Hello kochane z problemami nie jesteście same bo mojej małej zaczeło dziś ropiec oko połozna powiedziała zeby przmywac swietlikiem bo ma zatkany kanalik-a ona nie chce sobie dac i sie drze .
Zos ja sie tez z moim nadal nie odzywam ,wczoraj miałam takiego doła az mi sie ryczec chciało. I miałam taka ochotę strzelić sobie bronza albo drina na rozluźnienie a tu dupa ....przeciez karmie jakos mi przeszło bo sie wczesniej połozyłam. Nie łam sie kochana nie jesteś sama.Kfiat dla ciebie.
a i anemie mam wieksza robiłam wyniki -kużwa takie mam zajady na ustach i takie suche masakra -Anulka nie tylko Jaś jest sam z ta chorobą. Dostałam takie leki ze kupe mam twardą jak kamień i ciemną jak węgiel. I pewnie znowu powrócą hemorojdy no ale anamia bardziej groźna najwyżej znowu czopki wezme. to tyle pa ide sie wywietrzyc.
Oj ale macie tych problemów ,czepiaja sie was jak rzep psiego ogona i do tego ci głupi faceci ,którzy w ten swój dziwny szowinistyczny sposób pokazują ,że sa twardzi i sie nie martwią-olac ich!Sabinka a jak nóżka ,bo dawno nic nie pisałaś -juz jest dobrze??? 🙂
Zosiu
ten twój michałek to wie kiedy focha strzelic i głupoty gadac a samotna matka miałaś juz byc przed porodem dawno pamiętasz?Będzie dobrze,tylko oni tacy są ,mózgi ograniczone ,zamiast wspierac w trudnych chwilach to jeszcze dobijają.Kwiatuszek dal kamilki 😘
Zoltri
ty skończ juz mu te sterydy do mleka dodawac ,bo niedługo naprawde ci na dziwki wyskoczy ,to sie zdziwisz! 🙃
My narazie cieszymy sie niezłym zdrowiem ,ale nie zapeszac za 3 tygodnie do Pl jedziemy i zrobimy sobie wszystkie badania ,i pediatrę odwiedzimy to sie okaże czy tak jest naprawdę.
Dziewczynki ,wczoraj kuzynka mi doradziła ,bo tez ma tu dziecko i oczywiście niczego tutaj nie badaja ,żebym sobie zrobiła w Pl usg główki przezciemiączkowe i usg bioderek -to drugie miałam robić ze względu że mała była w ułożeniu pośladkowym,ale główki to niewiedziałam ,podobno że malutkim o niskiej wadze urodzeniowej i wczesniaczkom w Pl dają skierowanie na to badanie.Robi któraś z was takie badanie????
GOSIU JA MYŚLĘ,ŻE JAK NIE MA WSKAZAŃ TO NIE MA POTRZEBY ROBIĆ.JA NIE ROBIĘ NO CHYBA,ŻE PEDIATRA BY COŚ SUGEROWAŁA TO OCZYWIŚCIE BYM ZROBIŁA,ALE TAK TO NIE.
wczoraj nie mogłam nawet na chwile do was zawitac 😠 brzuszek nawalał..hmmm musimy coś z tym zrobić...
Ostatnio mój mały terrorysta nie daje mi spokoju...wogóle nie śpi..albo cyc albo bujanie. Teraz leży na bujaczku i dziadek do niego nawija i ja mam chwilke....Cyca ciągnie prawie co godzine..jak tak dalej pojdzie to tak mi je ponaciąga że z mojego małego B bede miała cyce do kolan 🤪🤪
Velina!!!Gratuluje!!!!Twoja królewna jest prześliczna!!! Dosłownie piękna jak mamusia!!Buziaczki dla Was!!!
Goś!!Sukienusia jest BOMBOWA!!!i buciki też 🙂))a nie chcesz zamienić swojej królewny na małego Bin Ladena 🤪🤪 Cudownie jest stroić takie małe księżniczki 🙂 I uważam że z podobną sukienka dla siebie nie powinnaś mieć problemu a krój wybrałaś idealny!!!
Zoltri!!Ty nas oszukujesz! To nieprawdopodobne aby Pudzian aż dwa kilo przybrał bez żadnych dopalaczy hehe 🙂) Przyznaj sie że dajesz mu jakieś fast foody :P :P :P a tak poważnie to super i ciesze sie że tak pieknie rośnie!!
Zosiu!!Tak jak mówi Niebo!!Jesteśmy twarde a nie miekkie!! Nowa sytuacja jest dla każdego ciężka i wszyscy mają swoje granice wytrzymałości. Widocznie Twój Michaś sam sobie nie daje rady z nową sytuacja...ale to chwilowe!Przemysli i przejdzie mu.Zobaczysz!!Jesteś dzielną i hardą kobitką!Musi być dobrze! kfiatuszek dla Kamilki!
margeretko! ja też nie robie tedo USG główki poki nie ma potrzeby..chyba że pediatra zaleci inaczej...a o USG bioderek zapytam sie na wizycie, bo to bym chciała zrobić...
Niebo! pochwal sie nową fryzurka 🙂 Boshe! ja też chce do fryzjera...!!a przez tego mamicycunia to czasami nawet na kiblu posiedzieć nie moge 😞 wiec gdzie mowa o wiekszym wypadzie..chyba że cycki w domu zostawie:P
Poradźcie co zrobić aby nauczyć go smoka?? bo ja juz wymiekam! Pluje nim na odległośc 😞 a jakby sie nauczył to może mogłabym chwile odsapnąć...
dziś sie mało co nie posikałam ze smiechu z mojego dziecka:
Olivka przez sen pusciła bąka i sama sie go tak przestraszyła ,że az sie rozpłakała,a ja razem z nia ale ze śmiechu ,dziwne dziecko najpierw pierdzi a potem sie boi własnych bąków:P
HEHE OLIVKA JEST DEBEŚCIARA:laugh: KWIATUSZEK ZA BĄKA:laugh:
ANIUTKA NIE MA CHYBA SPOSOBU NA NAUCZENIE CIĄGNIĘCIA SMOCZUSIA,MOJA VANESSA ODRAZU POLUBIŁA I BEZ NIEGO NIE ZAŚNIE,A JESSICA ZA NIC W ŚWIECIE NIE WZIĘŁA GO DO BUZI NAWET NA 5 MINUT,RAZ JEJ KIEDYŚ WSADZIŁAM BO CHCIAŁAM ZROBIĆ FOTKĘ JEJ ZE SMOKIEM TO MOZE 10 SEKUND POTRZYMAŁA I KONIEC.TAKZE RACZEJ GO NIE ZMUSISZ 😞 MOŻE KUP MU W SEX SHOPIE DMUCHANE CYCE:laugh: :laugh: :laugh:
kużwa ,Anulka znowu myślałam że sie posikam za te dmuchane cyce, 🤪🤪🤪 to ja tez mam kupić Olivce???? bo ona katapultuje smoczek na odległość pół metra niekiedy jak chce cyca
Anulka zacznij dawac wode koperkowa odrazu wiatry pojda uwierz mi a jak nie to ci przywioze bo tu 1.15funta a w pl 15zl....gos moj mial usg ciemiaczka.....sterydy chyba powoli zaczna sie zmieniac w modyfikowane...bo maly wpernicz za dwoch:P
Hej Babeczki 🙂 Z tymi bąkalami to jest faktycznie wesolo-moja tez sadzi takie,że szok 🤪 My z Michałem juz w jednym obozie.Przeszło mu.
Za to Kamila dziś marudna na maxa 🤢 Nic tylko noszenie i cyc z przerwami na kupala.
Mne pediatra zalecił usg przezciemiaczkowe, bioderek i jamy brzusznej- wszystko w 6 tyg.Dziś tez osłuchiwała serce i jest ok 🙂 Spijcie słodko Kochane. Kakatusik dla Aniutki 😘
ZOSIEŃKA MASZ ODE MNIE KOPA NA DZIEŃ DZIEŃ DOBRY JAK SIĘ SPOTKAMY,CO SIĘ NIE CHWLISZ NIC,ŻE JESTEŚ W GAZECIE????????????????????????SIEDZĘ SOBIE W WANNIE I PRZEGLĄDAM "MAMO TO JA" I SZOK PATRZĘ A TU ZOSIA Z PIŁKĄ RÓŻOWĄ I AŻ ZDĘBIAŁAM 🤪🤪🤪🤪🤪 ŚLICZNIE WYGLĄDASZ,ALE NIESPODZIANKA!!!!AKTYWNA MAMUNIA 🙂
ZOLTRI JA JEJ DAJĄ HERBATKĘ Z KPRU,A O TAKIEJ WODZIE TO NIE SŁYSZAŁAM 🥴
GOSIA JA MOGĘ UŻYCZYĆ DMUCHANYCH CYCÓW,HEHE BO MAM TAKĄ PODUSIĘ WIELKIE DMUCHANE CYCE Z MEGA SSUTKAMI:laugh: MĄŻ DOSTAŁ OD MOJEGO TATY NA KAWALERSKIM:laugh: :laugh: :laugh:
ZOSIEŃKA MASZ ODE MNIE KOPA NA DZIEŃ DZIEŃ DOBRY JAK SIĘ SPOTKAMY,CO SIĘ NIE CHWLISZ NIC,ŻE JESTEŚ W GAZECIE????????????????????????SIEDZĘ SOBIE W WANNIE I PRZEGLĄDAM "MAMO TO JA" I SZOK PATRZĘ A TU ZOSIA Z PIŁKĄ RÓŻOWĄ I AŻ ZDĘBIAŁAM 🤪🤪🤪🤪🤪 ŚLICZNIE WYGLĄDASZ,ALE NIESPODZIANKA!!!!AKTYWNA MAMUNIA 🙂
GOSIA JA MOGĘ UŻYCZYĆ DMUCHANYCH CYCÓW,HEHE BO MAM TAKĄ PODUSIĘ WIELKIE DMUCHANE CYCE Z MEGA SSUTKAMI:laugh: MĄŻ DOSTAŁ OD MOJEGO TATY NA KAWALERSKIM:laugh: :laugh: :laugh:
Anulka, sama nie wiedzialam,że jestem w tej gazecie- dowiedzialam sie wczoraj 🙂 A poza tym żana tam ze mnie rewelacja...A na okładce i w srodku jest córcia sasiadów z góry-Zosia 🙂
ŚLICZNE WYSZŁAŚ,ALE BYŁAM ZASKOCZONA STRASZNIE I ZGŁUPIAŁAM CZY TO NAPEWNO TY WIĘC ZARAZ JAK WYSZŁAM Z WANNY TO NA NK I NA TWOJĄ GALERIĘ ZDJĘĆ NO I JEDNAK 🙂MIŁO ZOBACZYĆ ZNAJOMĄ TWARZ W GAZECIE 🙂A CÓRCIA SĄSIADÓW TEŻ ŚLICZNA 🙂
ja tez chce "Mamo to ja" z Zosią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w którym to numerze bo jakiś ostatnio kupiłam ale tu wszstko troche opóznione ,prasa polska też 😞
dziś sie mało co nie posikałam ze smiechu z mojego dziecka:
Olivka przez sen pusciła bąka i sama sie go tak przestraszyła ,że az sie rozpłakała,a ja razem z nia ale ze śmiechu ,dziwne dziecko najpierw pierdzi a potem sie boi własnych bąków:P
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
sabincia 28
Zos ja sie tez z moim nadal nie odzywam ,wczoraj miałam takiego doła az mi sie ryczec chciało. I miałam taka ochotę strzelić sobie bronza albo drina na rozluźnienie a tu dupa ....przeciez karmie jakos mi przeszło bo sie wczesniej połozyłam. Nie łam sie kochana nie jesteś sama.Kfiat dla ciebie.
a i anemie mam wieksza robiłam wyniki -kużwa takie mam zajady na ustach i takie suche masakra -Anulka nie tylko Jaś jest sam z ta chorobą. Dostałam takie leki ze kupe mam twardą jak kamień i ciemną jak węgiel. I pewnie znowu powrócą hemorojdy no ale anamia bardziej groźna najwyżej znowu czopki wezme. to tyle pa ide sie wywietrzyc.
lucky
Oj ale macie tych problemów ,czepiaja sie was jak rzep psiego ogona i do tego ci głupi faceci ,którzy w ten swój dziwny szowinistyczny sposób pokazują ,że sa twardzi i sie nie martwią-olac ich!Sabinka a jak nóżka ,bo dawno nic nie pisałaś -juz jest dobrze??? 🙂
Zosiu
ten twój michałek to wie kiedy focha strzelic i głupoty gadac a samotna matka miałaś juz byc przed porodem dawno pamiętasz?Będzie dobrze,tylko oni tacy są ,mózgi ograniczone ,zamiast wspierac w trudnych chwilach to jeszcze dobijają.Kwiatuszek dal kamilki 😘
Zoltri
ty skończ juz mu te sterydy do mleka dodawac ,bo niedługo naprawde ci na dziwki wyskoczy ,to sie zdziwisz! 🙃
My narazie cieszymy sie niezłym zdrowiem ,ale nie zapeszac za 3 tygodnie do Pl jedziemy i zrobimy sobie wszystkie badania ,i pediatrę odwiedzimy to sie okaże czy tak jest naprawdę.
Dziewczynki ,wczoraj kuzynka mi doradziła ,bo tez ma tu dziecko i oczywiście niczego tutaj nie badaja ,żebym sobie zrobiła w Pl usg główki przezciemiączkowe i usg bioderek -to drugie miałam robić ze względu że mała była w ułożeniu pośladkowym,ale główki to niewiedziałam ,podobno że malutkim o niskiej wadze urodzeniowej i wczesniaczkom w Pl dają skierowanie na to badanie.Robi któraś z was takie badanie????
MAMULA
Aniutka
wczoraj nie mogłam nawet na chwile do was zawitac 😠 brzuszek nawalał..hmmm musimy coś z tym zrobić...
Ostatnio mój mały terrorysta nie daje mi spokoju...wogóle nie śpi..albo cyc albo bujanie. Teraz leży na bujaczku i dziadek do niego nawija i ja mam chwilke....Cyca ciągnie prawie co godzine..jak tak dalej pojdzie to tak mi je ponaciąga że z mojego małego B bede miała cyce do kolan 🤪 🤪
Velina!!!Gratuluje!!!!Twoja królewna jest prześliczna!!! Dosłownie piękna jak mamusia!!Buziaczki dla Was!!!
Goś!!Sukienusia jest BOMBOWA!!!i buciki też 🙂))a nie chcesz zamienić swojej królewny na małego Bin Ladena 🤪 🤪
Cudownie jest stroić takie małe księżniczki 🙂 I uważam że z podobną sukienka dla siebie nie powinnaś mieć problemu a krój wybrałaś idealny!!!
Zoltri!!Ty nas oszukujesz! To nieprawdopodobne aby Pudzian aż dwa kilo przybrał bez żadnych dopalaczy hehe 🙂) Przyznaj sie że dajesz mu jakieś fast foody :P :P :P a tak poważnie to super i ciesze sie że tak pieknie rośnie!!
Zosiu!!Tak jak mówi Niebo!!Jesteśmy twarde a nie miekkie!! Nowa sytuacja jest dla każdego ciężka i wszyscy mają swoje granice wytrzymałości. Widocznie Twój Michaś sam sobie nie daje rady z nową sytuacja...ale to chwilowe!Przemysli i przejdzie mu.Zobaczysz!!Jesteś dzielną i hardą kobitką!Musi być dobrze! kfiatuszek dla Kamilki!
Aniutka
Niebo! pochwal sie nową fryzurka 🙂
Boshe! ja też chce do fryzjera...!!a przez tego mamicycunia to czasami nawet na kiblu posiedzieć nie moge 😞 wiec gdzie mowa o wiekszym wypadzie..chyba że cycki w domu zostawie:P
Poradźcie co zrobić aby nauczyć go smoka?? bo ja juz wymiekam! Pluje nim na odległośc 😞 a jakby sie nauczył to może mogłabym chwile odsapnąć...
lucky
to wszstko tylko z pozoru takie królewskie ,moja mała księzniczka też potrafi terroryzowac rodziców 😞
lucky
Aniutka
musze uciekać bo juz nawet akcja dziadek nie"działa" 🙂
lucky
MAMULA
ANIUTKA NIE MA CHYBA SPOSOBU NA NAUCZENIE CIĄGNIĘCIA SMOCZUSIA,MOJA VANESSA ODRAZU POLUBIŁA I BEZ NIEGO NIE ZAŚNIE,A JESSICA ZA NIC W ŚWIECIE NIE WZIĘŁA GO DO BUZI NAWET NA 5 MINUT,RAZ JEJ KIEDYŚ WSADZIŁAM BO CHCIAŁAM ZROBIĆ FOTKĘ JEJ ZE SMOKIEM TO MOZE 10 SEKUND POTRZYMAŁA I KONIEC.TAKZE RACZEJ GO NIE ZMUSISZ 😞 MOŻE KUP MU W SEX SHOPIE DMUCHANE CYCE:laugh: :laugh: :laugh:
lucky
to ja tez mam kupić Olivce???? bo ona katapultuje smoczek na odległość pół metra niekiedy jak chce cyca
sabincia 28
lucky
to super ,napewno to zaniknie jak Hania bedzie rosła 🙂
zoltri
Zosienka
Z tymi bąkalami to jest faktycznie wesolo-moja tez sadzi takie,że szok 🤪
My z Michałem juz w jednym obozie.Przeszło mu.
Za to Kamila dziś marudna na maxa 🤢 Nic tylko noszenie i cyc z przerwami na kupala.
Mne pediatra zalecił usg przezciemiaczkowe, bioderek i jamy brzusznej- wszystko w 6 tyg.Dziś tez osłuchiwała serce i jest ok 🙂
Spijcie słodko Kochane. Kakatusik dla Aniutki 😘
MAMULA
Zosienka
Anulka, sama nie wiedzialam,że jestem w tej gazecie- dowiedzialam sie wczoraj 🙂 A poza tym żana tam ze mnie rewelacja...A na okładce i w srodku jest córcia sasiadów z góry-Zosia 🙂
MAMULA
lucky
w którym to numerze bo jakiś ostatnio kupiłam ale tu wszstko troche opóznione ,prasa polska też 😞
Mari
KFFFIATULEC DLA MALEJ 😁 ALE SIE USMIALAM
lucky