Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
dorianna napisał(a):
novaM napisał(a):
Ejjj nieeeee no luzzzzz laski...lubię se tak sama ze sobą popisać 😜

Co ty taka niecierpliwa, jak my bylysmy to ciebie nie bylo, wiec teraz czekaj az ktos napisze 😜

Heheh dlatego napisałam, że se mogę ze sobą popisać w razie co 😜

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Chloe chłop jak dąb Wam rośnie 🤪
a ja dzisiaj nadzwyczaj aktywnie: łazienka od stóp do głów wypucowana jak nigdy-ciekawe czy moi panowie zauważą a chociaż docenią i pobłyszczy tak chociaż ze 3 dni...
zaraz się biore za salon a potem obiadek jakiś upichce 🙂

• Mamusia
Heheh Pam łatwiej by było chyba opisać co jeść można 😜

Bo zaraz po porodzie przy karmieniu szału nie ma 😜

A tak w skrócie...zapomnij o :
-smażonym
-dobrze doprawionym
-ciężkostrawnym typu fasola, kapusta
-grzyby wszelkiego rodzaju
...
jak mi się jeszcze przypomni to dopiszę 😉

A może dziewczyny coś dodadzą 🙂

• Mamusia
hej lachony co tak cienko dzisiaj, cisza....???
Ja mam tylko 1 wspollokatorke, calkiem spoko jest. Oprocz tego ze zdazyla opowiedziec o poprzednich ciazach: 2 poronienia i 1 obumarcie ciazy w 26tc!!! Masakra. 😞 no i tez grudniowka z niej, termin ma na 29.12 takze nasze dzieci to prawie rowiesnicy 😉
Julek ma znow tetno 170, podobno to od tego ze za malo dzis pije, haha, chyba wodki 😉

• Mamusia
Moj M wlansie odebral moje wyniki plytek krwi. 16 Listopada ilosc plytek u mnie to 110 wiec w sumie ponizej normy, wiec teraz lekarz zapisal mi jeszcze raz badanie plytek we krwi tylko inna metoda (pod mikroskopem, recznie) i wyszlo 501+ z dopiskiem w polu widzenia liczne zlepy plytek.

Teraz juz nic nie rozumiem 😁 w srode ide na kontrole wiec pewnie sie dowiem co i jak 🙂

• Mamusia
Agami rozbroilas mnie ta kapucha!!!!!!!!! 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 Az mnie zatkalo!!! 😁
Kochana Ty sie skup na rodzeniu, a nie na moich kapusich zachciankach!
Czy Wy Brzuchatki widzicie co za kachane dziewczyny siedza na tym frum? 🤪 Najpierw Nova nagrywa mi Porodowke, potem Agami chce kapuche slac. 🤪 No jestescie fantastyczne!!!!! 😘
[url=[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/831/kochamwas.jpg/][IMG]http://img831.imageshack.us/img831/26/kochamwas.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]] 😘[/url]

• Mamusia
wanilia napisał(a):
A ja z miasta wróciłam. W sumie nic nie kupiłam - zero weny do zakupów. Muszę jeszcze do zoologicznego wyskoczyć ale to 5 min od domu wiec tyle dam radę 😜
Chloe 5 dni....Wspólczuję...A co z psami podczas Twoich "wakacji"? U nas to zawsze problem.

spoko, mysle ze dam rade, szykowalam sie na 10 😉
pieski siedza w takich sytuacjach z mezem w przychodni i asystuja przy wizytachz, hihi 🙂

• Mamusia
solenizantka napisał(a):
wanilia napisał(a):
A ja z miasta wróciłam. W sumie nic nie kupiłam - zero weny do zakupów. Muszę jeszcze do zoologicznego wyskoczyć ale to 5 min od domu wiec tyle dam radę 😜
Chloe 5 dni....Wspólczuję...A co z psami podczas Twoich "wakacji"? U nas to zawsze problem.

spoko, mysle ze dam rade, szykowalam sie na 10 😉
pieski siedza w takich sytuacjach z mezem w przychodni i asystuja przy wizytachz, hihi 🙂

🙂 to fajnie mają. Nasza jeździ do pracy z M ale bywa że sama w pokoju zostaje na parę godzin..Ale już się przyzwyczaiła i wie o co chodzi. Na początku ze stresu "przeczytała" kilka książek męża 🙂

• Mamusia
wanilia napisał(a):
Nie wiem ile idzie paczka do Francji ale byłaby wtopa gdybyś coq urodziła w międzyczasie. Wracasz do domu a tam czeka kapucha której nie możesz zjeść 😁

😁 😁 😁
Paczka z tydzien idzie 🙃
Chloe wypoczywaj na wczasach, a potem wracaj do domu z Julkiem w brzuszku.
Aga a Ty z wlosami poszalalas. Ja obcielam latem - cieszylam sie miesiac, a tzraz chcialabym juz miec takie jak wtedy, tylko, ze mnie strasznie powoli rosna 😠

• Mamusia
Wanilia ojjj ile ja bym dała żeby mieć pępek w miarę normalny 🤢
Bo u mnie nie dość, że caaały wypukły już to znak po kolczyku taki brzydki brązowy bleee 🤔
A co do kurtki to nie wiem jak to u Ciebie wygląda ale pamiętam jak z Olką w ciąży byłam to mi lekarze mówili, że jeśli możesz dłoń między cycki a brzuch położyć bez problemu na "prawie płasko" to znak, że się obniżył 😉

• Mamusia
novaM napisał(a):
Bo u mnie nie dość, że caaały wypukły już to znak po kolczyku taki brzydki brązowy bleee 🤔
A co do kurtki to nie wiem jak to u Ciebie wygląda ale pamiętam jak z Olką w ciąży byłam to mi lekarze mówili, że jeśli możesz dłoń między cycki a brzuch położyć bez problemu na "prawie płasko" to znak, że się obniżył 😉

To u mnie tylko trzy paluchy na placko, kciuk na piersiach odstaje, a malutki paluszek na brzuchu 🤨

• Mamusia
hello. nie mam czasu dzisiaj a nadrabiania standardowo.słodka chwila wsunięta i idę leżeć.aaaaa znajoma wczoraj urodziła o 13:50 🙂 37 tyg i 5 dni. Błażej - waga 2650 g i 49 cm.zdrowo się maja i pewnie jutro wyjdą. grudniowe dziecię 🙂 na 9 gr mieli termin.tak nie mogłam spać w nocy, bo cały czas o tym myślałam.ciagle się budziłam i myślałam,ze zaraz urodzę!! a to mi się siku chciało a to mała w szyjkę mnie kujneła i na śpiocha schiza ,że to skurcz 😮 ja nie mogę 🤪 zwariuję w końcu!! dzisiaj myśle spać normalnie.....a i śniło mi się też że mała się urodziła i tak fajnie cycucha ssała i zero problemu i bólu....mmmmmiooooodzioooo.....

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
novaM napisał(a):

To u mnie tylko trzy paluchy na placko, kciuk na piersiach odstaje, a malutki paluszek na brzuchu 🤨

Heheh jakaś Ty dokładna laska 😉

Mi mówią, że cycki mi urosły...a to g*wno prawda bo staniki pasują jak do tej pory, a tylko brzuch mam trochę niżej i w końcu mi się cycki z brzuchem nie zlewają 😜

• Mamusia
Heja,
wpadam na chwile zeby Wam powiedziec,ze wlasnie odwolalam ten zabieg obracania Malej. Cala noc myslalam o tym i czytalam zdania lekarzy i poloznikow. Uznalam,ze bezpieczniej bedzie zrobienie cc. Mysle,ze podjelam dobra decyzje. Na porodowce nawet zdziwieni nie byli ze odwoluje kazali tylko zrobic afspraak z ginem na ustalenie cc.