Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Karola dziękuje 😘 i odwzajemniam 🙂
Wiesz powiem Ci ,że basenik mi dobrze robi 🙂 chociaż pływac nie umiem to odpoczywam sobie na baseniku i miło spędzam czas z moim urwisem(a on jest pełen energii więc na basenie mam z nim o wiele więcej luzu) 🙂 🙃 No i ta duchota dzisiaj nie do wytrzymania była-masakra 🤢 Ale i tak znalazłam czas i siły na buszowanie w szmateksie:P no i oczywiście bardzo owocne były te zakupy haha kupiłam coś dla siebie ,synia ,Dobrusi i siostry,więc luzik 😎

Atuś gratuluję synkowi,teraz czas na Gabrysię 🙂

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie brzuszki moje kochane 🙂 🙂 🙂
Ja jak zwykle bywało, z samego rana 🙂

Karolciu, for you, na dobry początek dnia 😉
Monia, tylko ciesz się, że basen tak na Ciebie działa, zazdroszczę, ja zwykle robię się bardziej leniwa, niż jestem 😞

• Mamusia
Dziś wstałam wcześnie, bo mam całą górę prasowania i zaraz się za to biorę, póki nie jest całkiem gorąco.
Zaraz jak dzieciaki zjedzą śniadanie lecimy na stadion na rowery.
Obiad mam na dzisiaj, a popołudniu jadę sobie na działkę rodziców oberwać porzeczki i zaczynam robić soki od jutra.

• Mamusia
Witajcie Dziewczyny 🙂
Moniś i Atula dziekuję, przydadza sie na dobry poczatek upalnego dnia. Boże dzis cała noc była goraca jak niewiem..spac nie mogłam...o 3-ciej pod prysznicem byłam drugi raz...a o 50tej wyspana już...Atuś śmiac mi sie chce, bo ja od 5-tej prasowałam 🙂
...zaraz zmykam na pobranie krwi...aż mnie muli od tego...a głodna jestem jak wilk...ale musze wytrzymać....
Atuś for you 😘
Monia tym basenem mnie tak zmotywowałas 🤪 niewykluczone, ze w tym tygodniu go zalicze 🙂.

Miłego dnia mamuśki.

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂
Wczoraj nie mogłam usnąc a rano nie mogłam wstac tak mi się dobrze spało 🙂oj dawno tak nie pospałam:P

U mnie zapowiada się upalny dzień,aż się boje 🤪 dzisiaj czereśnie mam zrywac z moja siostra i męża bratem w słoiczki porobic i zamrozic troszkę dla mężusia on tak kocha czereśnie i ubolewa nad tym ,że takich prosto z drzewka sobie nie podje.

Karola powodzenia na badaniach,dzielna bądź 😉

Ok biorę się za sprzątanie,dziś pracowity dzień przed nami 🙂

• Mamusia
Witajcie 🙂
odniosłam sukces pedagogiczny i nauczyłam moją córkę jeździć na dwóch kółkach 🙂 🙂 🙂 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Wpadłam na chwilkę, żeby zobaczyć co tam u Was 🙂 Kończę kawkę i lecę do sklepu, a potem muszę smażyć krokiety 😞 Znów upał, ale ja się akurat cieszę z tego powodu i to bardzo 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Nie no Ata brawo 🙂 🙂 🙂 dla Ciebie i Twoich pociech 🙂 🙂 🙂
Moje gratulacje 🙂 No to teraz będą śmigały jak szalone 🙂 🙂 🙂
Dla Ciebie z tej oto okazji 🙂 😘
P.S rzuc później krokieta na forum jak usmażysz 🙂 chętnie bym go wszamała 🙂 🤪

Buziaki Dziołchy 😘 lecę na spacerek 🙂

• Mamusia
Hej mamusie kochane !
Wczoraj nie mogłam wejść , a jak dzisiaj weszłam, wo już byłam zalogowana 🥴
U mnie też wreszcie zaczyna się robić pogoda, bo od tygodnia lało, a wczoraj to taka burza przeszła i litry wody zostawiła... Ale może już się skończą te ulewy...
A ja od wczoraj przyjeżdżam sobie do moich rodziców i spędzam czas z moją ukochaną bratanicą, bo się niunia nie ma gdzie w wakacje podziać, a dopiero w przyszłym tyg. wyjeżdża na obóz. Wczoraj siedziałyśmy cały dzień w domu, a dziś może ją gdzieś wyciągnę na spacerek i jakieś szmatki. Mogłaby też na rowerku pojeździć, ale nie ma kto mi go wytaszczyć od brata z mieszkania. I na basen też mi się zachciało, tydzień jest długi, coś pokombinujemy 🙂

Atuś widzę, że ostatnie dni to pasmo sukcesów 😉 Dzieciaki pewnie przeszczęśliwe, że już na rowerkach śmigają 🙂

Kar_ola trzymaj się, jakoś wytrzymasz 🙂 Chociaż tak myślę, że Ty już pewnie po badaniach jesteś i już najedzona 😉

Buziole dziewczyny 😘

• Mamusia
Hejka brzuszki.
Dzieki dziewczyny, przezylam, troszkę oszukałam:Pale jutro wyniki...troche sie wkurzylam bo zawsze miałam darmowe badania, a dzis 50zł musiałam zapłacic, ale powiem o tym mojemu lekarzowi co on sobie mysli...za wizyte kasa za badania w przychodni kasa...wkurzył mnie 😠

u Nas tez upał...my siedzimy w domku, bo boje sie wychodzić...
Atus gratulacje wielkie dla Ciebie i Dzieciaczków- zdolniachy małe:laugh: :laugh: :laugh:
Monia tylko nie przemeczaj mi się tam....i podeslij czeresnie...Ata czekam na krokiety:P

Inka wspaniałych zabaw z bratanicą...a Nasza Marta pewno nad lektura siedzi biedaczaka...ale jeszcze 2 dni i po 🙂

Miłego brzuszki 🙂

• Mamusia
Coś mi się zdaje, że mało nadal mnie będzie dzisiaj na forum 😞

Jak wstaną maluchy moje, to szybkie śniadanie i na rowery oczywiście, a potem obiad i po porzeczki na działkę do moich rodziców, bo burza była wczoraj i w końcu nie pojechaliśmy...

• Mamusia
Dobra moje brzuszki, idę coś robić, może śniadanko dzieciom przygotuje...
już nie chce mi się pisać samej do siebie... 😞 Odzwyczaiłam się, zresztą, nie bardzo mam o czym, bo w moim monotonnym życiu nic zupełnie się nie dzieje...

• Mamusia
Witajcie Dziewczyny 🙂
Atus for you tak do 100-ki abys dobiła 🙂za dziecieczków naukę się należy Nasza cudwona matko 😘
Martus jeszcze dzień, dwa i z głowy bedziesz miała 🙂
Trzymam kciuki i powodzenia zycze. Buziak dla Ciebie i Hani 😘 /za 6h/

Kochane ja tez dzis tylko na chwilkę. Kawke wypije i zmykam na zakupy, a pózniej na działkę.
Dzis maja byc popołudniu burze, to chociaż przed trzeba wykorzytac- tym bardziej, ze bede pod opieka mamy 🙂

Martus u Mnie wszystko ok i u dziewczyn też.
Ja wyczekuje jutra, mam wizyte i kolejny podglad Mojej kluseczki 🙂 🙂 🙂

Miłego Dnia brzuszki 🙂

• Mamusia
Karolcia, oddaję 😘 i dziękuję 🙂 🙂 🙂

Ale gorąco, jak diabli normalnie...
Zaraz biorę się za obiadek i potem do mamusi na działkę po porzeczki 🙂 a wieczór romantyczny mnie czeka z sokownikiem:laugh: :laugh: :laugh: