Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cześć dziewczzynki
My ranitko byłyśmy po świeże bułki i przy okazji mały spacer zaliczony. Wymęczyłam mała wkoło bloku bo bezwózka tylko na nóżkach poszłyśmy. Jak wracałyśmy to zachodziła mi drogę i na ręce więc parę metrów do klatki już ją niosła. Na szczęście nie jest ciężka. Zjadłysmy dzisiaj chlebek i wędzoną rybkę na śniadanko. Potem jogurcik i teraz wreszcie śpi a ja mam chwilkę dla siebie. Oczywiśce pomagała mi odkurzać hehehe. Wszystko nasladuje. Ja ścieramkurze ona bierze jakąś szmatkę pieluchę itp i to samo robi 🙂
Zauważyłam że niezła z niej cwaniara jest. Wyczaiła że jak jej coś dolega i marudzi to ma troche taryfę ulgową i się ją nosi przytula więcej i w ogóle prawie cały czas na rękach. I teraz to wykorzystuje. A noi posmarowałam jej żelem dziąsła bo się okazało żemam go jeszcze. I chba to jej ulgeprzyniosło bo dawała mi ten żel ciagle i otwierała buzię to jej masowałam. Przy okazji na spokojnie mogłam zobaczyc co tam się dzieje w buzi. I tak do przebicia została ostatnia czwórka a już widzę że trójka idzie. Jejku jak te nasze szkraby muszą się męczyć. Niech już wyjda te zębale i będzie spokój.
Co do szczepienia. Powinna miec je w sierpniu. Ale do tej pory ciagle coś. Naj[ierw ta niby dniówka kazała babka poczekać dwa tygodnie potem była katarek jak już ją miałam zapisac dostała gorącki i znowy teraz lekki katarek i wysypka. Ale zauważyłam że ona tak ząbkuje. Najpierw lekka temperatura potemwysypka i na końcu katarek. Wiec myślę że w tym sierpniu to nie była trzydniówka. Tak samo miała przed pierwszym zabkiem. Wysypka. Potem to samo. W sierpniu wysypka ipo kilku dniach czwórka wyszła i teraz znowu i są kolejne zeby.
Rozpisałam się troszkę nic to miłegodnia.

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej mamki, my po koszmarnej znowu nocy 😞, nad ranem zjadła o 5 mleko i potem chyba odsypiała bo wstała 8.40. Zjadłyśmy śniadanko, i o 10 poszłyśmy na dwór, u nas cudne słonko 🙂. Byłyśmy 2 h, wymęczyła się bieganiem po parku, w drodze powrotnej oczywiscie chryja bo jak by to było. Po powrocie zjdała całe danio i 3/4 banana, pobawiła się i usnęła ciekawe na jak długo. Na całe szczeście mam obiadek więc nie musze gotować, kolacyjke dla niuni już też wymyśliłam, to podwieczorek połączony zkolacyjką - pierogi z serkiem iśmietanką:d. Wiec chwila dla siebie i całe szczęście bo głowa mnie boli od samego rana 😞.Chyba troche ogarne zabawki i może coś jeszcze korzystajac, bo z Julcią to można tylko odkurzać bo o sprzątaniu to nie ma co, bo z niej taki pomocnik ze 3x tyle roboty 🙂

• Mamusia
My spacerowałyśmy ponad 2 h i zbierałyśmy kasztany 🙂. Jak wróciłyśmy zjadła kolacyjke, już po kąpieli i mleczku a kiedy pójdzie spać to się okaże, jak codziennie 🙂, choć widać że jest zmęczona.
Wilsonka to nie dobrze że tak cię rozebrało 😞, oklask na pocieszenie 🙂. A powiedz kochana co ci jest????Yłas u lekarza???

• Mamusia
Cześć kobietki ja właśnie obejrzałam hotel 52 i czekam na tancerzy 🤪
My dziś też dużo spacerowaliśmy w domku byliśmy przed 20 🤪 po kąpieli powściekałyśmy się na łóżku i o 21 już spała 🙂
A dziś zrobiła taki numer że sama się zszokowałam , Wyjęła z torby puszkę coli i postawiła na stoliczku ja do niej mówię że kochana córcia by mogła podać mamusi cole a ona poszła do stoliczka wzięła cole przyniosła mi dała buziaka poszła do regału otworzyła szafkę ( tam gdzie jest szkło szklanki kieliszki...) wzięła szklankę i przyniosła mi 🤪 🤪 😁 😁 😁

• Mamusia
Dzień dobry, my już dawno na nogach po butli mleka i już po treściwym śnaidanku, i juz zaczynamy marudzić.
Żanka takj dałam tale tylko jednego wieczoru i teraz przez dwa nie dawałam i obie nocki w plecy, awtedy co podałam to owszem spała całą noc tylko się wierciła. Dziękuje że odpisałaś 🙂

• Mamusia
Aniu a moze Ty któregos dnia przetrzymaj ją caly dzien.albo popoludniu niech nie spi.moze ma za mało syta kolację??no gdzies musi byc przyczyna czemu ona Ci tak nie spi w nocy...przeciez to małe dziecko,powinna ladnie spac...
KROPEK,fajna ta Twoja mała 🙂rozumna 🙂
mój obecnie jest zakochany w ksiazkach o koko.czyli zwierzetach 🙂
miesiac temu bylam na weselu i para młoda odrazu zaczela sie starac o dziecko.i wieci co??odrazu sie im udało.

• Mamusia
Aniu to nie dobrze 😞. Jeśl chodzi o przetrzymywanie to nie pomaga bo pada np 18-20 i po godzinie sie budzi i wtedy jest jeszcze wiekszy sajgon. Przyczyna byc musi wiesz ona ma całe dziasła napuchniete i dopiero 4 zebalke wiec to moze byc to. ona spi tylko czesto sie przebudza, co ja i mnei wybija