Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej gaduły 🙂 Widzę,że na końcówkowe refleksje Was wzięło...ja też rozmyslam...nie słuchajcie straszycielek jeśli chodzi o poród,każdy przeżywa inaczej a jedno jest pewne,ze poród pozostanie najwazniejszym wydarzeniem w życiu.
Damy radę i koniec.Ja czekam z utęsknieniem na bóle 🙂

Póki co zaliczyliśmy dziś rodzinnie stomatologa ,ja z tym katarem ledwo wysiedziałam na fotelu ale już z głowy 🙂

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oj Anitek, Ty to się bidulko nacierpiałaś w tej ciąży. Ja przeszłam ją lajtowo i boję się najmniejszego bólu 😉 Delikatne bóle miesiączkowe miałam tylko po ostatniej wizycie i dość mocnym badaniu ginekologoicznym, więc myślę, że to od tego badania, bo wczesniej nie było nic i teraz znowu nic nie ma. Zobaczę jak to będzie w przyszłym tygodniu po wizycie 😉
A do dentysty, to też już wybiorę się po narodzinach córci 🙂

• Mamusia
Czytałam trochę na innym forum o moim Cloney'u (gin kt będzie najprawdopodobniej odbierał poród) i jestem bardzo zdziwiona - wiekszość dziewczyn narzeka że gburowaty, niedelikatny itd 🤪 dziwne bo ja miałąm dokładnie odwrotne wrażenie - super fajny lekarz!! no to tylko dowodzi że nie ma co słuchać innych!!:P

Nikoś wariatko gdzie Ty się szlajasz???!!! chcesz się rozłożyć?? kuruj się!!! bo klapsa dostaniesz !!

• Mamusia
aaana już nie krzycz 😉 jeśli chodziłoby tylko o mnie to bym dziś tą wizyte odmówiła bo naprawdę w fatalnym stanie jestem ale moja mała musiała miec dziś zabezpieczone dwa nowe ząbki stałe a z tym nie wolno czekać więc przy okazji się załapałam:P Podjechałam autem więc było szybko 🙂

Co do ginków to zobaczę czy mój bedzie miał dyżur podczas mojego porodu i jeśli tak to ciekawa jestem jak się spisze bo ostatnio obiecał,że mi pomoże 🙂

brr ale mróz na dworze, właśnie ze Szkoły Rodzenia wróciłam 🙂
i po drodze kupiłam lody hehe..tak żeby się doziębić 🙂

Na szkole było o szpitalach i jednak zostaje przy swoim upatrzonym wcześniej 🙂

• Mamusia
pisalam Wam rano o kolezance co zaczela rodzic.... wlasnie z nia rozmawialam i urodzila synka Marcela 4200g i 62 cm 🤪 porod sn wody jej odeszly przed 4 rano a urodzila po 14!! mowi ze nie bylo tak zle a bol jedynie odczula przy szyciu

ja sie opycham domowym tortem - mniam 🙂

Sibi superaśno ma Twoja koleżanka 🙂

Aaana, były trzy pary z Redłowa, Pucka i Wejherowa 🙂 i najbardziej byli Ci co rodzili właśnie w Wejherowie mówią, że położne super, sale też fajne ogólnie dali 10 na 10 🙂 niestety ze Swissa nikogo nie było.

• Mamusia
Kurde 4200 i nie czula bólu 🙂 super ja tez bym chciala tak urodzic, chyba zdecyduje sie na ten fotel porodowy, zobaczymy, na pewno lepiej rodzic w pozycji siedzaco-stojacej niz na leżaco 🙂

Wpadlam tylko na chwilke do Was i lece na film, cos mam takie przeczucie ze góra przyszly tydzien i bedzie juz po wszytskim, od poniedzialku boli mnie brzuch , a po nospie tylko troche przestaje , nospe i luteine odtstawiam w sobote i niech sie dzieje 🙂

dobranoc

aaana, no zastanów się jeszcze 🙂 Oni tak jakby wychwalali ten szpital, byli z niego bardzo zadowoleni. Także ja jak najbardziej utwierdziłam się w przekonaniu, że tam rodzę 🙂

Hejka Mamusie 🙂 Moj wlasnie pojechal do domku 😞 ech smutno tak 😞 ogralam Go w karty hehe tak na pocieszenie 😉 :P
nie wiem czy zasne bo juz sie denerwuje przed jutrem...Chce do domciu...zle mi tutaj 😞 wiadomo szpital szpitalem 😞

• Mamusia
hejka
ja miałam gosci ehh siedzieli chyba ze 4 godzinki lubie ich ale to juz męczącebyło pozatym od 2h mi sie macica stawia i czasem poboli jak na ciote ale mam nadzieje ze przejdzie i to jeszcze nie teraz ale kto wie ale ostatnio tez tak miałam i mineło po 3 godzinkach tak wiec narazie sie nie kłade bo jak leze to gorzej jest...
jutro odwiedzam ginka 🙂 zobaczymy co powie:P