Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No i słuchajcie dalej :

Wilekie brawa należą się mężowi Jagody 🙂 🙂 🙂

Napisała, że bardzo pomagał nie tylko jej ale też położnej, przecinał pępowinę a potem nie odstępował na krok !

Obiecała, że jutro zdjęcia podeśle 🤪 🤪 🤪 więc jak tylko dojdą to wrzucę na forum 🙂 🙂 🙂

Shelby aż z ciekowaości sama wrzuciłam to co napisałam do translatora 😁 😁 😁 ale śmiesznie tłumaczy! Jednak ważny jest sens!

Kurcze trójka to naprawdę wyzwanie !

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej!
Cały dzień czekałam aż mąż wróci z pracy i odda mi laptopa- chciałam dowiedzieć się co u Jagody.....a tu takie WIEŚCI 🙂 Super...chłopaki górą (na razie 😉
Ja od momentu, kiedy pisałyście o tej maści maltan- zakupiłam ją i sumiennie co wieczór smaruje suty 😉
Dziś rano najadłam się strachu.....o 6:30 obudził mnie ból brzucha......pobiegłam do łazienki i okazało się, że mam silną biegunkę- dawno mnie tak brzuch nie bolał.....zastanawiałam się czy to problemy żołądkowe czy może początek czegoś innego.......po ok 30' pobycie w łazience wreszcie położyłam się i poczułam skurcze....postanowiłam nie panikować tylko liczyć odstępy.....alarm okazał się fałszywy...ufff co za ulga....zauważyłam jednak, że coraz bardziej boli mnie moja "mała"

• Mamusia
No to super, że Jagoda miała takie wsparcie w mężu!!!Tylko pozazdrościć 🤪

Tak trójka dzieci to wyzwanie! Siostra mojego Kochanego miała niespełna rocznego synka jak zaszła drugi raz w ciąże...i co się okazało- bliźniaczki 🙂 I powiem Wam, że jak pojechaliśmy na urlop w lipcu i zobaczyliśmy jej męża....maskara...wyglądał prawie jak anorektyk...tak im dzieciaki dały w kość!!!

• Mamusia
Ale super wiesci od Jagody 😉 🙂 🙂Gratulacje i brawa dla dzielnych rodziców 🙂 🙂
Czekamy na fotki Wiktorka!!!!!

Zaniu ja dalej smaruje maltanem ale tylko po kapieli- mam nadzieje choc troszke pomoze!!!! 🙂 🙂

Trojaczki-- to jest dopiero wyzwanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Herbatka wypita 🙃 🙃 czekam na efekty......................

• Mamusia
Agisal napisał(a):
ella1 napisał(a):
Herbatka wypita 🙃 🙃 czekam na efekty......................

Na świecie są już 2 chłopaki to teraz czekamy na dziewczynkę 😁

Ooooj Agisal z chęcią chcialabym byc nastepna, ale decyzja nalezy do królewny Mai 🙃 🙃

Dziewczyny czy Wy tez tak bardzo nie mozecie sie doczekac tej chwili??????

• Mamusia
ella1 coś tam powoli zaczyna się dziać tak mi się wydaje to pierwsza ciąża wiec nie wiem co jest normalnym obiawem a co obiawem zbliżającego się porodu. Ból krzyży promieniujący do prawego pośladka, ból podbrzusza, brzuch już coraz niżej, dzidzia coraz mniej się rusza, noo i co najgorsze płacz o byle co ale to chyba hormony 🙂 no i to tyle z obiawów.
Jutro rano idę do lekarza może powie mi coś więcej 🙂

• Mamusia
karolinek napisał(a):
ella1 coś tam powoli zaczyna się dziać tak mi się wydaje to pierwsza ciąża wiec nie wiem co jest normalnym obiawem a co obiawem zbliżającego się porodu. Ból krzyży promieniujący do prawego pośladka, ból podbrzusza, brzuch już coraz niżej, dzidzia coraz mniej się rusza, noo i co najgorsze płacz o byle co ale to chyba hormony 🙂 no i to tyle z obiawów.
Jutro rano idę do lekarza może powie mi coś więcej 🙂

To daj znac po wizycie!!!!!!!!!

Lala ale mi narobiłaś ochote na zupke chinska- ja bym zjadła amino pomidorową a ty jaka wcinasz????

• Mamusia
Podziwiam Cię Cherry 🙂 ja mam ok 98 cm w obwodzie a mój mąż śmieje się ze mnie, że wyglądam jak "mały czołg w połączeniu z betoniarką" i już nie chodzi o wygląd tylko o to jak się zachowuję próbując np wstać z łóżka czy przewrócić się na drugi bok.....dodam, że zaczynam wtedy sapać bo troszkę ciężko mi się oddycha....mój ma wtedy ubaw 😁 😁 ciekawe jak by zareagował jakbym z dnia na dzień pokazałabym mu się z brzuszkiem, który ma Twoje wymiary 😉 Wielki szacun Cherry, że masz tyle werwy !!!

Widzę, że nowe foto 🙂 bardzo ładne.....do twarzy Ci z tym brzuszkiem......wyglądasz kwitnąco- wniosek ciąża chyba Ci służy (to ile dzieci planujecie? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Mojej mamy znajoma jest położną i podrzuciła mi troszkę próbek 🙂 Miło z jej strony... I mówiła właśnie żebym sobie kupiła herbatę z liści malin i ją piła bo przed porodem powinno się ją pić... Także w poniedziałek ją zakupie jak pojadę na KTG...A teraz uciekam spać bo kręgosłup mnie boli i brzuch strasznie ciągnie w dół... Dziwne uczucie... ;/ Dobranoc brzuszki... 🙂

• Mamusia
Agisal napisał(a):
Podziwiam Cię Cherry 🙂 ja mam ok 98 cm w obwodzie a mój mąż śmieje się ze mnie, że wyglądam jak "mały czołg w połączeniu z betoniarką" i już nie chodzi o wygląd tylko o to jak się zachowuję próbując np wstać z łóżka czy przewrócić się na drugi bok.....dodam, że zaczynam wtedy sapać bo troszkę ciężko mi się oddycha....mój ma wtedy ubaw 😁 😁 ciekawe jak by zareagował jakbym z dnia na dzień pokazałabym mu się z brzuszkiem, który ma Twoje wymiary 😉 Wielki szacun Cherry, że masz tyle werwy !!!

Daje radę kochana..... może to rodzinne moja mama też miała gigant brzuch 😁 😁 😁 Z czynnościami da się przeżyć i o dziwo kręgosłup nie boli ! Ale wkurzają mnie spojrzenia innych - już takie miny strzelam do nich że szok! Już niedługo teksty polecą!

A mąż? Mój kochany mąż obsypuje mnie komplementami! 😮 😲 😮 😲 chyba chce mnie pocieszyć! Czasami się tylko podśmiewa jak mp. pokaże się mu w nowym szlafroku który mnie nie obejmuje do końca hahaha 😁 😁 😁

Ale co tam już nie długo!

Po za tym mnie strasznie wcześnie wywaliło! Pomimo tłuszczyku to i owo się odznaczało swymi krągłościami już w 12 tyg !

• Mamusia
Yenfer i ty mówiłaś że ciężko u Ciebie z systematycznością? 😜 no to co ja mam powiedzieć? Ale Eucerinem się smaruję dwa razy dziennie i nie zapominam, moje rozstępy nie dają mi o sobie zapomnieć hehe. Szkoda tylko, że od początku go nie stosowałam.
Cherry i kolejne śliczne zdjęcie! A ta bluzka czaderska pasuje Ci taki kolor 🙂