Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
dorianna napisał(a):
meliska napisał(a):
Marika to cudownie, że on taki zaangażowany 🙂 mój to czasem jakby z kosmosu... tylko przytakuje... tak,tak fajne...kup 😠

no moj to nie zaangazowany, bo zapracowany, wiec wszystko sama wybralam, ale jemu sie podoba i nie nazeka 😁

ja szukam pare wersji i jemu przedstawiam i póżniej dopiero ostateczna wersję wybraną zakupuję 🙂

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzien Dobry!!!

Mam Wam powiedziec? No powiem, ale to nuda!! Nie usnelam dzisiaj, nie liczac jakis majak od 7 do 10 🙃

Nadrobilam zaleglosci. I co ja wodze? 🤪 Bedziemy tak skakac i co drugi dzien dwa bobaski beda sie pojawiac na swiecie? 😁 Ciekawe z kim ja w parze bede? 😆
Powodzenia Basienko powodzenia Wanilio -> ech kolejna parka Florek i Weronika 😁

Co do wanienki, to mam dos zwyczajna, tyle, ze ma malenozki i korek. I na jak jej zwyklosc i cena 22 euro to sie nacielam, bo potem zobaczylam w Auchan zwykle za 8euro. A korek, przepraszam do mi do du*py potrzebny.

Zostajac przy zakupach, to mi malzowina chce jednak sponsorowac te poduche do karmienia. Ogladal ze mna program o ciazach mnogich i lezala sobie pani w szpitalu na takiej podusi i stwierdzil, ze musze miec. No nie wiem. Jeszcze Huggiesy musze dokupic i zamowic pieluszki wielorazowe. No wlasnie, Wanilia tz chciala je kupowac, ciekawe czy sie zdecydowala.

A jak czytam o waszych dolegliwosciach to stwierdzam, ze ja bardzo marudna jestem, bo raczej mi nic nie jest. A wy wwalczycie z puchnieciem, z bolem bioder, masakra - dzielne Brzuchy!!!

• Mamusia
Dzień dobry dziewczyny. Dzisiejsza noc całkowicie nie przespana a w zamian zrobiłam o 6h jajecznicę mężusiowi. A o 6,45 stałam pod sklepem za mięsem i czekałam na otwarcie. No i tu zonk. Stały ze mną 2 babcie oczywiście przez 10 min wymieniały swoje choroby, opisując wszystko szczegółowo. Ostatnie 5 min spędziły na omawianiu jaką kupę zrobił pies sąsiadki, opisując kolor, gęstość i położenie. Maaaaasakra...Traumatyczne przeżycie więcej wcześniej nie pójdę do sklepu. Aż pączusia nie zjadłam po przyjściu

• Mamusia
solenizantka nie ma to jak w domu co nie 🤪
wanilia trzymam kciuki za Ciebie!! powiedz mi jak ty to zrobiłaś 🙃
aaagaaa wiem że obiadek dzisiaj mam jak ta lala 😎 cieszę się razem z Tobą tym domkiem twoim 😘
marika ja mam wanienkę ze stelażem z budowanym termometrem
i tez mam taką gąbkę do wanienki bo mi się skapła po siostrze bo ona nie użyła jej i zapakowaną nówkę mi dała użyję pare razy i wywalę na kibel to..
katja26 ale śmiechawa 😁 już widzę twoją minę jak te babcie ze sobą rozmawiały 😆
coq elo ziomuś 😎
guga przywołuję cię i chciałabym ci powiedzieć iż jestem bardzo nie zadowolona twoją postawą gdyż brakuje mi konwersacji z twoją osobą 😆 ale wiązanka taka kulturalno inteligentna 😁

• Mamusia
Pam no ja wiem 😘 😘 😘

a poza tym to właśnie zjadłam zupkę pieczarkową, tata wczoraj wieczorkiem ugotował 🙂 mąż sprząta na podwórku 🙂 a ja sobie teraz włączyłam komputer i chwilę posiedzę 😁 bo nie mam co robić. byłam na poczcie bo awizo było, byłam w banku, w sklepie. i w sumie to czekam na męża i jak zrobi co ma zrobić to na jakiś spacer go wyciągnę. bo już chcę rodzić 😜 😜 😜

novaM a Ty gdzie się szlajasz??? szybko wieści z KTG dawać nam proszę 😉

• Mamusia
meliska napisał(a):
Marika to cudownie, że on taki zaangażowany 🙂 mój to czasem jakby z kosmosu... tylko przytakuje... tak,tak fajne...kup 😠

mojego nie było jak wszystko było kupowane dla Maluszka, więc sama wybierałam 🙂 🙂 🙂 ale za to teraz nadrabia i nic nie mogę zamówić sama 😉

• Mamusia
coq no dzisiaj idę na wizytę ciekawe czy coś więcej się ruszyło od ostatnich 2 tygodni bo wtedy miałam rozwarcie na 1cm a teraz hmm ciekawe no ja jej mówię w niedziele wyłaź będziemy razem świętować a ona przebiera witkami i ciekawe czy posłucha mamusi i będzie na tyle w porządku żeby mi taki prezent zrobić czy będzie wredota i postanowi jeszcze siedzieć w środku a tak to by mi dała urodzinowego buziaka już 🙂 😆

• Mamusia
pammat napisał(a):
coq no dzisiaj idę na wizytę ciekawe czy coś więcej się ruszyło od ostatnich 2 tygodni bo wtedy miałam rozwarcie na 1cm a teraz hmm ciekawe no ja jej mówię w niedziele wyłaź będziemy razem świętować a ona przebiera witkami i ciekawe czy posłucha mamusi i będzie na tyle w porządku żeby mi taki prezent zrobić czy będzie wredota i postanowi jeszcze siedzieć w środku a tak to by mi dała urodzinowego buziaka już 🙂 😆

😆

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
meliska napisał(a):

mojego nie było jak wszystko było kupowane dla Maluszka, więc sama wybierałam 🙂 🙂 🙂 ale za to teraz nadrabia i nic nie mogę zamówić sama 😉

Zazdroszczę wam. Ja każdą rzecz kupowałam sama, bo w nic się nie chciał angażować, nawet ani razu nie był ze mną w sklepie dla dzieci. Ale ostatnio coś go wzięło i wybrał foto tapetę do pokoju małej i w sumie urządził jej pokoik więc wybaczyłam 🙂

• Mamusia
pammat napisał(a):

no to jak ona witkami przebira to jest to podejrzane 😎
A ja wczoraj jak waryjot dzilalam, a po tym wszystkim zadnego skurczu w nocy 😁 No niby troche mnie brzuch bolal... albo omamy mialam!

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
pammat napisał(a):

no to jak ona witkami przebira to jest to podejrzane 😎
A ja wczoraj jak waryjot dzilalam, a po tym wszystkim zadnego skurczu w nocy 😁 No niby troche mnie brzuch bolal... albo omamy mialam!

ja też wczoraj się narobiłam i nie czułam nic oprócz najnormalniejszego zmęczenia 😜 ale cały czas mówię Maćkowi, że już może wychodzić na świat 🙃

• Mamusia
coq no obiadki u Ciebie to już o takiej porze że normalnie padłabym z głodu 😜 ale każdy dopasowuje do swojego trybu normalka 😉

pam zyczę Ci powodzenia na wizycie i udanych pertraktacji z Konsti co do daty 🙂

ale u mnie dziś piź...dzi wiatr slonko świeci ale głowę może urwać .... 😜

• Mamusia
coq mówisz że podejrzane 🤨 😜 może jej jakąś groźbę zapodam 😁 ja wczoraj po tym spacerze myślałam że bólu umrę tak mnie kuło w kroczu mówię no litości 😆
mam nadzieje że nie będzie żyła i wyjdzie w niedziele 😎 mogę nawet w sobotę w nocy jechać i się poświęcić byleby wylazła tego 4 😁 😁 😆

• Mamusia
marika321 no ciekawe co ta moja mała postanowi 😆
i żebym się nie musiała powtarzać jak dwójkami mamy rodzić to biada jak mi ktoś termin na 4grudnia zajmie może się jedynie jedna osoba do mnie dopasować 😁 po znajomości 😎 😁 😁 😁

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Marika ja nie moge inaczej, bo jak jadam sniadania okolo 12, albo pozniej to potem jest obiad wieczorem 😁

W ogole dziwnie, z jednej strony czas mi sie wlecze, a z drugiej zapierdziela niesamowicie - znowu dzis piatek 😮

czas leci masakrycznie szybko 🤢

• Mamusia
pammat napisał(a):
i żebym się nie musiała powtarzać jak dwójkami mamy rodzić to biada jak mi ktoś termin na 4grudnia zajmie może się jedynie jedna osoba do mnie dopasować 😁 po znajomości 😎 😁 😁 😁

to ja bym chciała 😜 ale muszę przekonać Maćka do tego 😜

• Mamusia
pammat napisał(a):
coq mówisz że podejrzane 🤨 😜 może jej jakąś groźbę zapodam 😁 ja wczoraj po tym spacerze myślałam że bólu umrę tak mnie kuło w kroczu mówię no litości 😆
mam nadzieje że nie będzie żyła i wyjdzie w niedziele 😎 mogę nawet w sobotę w nocy jechać i się poświęcić byleby wylazła tego 4 😁 😁 😆

Konsti!!!!! Nie badz zyla!!! Nie badz zyla!!!!! 🙃

Ja daje zielone swiatlo corci tez od dzisiaj do niedzieli, potem zamkniete, do nastepnego weekendu, nie ma to tamto w tygodniu sprawy sie komplikuja.

• Mamusia
pammat napisał(a):

Pammat no biorac pod uwage trendy grudniowe to musi byc to chlopaczek, bo jak widac parki sie tu tworza 😁 To moze Holi ? 😁