Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Karola83 napisał:
ależ paskudztwo, a on Ci się w ciąży się pojawił?

Karola wydaje mi się ze przed.
Byłam u gina we wrzesniu a potem w styczniu. We wrzesniu wszystko ok,w lisopadzie i grudniu miałam mocne opławy- zielonkawe a w styczniu poszłam jak byłam w 6tc....wydaje mi sie ze musiałam miec jakieś zapalenia, a że ja pracoholik nie z tej ziemi czasu nie miałam i tak wyszło.

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
oby w miarę szybko i bezboleśnie 🥴
Ja się cieszę, że nie wiem co mnie czeka, choć gin powiedział mi ostatnio, że jakby wyszła 2 tyg szybciej to nie będzie tak źle przy porodzie, sugerując mi tym samym, że w normalnym terminie może być nie za wesoło 😮

Generalnie wytrzymała jestem na ból

• Mamusia
Karola83 napisał:
oby w miarę szybko i bezboleśnie 🥴
Ja się cieszę, że nie wiem co mnie czeka, choć gin powiedział mi ostatnio, że jakby wyszła 2 tyg szybciej to nie będzie tak źle przy porodzie, sugerując mi tym samym, że w normalnym terminie może być nie za wesoło 😮

Generalnie wytrzymała jestem na ból

dasz rade ja Bartusia rodziłam w 40tc w sam dzień terminu- i meczyłam sie w pierszej fazie do rozwarcia pełnego- 8h, a pózniej 4 minuty dwa parcia i był ze mna mój czarnooki potomek:P

• Mamusia
Za wielkiego wyboru to i tak nie mam :laugh:
Tylko tak jak piszą przy końcu ma się już dość, jest ciężko i nie możesz się doczekać żeby było po wszystkim (tym bardziej przy pierwszym dziecku)

Chyba bardziej mnie przeraża co będzie po, bo zbytniego kontaktu z malusimi dziećmi nie miałam ale ponoć przy swoim jest się odważniejszym. Jakby co to mam mamę obok w pokoju to pomoże 🙂

• Mamusia
Karola83 napisał:
Za wielkiego wyboru to i tak nie mam :laugh:
Tylko tak jak piszą przy końcu ma się już dość, jest ciężko i nie możesz się doczekać żeby było po wszystkim (tym bardziej przy pierwszym dziecku)

Chyba bardziej mnie przeraża co będzie po, bo zbytniego kontaktu z malusimi dziećmi nie miałam ale ponoć przy swoim jest się odważniejszym. Jakby co to mam mamę obok w pokoju to pomoże 🙂

Karola bedzie dobrze.

• Mamusia
Karola83 napisał:
Hej Moni 🙂
jak minął dzień?

A spokojnie, byliśmy jednak na małych zakupkach. Kupiłam sobie 2 koszule , szlafrok i jakieś duperelki.
Poprałam reszte ubranek i pościeli. Teraz tylko prasowanie mnie czeka i poukładanie wszytkiego w komodzie. Jutro mam zamiar sie spakować , bo juz wszytko do szpitala mam.

• Mamusia
Karola83 napisał:
domyślam się że nie będzie przez cały czas kolorowo ale wiecie lęk przed nieznanym,
a w przypadku dzieci chyba nawet nie ma co się nastawiać i gdybać bo wszystko i tak toczy się swoim torem

Racja 🙂