Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
teraz to zglupialam!!!!!!!
cos ten brzuszek wariuje!!!! posty gina!!!!! przed chwila czytalam a teraz go nie ma!!??
aaana ale o co mam zapytac farmaceuty??

wracam do mojego poprzedniego postu i czytam raz jeszcze bo cos mi sie chyba w glowie miesza

A no to kupie ten to dzwieku rowniez to tylko 20e roznicy wiec zadna roznica przy takim wydatku.
Sibi a bo moze juz strone zdazylysmy zapisac i Ci przeskoczylo :P
jejkus wezcie ode mnie kinderki czekoladki bo otwarlam opakowanie i zjadlam juz 6 ☺️ 🤨 🤔 ale ze mnie łakomczuch ☺️ no dobra zjem jeszcze 2 i juz odkladam pudelko :P

• Mamusia
faktycznie 36 tydzien to juz cos!!!! 🙂 Ale jaja jak ten czas leci. dziewczyny a mialyscie juz cos takiego niekiedy ze nie umialyscie ziewac???? bo mi sie zdaza ze zaczynam ziewac a tu nagle jakby ktos pluca zamknal i az zaboli. Wiecej powietrza nie da sie nabrac.:P Ide na chwilke na dwor zaczerpnac powietrza bo mi znow go brakuje!!!! Czasem mysle ze zapomne oddychac i zemdleje. To chyba zalezy jak maly sie ulozy.

• Mamusia
iwiokej ja tez wole w tygodniu ale mnie moja lekarka powiedziala ze najprawdopodobniej bedziemy rodzic ostatniego stycznia a to niedziela jest!! wiec mam nadzieje ze wezmie ok 28.01 to jest czawrtek!!

dziewczynki lece cos zjesc bo glodne jestesmy :P

No nadzerke to niby ma kazda kobieta...mniejsza lub wieksza ale ma. I podczas ciazy ukrwienie w pochwie jest wieksze i ta nadzerka niestety robi sie bardziej czerwona i wieksza. Tak mi gin tlumaczyl a czasem jest tak ze po porodzie calkiem zejdzie i spokoj :P
ja to mam spokoj na szczescie mialam tylko raz przerost flory i dostalam clotrimazolum a ginek pobieral wymaz w niedziele i mowi ze zadzwoni z wynikiem choc cos tam breczal ze wyglada jakbym miala lekka infekcje ale ostatnio tez tak mowil a wynik byl rewelka 🤔

Klaudia witaminka C rutinoscorbin jakas herbata z cytryna i miodem i da rade 🙂
Co do oddychania ja 2dni z rzedu mialam tak ze siedziala i nagle jak bralam oddech cos strasznie mocno zabolalo w kregoslupie na wysokosci piersi i nie moglam ani zlapac wiecej powietrza ani wypuscic. straszny bol a za chwile oddech powraca ale kregoslup boli pare godzin. i tak mam od niedzieli...Dzis jeszcze nie bylo ale dopiero 12-45 wiec wszystko przedemna :P

Dodi teraz doczytalam hahahhahahaha pisalam ze w jednej rece trzymam bule "bułe" kanapke :P:P:P:P tylko ze ja z przyzwyczajenia rzadko kiedy pisze polskie litery :P no ale nie robie tez bledow ortograficznych :P a ból to nie bula 😁 ale sie usmialam :P

Klaudia zebys Ty sie nie zarazila na sam koniec. Uwazaj tam na siebie!
Ja narazie jestem ok Mariusz rowniez ale wyzywam z rana zeby czapke zakladal jak idzie do auta bo bierze prysznic rano po cwiczeniach i z mokra glowa taka wychodzi 😠 a dzis do pracy jechal 1,5godz gdzie normalnie jedzie 30min taki lod na drodze. Ja tez jechalam bardzo powoli...strasznie na drogach jest 😞