nią bo co tydzien przynosi uwage albo czarnego plastusia ze szkoły.a te plastusie sa najgorsze 😞.bo ocen nie mają.wczoraj dostała uwage typu-nie ma szacunku do nauczyciela 😞.podobno tylko dla zartów przedrzezniała gestykulacje nauczycielki.ale kto wie.jak nie pujdę i nie zapytam nauczycielki to sie nie dowiem.kurcze juz nie mam do niej siły!dobrze ze Kamilek i Wojtus nie dają mi w tyłek 🙂Kamilek jest czasem marudny-ale to jak siedzi cały dzien w domu albo jest spiący.a tak to jest prze suuuuperasne dziecko,a jaka gaduła!juz wszystko mówi.zdaniami 🙂i nawet zaczyna liczyc a ma dopiero 2 lata i 2 miesiace 🙂.takze nic tylko byc dumna z takiego dzieciaka.ale sie rozpisałam hehe.Wilsonka tez chciałam kupic taki lezaczek ale przy Kamilku to nie wskazane 🙂miłego dnia dziewczynki.papa.aha cos Magdey tu nie zaglada?napisze do niej smska to sie dowiem co u niej.

• Mamusia
milcia26 napisał:
dzien dobry dziewczynki 🙂dzis juz cieplej u nas.ja od rana na nogach ,byłam juz u dentysty 😞niestety nie obejdzie sie bez leczenia kanawałowego!no i w plecy 100zł.dzis na to szczepienie.hm...w sumie to Wojtusiowi jakby przeszło.pewnie po spacerku wczorajszym.wymroziło go i są efekty 🙂Zanka to nie zaciekawie masz....skoro Lili nie daje ci dłużej odpoczac 😞wiem cos o tym tez tak miałam z Weronka 🙂.teraz tez mam troszke problemu z nią bo co tydzien przynosi uwage albo czarnego plastusia ze szkoły.a te plastusie sa najgorsze 😞.bo ocen nie mają.wczoraj dostała uwage typu-nie ma szacunku do nauczyciela 😞.podobno tylko dla zartów przedrzezniała gestykulacje nauczycielki.ale kto wie.jak nie pujdę i nie zapytam nauczycielki to sie nie dowiem.kurcze juz nie mam do niej siły!dobrze ze Kamilek i Wojtus nie dają mi w tyłek 🙂Kamilek jest czasem marudny-ale to jak siedzi cały dzien w domu albo jest spiący.a tak to jest prze suuuuperasne dziecko,a jaka gaduła!juz wszystko mówi.zdaniami 🙂i nawet zaczyna liczyc a ma dopiero 2 lata i 2 miesiace 🙂.takze nic tylko byc dumna z takiego dzieciaka.ale sie rozpisałam hehe.Wilsonka tez chciałam kupic taki lezaczek ale przy Kamilku to nie wskazane 🙂miłego dnia dziewczynki.papa.aha cos Magdey tu nie zaglada?napisze do niej smska to sie dowiem co u niej.

Magdey i Mroczi dawno tu nie było. To prawda...Zapomniały o Nas 😞

• Mamusia
No to Justiks buziaczek dla Arletki 🙂 Teraz będzie mamę gryźć:P
Ania131206 ja bym wzięła na chwilkę 🙂 Chośby ze względu na to, że chciała bym się pochwalić swoją dumą hehe:P
Milcia no szczerze -czasem padam wieczorem razem z nią. A do tego mąż ostatnio koło 19, 20 wraca z pracy i nawet przy kąpaniu go nie ma. Praktycznie Lilianka wogóle go nie widzi cały dzień 😞 A Weronika - podobno dzieci rozrabiaki są baardzo inteligentne. Moja mama ma ten sam problem z bratem w przedszkolu. Pedagog powiedziała jej, że ma się nie martwić, kiedy na pewno z tego wyrośnie 🙂
My dzisiaj miałyśmy koljną noc z serii nie przespane 😞 3 noce Lilianka bardzo źle spała. Zaczęło się od szczepienia. Strasznie się kręci, wierci, jęczy budzi co chwilę... 😞 Mamuśki powiedzcie mi czy to normalne, że po szczepieniu na nóżcze zrobiła jej się taka kulka? I tak jakby rosła...:/ Dzisiaj jest chyba troszkę mniejsza... Czy powinnam coś z tym zrobić?

• Mamusia
no wlasnie Mroczi jeszcze dawno nie było 😞napisałam do Magdey i u niej wszystkow porządeczku,nie ma czasu na forum.pracuje w weekendy w tygodniu sie uczy no i jeszcze Natalcia zajmują ją na maxa.dzielna dziewczyna.macie pozdrowienia!my bylismy wczoraj na tym szczepieniu i dało sie zaszczepic!!Wojtus jest zdrowy a t w nosku raczej spowodowane jest osuszonym powietrzem od kaloryferów.Wojtus był troszku wczoraj niespokojny na wieczór.ale pewnie przez to ze sie wyspał w dzien,w sumie to cały czas był poza domem i dłuuugo na polku.przespał mi całą noc a teraz siedzi sobie w łóżeczku 😁strasznie musie to spodobał....oczywiscie ma podgówek pod pleckami i kołderke zeby miał wygodnie.ale wszystko widzi i jest haapy 😁.o własnie pierdziochy odchodzą hehe.Ania13...ja tez bym wzieła synka na twoim miejscu,dobrze jest przyzwyczaic dziecko do hałasu!no i okazja zeby sie skarbkiem pochwalic!!!!!Żancia a to nie jest opuchlizna?Wojtus miał lekkie opuchniecie na nużce ale po 3 dniach zeszło.teraz tez go opserwóje.narazie jest super.

• Mamusia
Ania131206 napisał:
brawo dla Arletki 🙂sluchajcie laski mam pytanie otoz ide jutro na wesele,myslicie ze wypada mi Malego na poprawiny zabrac?nie za glosno?
no Milcia trudny wiek ma Mała,pewnie jej przejdzie niedługo..

Ania ja byłam na weselu i na poprawiny wzięłam ze sobą Marcela!
było głośno a on i tak spał jak aniołek!

• Mamusia
Ziolka wszystkiego naj 🙂 🙂nie poszlismy wcale na poprawiny bo K mial kaca hihi.a na weselu fajnie/Maly dostal nan 1 i zwracal to mleko!nie cale ale jednak!!a mi nic nie powiedzieli by mi nie psuc imprezy i bym nie wracala,bo nie płakał.jak myslicie czemu tego mleczka nie tolerował>??>jak wrocilam to co godzine sie budzil i dojadal cyca mojego.dobrze w sumie ,bo mialam jak kamienie tak bolaly!!ciekawe czy nas zaszczepi..

• Mamusia
Ania131206 napisał:
Ziolka wszystkiego naj 🙂 🙂nie poszlismy wcale na poprawiny bo K mial kaca hihi.a na weselu fajnie/Maly dostal nan 1 i zwracal to mleko!nie cale ale jednak!!a mi nic nie powiedzieli by mi nie psuc imprezy i bym nie wracala,bo nie płakał.jak myslicie czemu tego mleczka nie tolerował>??>jak wrocilam to co godzine sie budzil i dojadal cyca mojego.dobrze w sumie ,bo mialam jak kamienie tak bolaly!!ciekawe czy nas zaszczepi..

Witaj Ania131206....moja Julka też nie chce nan1....wypluwa smoczek jak tylko poczuje to mleko...i też mi raz wymiotowała....woli cyca.....kupiłam bebiko1 i co drugi dzień jej daję 90 ml i dokarmiam cyckiem ,żeby zrobiła kupkę, a tak cały czas na cycu...;-)