Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
witamy popoludniowo :P
w ciut lepszym humorkiem niz rano.
Normalnie myslalam ze pojade na szpital :/ Tak mnie zaczeło dziwnie podbrzusze boleć :/ Niby to takie skurcze, napiecia brzucha ale nie wiem co to w koncu bylo. Poszłam na kibelek na dwójeczke 😁 i mi minęlo. Ale wiecie zauwzyłam przy podcieraniu sie takie dwa cienkie paseczki takiego śluzu białego konsystencki lepkiej zbliżone do białka kurzego. No ale nie wiem czy to ten czop czy jak bo to takie malutkie było i bardziej podłużne pasemko sluzu. Hm musze poczytać bo chyba czesciowo to odpadać tez moze nie ?

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja miałąm postanowienie ze od 35tc mała może spokojnie przychodzić na świat (wszystkie organy w tym płuca są już rozwinięte) więc nie przejmuje się za bardzo już a z 2giej str 2 tyg temu moja szyjka była twarda i miała 4cm więc raczej niestety urodzę po terminie - oby tylko nie jakiegoś wielkoluda

Zjadlam sobie wyobrazie kielbaske smazona fasolke po bretonsku i bekon byl do tego puree no i chleb z dzemem...ja nie moge z tych dan bo przeciez tutaj kobiety karmia :P
Klaudia rozpakujesz sie ok 3ciego 😁 hahahaha :P

No Nikos serio hehe :d ta co ze mna lezala to jadla frytki bekon i kielbaski...
a np na obiad jakas zupa z pory mieso to ok ale brokuly czy kalafior to tez niezla jazda...takie maja nauczenie. Oni tutaj sie nie pierdziela :P
Mezus wlasnie mi napisal smska : Chce juz miec Was w domku 🙂 ech jak milo sie zrobilo byle zeby mi ktos za chwile nie oswiadczyl ze mam tu zostac jeszcze bo chyba padne 🤨

Pamietam moja siora w pierwszej dobie na sucharkach jechala i tyle w temacie :P a tutaj takie dania 😁 albo jakies surowki z bialej kapusty z majonezem albo kanapka z tunczykiem 😁

Cześć brzuchate 🙂

Dopiero co z zakupów wróciłam, koła poporodowe w aptece będą mieli dopiero za tydzień...eehh..no ale tak po za tym to wszystko dostałam 🙂

Teraz czekam na obiadzik 🙂

Anitek no niezłe to żarełko tam dają hehe 🙂

Co do przyjścia małej na świat to ja bym chciała tak między 17-20 lutym, byle nie 14 🙂