Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No Lilianka tez uwielbia swoje raczki 🙂 i kiedy tylko moze - pakuje je do buzi. Wtedy staram sie jej gryzaka do raczki dac i go pakuje do buzi 🙂 My dzisiaj znowu na rehabilitację zaraz się wybieramy 😞 Ale na szczęście już tak nie płacze przy tych ćwiczeniach.
U nas dzisiaj śliczna pogoda - bezchmurne niebo 🙂 Ale rano o 7 jak meza do pracy wiozlam to straaaszna mgla byla. Co do chrztu to nas to nie dotyczy -> nie jestesmy katolikami i u nas jest tylko blogoslawienstwo dziecka, a chrzest jak bedzie duze i samo podejmie decyzje, ze chce.

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kasiulek oklask dla ciebie za wytrwałość 🙂 Moja marudna dziś była, straaaasznie lubi się tulić i tak zauważyłam że po kąpieli ma swoje 10 min płaczu, tak chyba lubi się pożalić przed snem bo wtedy wszyscy tulają jak mogą:laugh: Teraz sobie już smacznie śpi. Jutro jemy pierwszą zupke, zobaczymy jak jej zasmakuje, bo jabłko już całe potrafi zjeść.

• Mamusia
czesc dziewczynki, ja wczoraj byłam z małą u lekarza bo mi kaszle (nie wiem od czego bo lekarz powiedziała ze oskrzela ją czyste) ale kazała syropek dawać tylko że Zosia go wogóle nie chce do buzi wziąć a jak jej już naleje do buzi albo dam na łyżce to wszystko wypluwa 😞
macie na to jakiś patent, jak sprawić żeby troche tego syropku trafiło do gardełka?? nawet przez butelke próbowałam ale nie chce 😞

• Mamusia
hej laseczki...moj tez wypluwal syropek...wiec dawalam mu jak bylo glodny,to wtedy jakos polknał...ktos pytal o Mroczi..jej siostra urodzila w sobotę.niestety okazalo się,ze Mala ma wadę serca i wczoraj byla operowana w Poznaniu!operacja na szczescie się powiodla i teraz Mała dochodzi do siebie.masakra prawda 4dniowe malenstwo tak powazna operacja!nie wyobrazam sobie co czuła matka 😞 😞

ja dzis bylam u lekarza i znowu nie zaszczepili.bo wczoraj skonczylam dawac antybiotyk i moze nie byc az takiej ochrony.mam w poniedzialek przyjsc.a Mały wazy 7200czujecie jaki klocek hehe

• Mamusia
madziatre dawaj ten syropek pod język. Widziałam jak pielęgniarki to robią ( jak szczepiłam doustnie na rotawirusy)po troszku i pod język wtedy rozpływa się wszystko w buźce, a nie wypluwa. Cierpliwości i oklask dla Ciebie na zachęte 🙂 My dziś mamy 4 miesiące i pierwszy raz Antosia spróbuje marchewke z ziemniaczkiem 🙂 Ciekawe czy jej zasmakuje? 🙂Pogoda do bani leje i pochmurno , takie nuuuuuudy....

• Mamusia
A ja byłam dzis u lekarki i ona powiedziała mi że do 6 miesiąca mała nie musi nic więcej dostawać poza moja piersią. Ciekawe jak to spodoba się mojej teściowej która uważa inaczej.
Ta moja lekarka ma około 30 i dwie córeczki. Każdą z nich karmiła przez rok piersią. Więc chyba się zna...
Moja waży 4900 🙂I podobno ta waga jest ok. A Małgorzatka wczoraj skończyła 3 miesiące

• Mamusia
o jaka słodka ta Małgorzatka 🙂 moja całe szczęście też tak słodka spała n chrzcie, a dziewczynka za nami w ławce co siedzieli tak się darła przez całą msze że musieli z nią wyjść do zakrysti a i tak się darła że cały kościół słyszał..

a maleństwo z wadą serca biedne takie miejmy nadzieję że szybko dojdzie do formy

• Mamusia
hej dziewczynki...ale miaam dzis latania od rana!!masakra/byłam u ginekologa i wziełam namiary do doktor na zalozenie wkładki.wiecie co ?dowiedziałam sie ze moge jeszcze przed wychowawczym na Wojtusia wykorzystac reszte wychowawczego na Kamila...a zostało mi tego 8 miesiecy-płatnego.wiec fajnie bo prawie 3 lata bede siedziec jeszcze w domu hehe.akurat jak Wojtus bedzie miał 3lata i bedzie mógł isc do przedszkola 🙂.ale ten czas mnie przeraza!!!! 🤪 ilesz mozna siedziec w domu 😁.madziatre ja syropek daje przez strzykawke,no i przed jedzeniem.ale z tą butelką dobry patent.wilsonka sliczna ksieżniczka z twojej małej....pięknie wygladała na chrzcie.a co do moich chrzestnych to chyba kolezanka moja zostanie chrzestna...bo chyba bratowa mi odmówi.(spytałam bratowej i ona nie okresliła sie czy zostanie chrzestna tylko ze sie zastanowi!!!) 😠 nad czym tu sie zastanawiac.albo tak albo nie!no i maz kuzynki męza bedzie chrzestnym.wiec mam nadzieje ze w koncu ochrzcze moje miłości!sola twoja niunia ma taką czuprynke ze szok!!! 😁 dałam juz 3 głosu 🙂no i żanci Lili tez dałam narazie 2 🙂Ania13.... to twój Julcio wazy mniej wiecej tyle co Wojtus 😁wiec wiem jaki jest pyziaty hihi.to dobrze,meżczyzna powinien wygladac! 🙂