Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mi ten najbardziej przypadł do gustu, fajnie się go prowadzi no i jest duży a przede wszystkim wysoki, mój Arek ma 207 cm wzrostu więc trzeba było wysokiego wózka bo wszystkie do kolan mu sięgały.

dodatkowo dostajemy spacerówkę osobno i nie ma tak że z głębokiego się przerabia. Można ją zakładać przodem lub tyłem do kierunku jazdy co wydaje mi się fajne

• Mamusia
Karola83 napisał:
Mi ten najbardziej przypadł do gustu, fajnie się go prowadzi no i jest duży a przede wszystkim wysoki, mój Arek ma 207 cm wzrostu więc trzeba było wysokiego wózka bo wszystkie do kolan mu sięgały.

dodatkowo dostajemy spacerówkę osobno i nie ma tak że z głębokiego się przerabia. Można ją zakładać przodem lub tyłem do kierunku jazdy co wydaje mi się fajne

no to super rozwiazanie 🙂

• Mamusia
Ok dziewczynki,ja zmykam ,rano muszę wstac na wyniki 😞 Obym tylko nic nie zjadała rano bo kiedyś się tak rozpędziłam i zjadłam śniadanko przed wynikami:P oczywiście już wtedy na wyniki nie poszłam ☺️

Dobranoc moje Kochane 😘 😘 😘 śpijcie dobrze 🙂

• Mamusia
Kar_ola napisał:
ata38 napisał:
A mnie czeka dzisiaj znów kolejny dzień biegania po szpitalu, mają już być wyniki mojego taty... zobaczymy co powiedzą lekarze...

Trzymam kciuki za pomysle wyniki Atuś. 🙂

Niestety, mój tato ma raka...

• Mamusia
Witajcie.

Atus bardzo mi przykro 😞Kochana jednak wiedz, ze to nie jest zaden wyrok. Przechodziłam przez to 7 lat temu, Bydgoską onkologie znam na pamięć...a teraz dobrze wiesz, ze to samo czeka moją siostrę- obecnie czekamy na ostateczną diagnozę 😞

Musicie wierzyć, ze organizm taty jest silny i poradzi sobie.
Walczyć zawsze trzeba!!!
Jestem z Toba myslami 🙂

• Mamusia
Atula for you 😘

ja dzis wyspana, ze 😆 😆 😆 masarz był dobry, potem siedziałam do 1-wszej w nocy i filmy ogladałam. Po 3-ciej mój Bartus zawitał do Nas, a ja poszłam do niego...Boże te moje dziecie ma tak wygodne łóżko...spałam jak suseł do 7-mej 🙂
Dzis czuje się dobrze. Nie mam zadnych bóli. Teraz z niecierpliwoscia czekam 16-tej i wizyty u lekarza.Mój T ma zaszczyt ze Mna pójśc 🙂

Papatki 🙂

• Mamusia
Kochane dziewczyny.
Wiadomosci od Martusi mam:
jest juz w domu po cc, czuje sie dobrze, cisnienie spadło 🙂
Mała Hania urodziła sie z waga 1600g i 45cm- jest sliczna.
Stan Haneczki jest bardzo, bardzo ciezki.
Martusia dziekuję wszystkim Nam za ciepłe słowa i mysli i prosi o jeszcze wiecej.

Martula jestesmy z Toba, mężem i Hanią.
Czekamy na Wasz powrót w trójeczke do domku 🙂
Buzka.

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

Karola , ja podobnie jak Ty wyspana dzisiaj na maxa. Mam zamiar poprać dzisiaj w koncu rzeczy i zrobic liste czego mi brakuje. Jutro wyskoczymy z mężem do miasta i dokupimy reszte.

Ata, przykro mi z powodu taty. Ale tak jak piszą dziewczyny trzeba wierzyc że wszytko będzie dobrze.

Karola83 -wózek super! Dla mnie był najlepszy . Miłam go z Jagodą, A sprzedałam 3 tygodnie przed tym jak sie dowiedziłam że jestem znowu w ciązy

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Kochane dziewczyny.
Wiadomosci od Martusi mam:
jest juz w domu po cc, czuje sie dobrze, cisnienie spadło 🙂
Mała Hania urodziła sie z waga 1600g i 45cm- jest sliczna.
Stan Haneczki jest bardzo, bardzo ciezki.
Martusia dziekuję wszystkim Nam za ciepłe słowa i mysli i prosi o jeszcze wiecej.

Martula jestesmy z Toba, mężem i Hanią.
Czekamy na Wasz powrót w trójeczke do domku 🙂
Buzka.

Trzymam kciuki za Was dziewczyny 😘 Wszytko będzie dobrze 🙂

• Mamusia
Cześć Brzucholki!

Atuś szczerze współczuje, ale trzeba być dobrej myśli i wierzyć, że wszystko będzie dobrze, bo nigdy nie można się poddawać, choć wiadomo, ze słysząc taką diagnozę jest strasznie ciężko.

Marta Hanusia sobie poradzi, widać że dzielnie walczy a my wszystkie trzymamy mocno za nią kciuki.

• Mamusia
Ja dzisiaj mam w planach jechać i wyrejestrować auto, które sprzedałam w tamtym tygodniu, później chce jechać do przychodni bo mam zamiar zmienić lekarza rodzinnego (do mojej obecnej Pani dr na wizytę czeka się tydzień!!! 😠 a to lekarz pierwszego kontaktu w końcu) i od razu, jak się uda wybiorę jakiegoś pediatrę dla Małej bo ponoć dobrze jest mieć to już ustalone przed porodem.

Miłego dnia, buziaki 😘

• Mamusia
Hej Babeczki...

Atuś, bądźcie dobrej myśli, ja ufam że wszystko będzie dobrze...

Karola, a nie boisz się że Natalka wyjdzie za wcześnie? Mojej koleżance wyciągnęli synka w 35tc, był duży więc stwierdzili że donoszony, a po porodzie nie oddychał...Chociaż dziewczynki zazwyczaj lepiej znoszą wczesny poród niż chłopcy...

Co do wózka to my też kupiliśmy Maritę, używaną... Potem przesiądziemy się na jakąś fajną spacerówkę.

A jeśli chodzi o paciorkowca, to najlepiej się przebadać przed porodem, jeszcze nie wszędzie robią te badania, ale trzeba się o nie upomnieć. Jest on dużym zagrożeniem dla dzidziusia po porodzie - jeśli maleństwo się nim zarazi.

Monia27 ja bym starała się być od takiej koleżanki z daleka 😉 😉

• Mamusia
Hej laseczki.

Toja no boje sie troszkę, ale skoro mam bóle to mysle niech Mnie chociaz wezmie do szpitala i połozy...a ja bede wówczas spokojniejsza 🙂Dzis sie wszystko wyjasni 🙂

Moni ja nie miałam takich badań, ale zapytam dzis na wizytcie 🙂

...a mój Bati znów u siostry, byłam go sama spacerkiem zaprowadzić 🙂
Kupiłam dwie czapusie dla Natki, pampersy do szpitala i puder do dupeczki 🙂no i czeresnie 🤪 🤪 🤪 oczywiscie zjadłam tylko 20szt, bo reszte moge przed 17-tą...

...jak szłam do miasta pogoda była super, chłodek...a teraz znów upał 😞

Miłego...