Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dzień dobry,

Ja tylko na chwilę, bo idę ogarnąć lóżkowe bety i trochę kuchnię.
Moja Nati dzisiaj zastrajkowała i wstała o 7,30, ale zaraz zje drugi raz i lulu.

[color=#008000][/color]KOBIETY - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO DNIA 🙂 POCIECHY Z MĘŻÓW 🤪 I MALUCHÓW, ZDRÓWKA, KASIORY I SPEŁNIENIA MARZEŃ :*

Miłego dnia

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

CZESC KOBIETY

NA MNIE TEZ CZEKA BAŁAGAN W KUCHNI... 😠

I TEZ DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK I CÓRECZEK WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET.

LENKA DZIS MNIE OBUDZIŁA O 3 W NOCY A POTEM O 7 RANO I JUZ PO SPANIU.

MIŁEGO DNIA DZIEWUSZKI 😘

• Mamusia
Witam dziewczynki.

Wszystkim i każdej z osobna życzę wszystkiego najlepszego, szczęścia, uśmiechu, miłości... 🙂 🙂 🙂 i niech każda sobie życzy tego czego pragnie 🙂 🙂 🙂

mały zasnął o północy w nocy obudził się po 3 potem o 6 i teraz o 9 i koniec spania. Ale... Leżał obok mnie w łóżku ja spalam, obrócił główkę w moja stronę, ja otworzyłam jedno oko a mój okruszek wpatrzony we mnie jak obraz z taaakim wielkiem uśmiechem że szok! Słodziak mój kochany 🙂

WITAM 🙂

NASZYM WSZYSTKIM BRZUSZKOWYM KOBIETKOM ŻYCZĘ DUŻO ZDRÓWKA, SPEŁNIENIA MARZEŃ, SUPER BRYKI, KUPĘ SZMALU NO I MIŁOŚCI PRZEDE WSZYSTKIM 😘 😘 😘 😘

U NAS NOCKA OK 🙂

ALE MAM MAŁY PROBLEM Z MOIM SMYKIEM 😞 NIE CHCE CIĄGNĄĆ CYCA 😞 ZJADŁ DZIŚ O 5 RANO I DO TEJ PORY NIC 😞 PIERSI MAM JUŻ NABRZMIAŁE ALE JAK PRZYSTAWIAM BARTKA TO NIE CHCE SSAĆ I SIĘ ZACZYNA KOSZMAR BO PŁACZE PRZERAŹLIWIE 😞 BUTELKI JESZCZE MU NIE PODAŁAM I NIE CHCĘ MU DAĆ 😞 PRÓBOWAŁAM NA ŚPIKU MU DAĆ ALE NAWET ZASSAĆ NIE CHCE 😞

IDĘ ŚCIĄGNĄĆ TO MLECZKO BO JUŻ MNIE PIERSI BOLĄ 😞

MIŁEGO DNIA MAMUSIE 🙂

• Mamusia
hej!

Mojemu Piotrusiowi odwidziało się przesypianie nocek i budzi się 2- 3 razy na amciu no i śpi tylko do 7. A tak się cieszyłam, że się wysypiam 😉
Teraz bawi się mój smyk kochany, a ja piję ineczkę i wcinam ciasto z jagodami 🙂

AguśK to szkoda, że Bartuś nie chce cyca 😞 Ciekawe co mu się znowu odwidziało 😞

Ja Wam życzę żeby dzień kobiet był każdego dnia, a nie tylko raz w roku 🙂

Witam...

Kobietki wszystkiego najlepszego!

A ja jestem załamana dosłownie...Przez wczorajszy dzień Marika zjadła cyca tylko DWA RAZY... Za to w nocy co dwie, trzy godziny budziła się do jedzenia 😞 Poprzestawiały jej się pory karmień i nie mam pojęcia jak jej to zmienić, bo w dzień się wzbrania od jedzenia 😞 😞 😞 Doła mam...

ŚCIĄGNĘŁAM MLECZKO 120ML I DAŁAM MU PRZEZ BUTELKĘ 🙂 ZJADŁ WSZYSTKO 🙂

WIDZISZ PANNONIKT COŚ NASZYM MALUCHOM SIĘ POPRZESTAWIAŁO 😞

FREDECZKO NIE MOŻNA ZOBACZYĆ TEGO CO KUPIŁ TWÓJ KUMPEL MAMIE BO MA ZABLOKOWANĄ GALERIĘ 😞 A SZKODA :P

TO FAKTYCZNIE SUPER PREZENT 🙂 ZAJEBIŚCIE MUSI TO WYGLĄDAĆ 🙂

JA TERAZ MYKAM NA SPACER Z MOIM NIEJADKIEM 🙂 IDĘ Z KOLEŻANKĄ KTÓRA JEST W 20 TC 🙂 ALE MA FAJNIE 🙂

DO NAPISANIA PÓŹNIEJ 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Oj do mojej Nati nie można gadac przy jedzeniu, bo jest koniec jedzenia, a zaczyna się gadanie i śmianie. Musi być cisza i spokój, inaczej zrobi dwa łyki i po jedzeniu. Ogólnie od jakiegoś czasu interesuje ją wszystko, szczególnie jak je 😁 ozdoby na bluzce mamy, szumy, ciągle odwraca głowę, myśląc, że cycek też pójdzię za nią. Nawet jak westchnę to puszcza cycka i patrzy na mnie 😁 A wierci sie niemilosiernie. A w nocy śpi, więc nie wiem jakby sie w nocy zachowywała, pewnie też rozmowy szły by w ruch.

U mnie dzisiaj wieje potwornie silny wiatr, wszystko lata i te tłumany kurzu. I Natalia stoi na tarasie, wiatr kołysze wózkiem. Pewnie nie pośpi długo, bo dupka musi jeżdzić, a mamie sie nie chcę krązyc po tarasie. A w sumie ciepło jest, bo niby 24st.

• Mamusia
Hej dziewczynki!

Wszystkiego najlepszego kobity!

Cos się nam dzieci popsuły 😉

Majeczka pięknie spała od 20 do 5 i pałaby pewnie dalej gdyby nie ten pieprzony katar, tak ma zatkany nos, że nawet nie mogę jej wyciągnąć tych glutów. A krzyczy przy tym tak przerażająco i jeszcze na mnie patrzy takim wzrokiem "mama czemu robisz mi krzywdę, to boli"!! No idzie się załamać 😞 😞 😞 😞 😞

AgaK próbowałaś dać cyca na śpiocha? Otwórz mu buźkę, wsadz cyca i smyraj pod bródka to powinien zacząc ssać.

Fredeczka ten prezent to jakaś pomyłka 🤢 🥴 a wziął chociaż zdjęcie mamy jak była młodsza czy ze zmarszczkami się wytatułował? Rany, ludzie to mają pomysły.....

PannoNikt nie mam pomysłu co by mogło wam pomóc, może wypróbuj to mówienie do Mariki w czasie karmienia, chociaż moja to by wogóle już wtedy nie jadła jakbym do niej gadała 😉 :laugh:

Ide dać małej jeść, zasnęła w końcu 🤪

• Mamusia
Takie uroki mieszkania w ciepłych krajach 🙂

Wiola nic mi nie mów, jak Piotrek na mnie patrzy kiedy z nim ćwiczę to sama mam ochotę się rozpłakać 😞 No makabra po prostu.

PannoNikt współczuję takiego przestawienia.

Ja za to mam taki problem, że znowu strasznie boli mnie sutek -na szczęście tylko jeden. Normalnie zwijam się z bólu jak karmię Piotrka.

No rozmawiać z małą nie będę, bo ona tak samo jak Natalka Marty... potrzebuje skupienia 😉

A co do tego tatuażu... Oj nie chciałabym, by mój mąż rozbierając się do łóżka pokazywał mi wizerunek teściowej na klacie :laugh: 🤪 Maskarka :P

MY JUZ PO SPACERKU. POGODA U NAS PIEKNA.

MASZ RACJE PANNO NIKT, PORAZKA Z TYM TATUAZEM...JAK BY MÓJ MAZ MIAŁ TAKI TATUAZ TO NIGDY NIE POZWALAŁA BYM MU SIE ROZBIERAC.

IDE GOTOWAC KRUPNIK.